Paternitāti var atzīt arī tad, ja bērna māte, bērna mātes vīrs vai bērna mātes bijušais vīrs un bērna bioloģiskais tēvs iesniedz kopīgu iesniegumu dzimtsarakstu nodaļā vai dzimtsarakstu nodaļai adresētu iesniegumu, uz kura notariāli apliecināts iesniedzēju paraksta īstums.
Iesniegumu paternitātes atzīšanai var iesniegt, reģistrējot bērna dzimšanu, kā arī pēc tam, kad bērna dzimšana reģistrēta, vai jau pirms bērna dzimšanas.
Piezvani kaut vai uz Dzimtsarakstu nodaļu, pajautā.
diez vai vīrs ies pie notara un ko piekritis darit.
Nav jau runa par uzvardu, bet paternitate ir būtiska. Ari jaunam tētim domājams.
Es tur šodien biju. Piedāvāja tikai bērnam ierakstīt vīra uzvārdu. Kā izdarīt to, ko es vēlos, viņa man nepaskadroja, teica, ka viņa varot tikai noformēt bērnam vīra uzvārdu un ar pārējo lai es tieku galā kā gribu.
dz.nodala nedriksteja sita ar tevi apieties. Es tava vieta ietu pasudzeties par sadu attieksmiEs prasītu rakstisku atbildi uz manu jautājumu. Ar attiecīgā darbinieka personīgo parakstu apakšā. Pa telefonu jau var visu ko pateikt. Ja atbildi prasa rakstiski, tad gan piedomā, cik profesionāli atbild, jo paliek pierādījumi.
runa nav par uzvārdu, bert PATERNITATI!
Vīrietim, kurš ir bērna tēvs, ir svarīgi, lai bērnam būtu viņa uzvārds. Es netaisos mēģināt viņu pārliecināt par pretējo.+ Ļoti labi. Bet kapec šo jautajumu sīki smalki nenoskaidrojat pirms mazā dzimsanas?
+ Ļoti labi. Bet kapec šo jautajumu sīki smalki nenoskaidrojat pirms mazā dzimsanas?
Saku uzreiz, nebūs atbilžu uz jautājumiem, kāpēc situācija ir tāda, kāda tā ir.
Bet kapec šo jautajumu sīki smalki nenoskaidrojat pirms mazā dzimsanas?