Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dzīvības apdrošināšana, kur?

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Sveikas, situācija tāda, ka vēlos apdrošināt vīru,pašai ir apdrošināšana Swedbankā, tomēr tā man nešķiet diži izdevīga. Varbūt ir kāds labs piedāvājums, ko esiet pēdējā laikā redzējušas? Un kādi būtu tie būtiskākie aspekti,kas jāņem vērā pie apdrošinātājiem? Maksājums vienreiz gada laikā, vai ikmēneša maksa? Kas varētu būt tie zemūdens akmeņi, no kā jāuzmanās?

Un kā ir ar to uzkrājošo apdrošināšanu? Tur ir tikai summa,ko iemaksāju, vai... + kāda noteikta summa pēc termiņa beigām?
22.01.2015 00:52 |

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
pacelu :) tiesam svariigi...
22.01.2015 11:06 |

Reitings 979
Reģ: 03.01.2015
Man atkal interesē tēma veselības apdrošināšana.
22.01.2015 11:14 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Man ir dzīvības apdrošināšana, kas reizē ir arī 3.pensiju līmenis Compensā. Maksāu katru mēnesi, nākamā gada sākumā iesniedzu VIDā deklarāciju, atmaksā 24% no iemaksātās summas.

Veselībar apdrošināšana privātpersonai ir baigi neizdevīgā, cik es interesējos, pat zobārsts nebija iekļauts.
22.01.2015 11:21 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Tu vari aiziet pie konkrētiem pakalpojuma piedāvātajiem un pieteikties uz konsultāciju, bet pēc tam salīdzināt rezultātus (parasti jau, izjautājot Tavas vēlmes, velamo apdrošinājuma summu, riskus, iemaksu apmēru un to biežumu, tiek izkalkulēts piedāvājums). Pie tam tie varianti ir daudz - ir uzkrājums ar dzīvības apdrošināšanu, var paņemt klāt negadījumu apdrosināšanu, var ņemt ar garantēto % likmi vai tirgum piesaistīto (ar ieguldījumiem fondos) - atkarībā no tā, vai esi gatava riskēt ar savu uzkrājumu. Skaidrs, ka dzīvības apdrošināšanas gadījumā no Tavām veiktajām iemaksām tiks atskaistītas riska prēmijas (lai Tu vai tavs vīrs tiktu apdrošināti, identiski, kā tas ir veselības apdrošināšanā - jāmaksā prēmija, lai būtu spēkā polise un tās segums), līdz ar to, termiņa beigās, atkarībā no tā, ka ir pelnījis Tavs veidotais uzkrājums, teorētiski tas var būt arī mazāks, nekā Tavas veiktās iemaksas (bet vari arī "uzvārīties"). Protams, ir spēkā iespēja atgūt IIN katru gadu. :)
Man ir divās kompānijās dzīvības apdrošināšanas polises, bet nav sevišķi ilgs laiks vēl pagājis, lai varētu izteikti salīdzināt, kur izdevīgāk (vienā 3 gadi, vienā nepilns gads).
22.01.2015 11:43 |

Reitings 1
Reģ: 23.01.2015
Meitenes, gribu padalīties ar savu, t.i., mana dzīves biedra pieredzi. Viņš ir īstens aktīva dzīves veida piekritējs – ar kādiem sporta veidiem tik nav nodarbojies. Un kā jau īstenam sporta amatierim pienākas, ik pa laikam gadās arī traumas. Tāpēc Swedbankā paņēmām viņam apdrošināšanu ģimenes atbalstam, kur komplektā bija arī traumu apdrošināšana. Nepagāja ne mēnesis, kā manējais traumēja celi, ar čomiem spēlējot volejbolu. Iesniedzām pieteikumu bankā ar skepsi, jo necerējām, ka dabūsim kādu atlīdzību, jo vēl pat nepaguvām veikt pirmo maksājumu. Taču rezultātā bijām patīkami pārsteigti, jo saņēmām 700 eiro!
23.01.2015 14:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!