LABS,izturīgs telefons

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Vai kāda šeit var ieteikt kādu normālu firmu,kas ražo telefonus,kurus var lietot nebaidoties,ka saplīsīs no stāvēšanas kabatā vai skapītī?
Nopirku Samsung Galaxy Core 2,lietoju kādus mēnešus 3 un saplīsis ekrāns,nevis pats stikls,bet kaut kur iekšā,pirmās divas svītras vertikāli par ekrānu uzradās no tā,ka nejauši nokrita no kādu 50cm augstuma,šodien man rāda labi,ja 10% no ekrāna,pārējais ir balts.Gan jau labojams,bet nākotnei(kad vai nu šito mēslu vārguli pārdošu vai vienkārši šis nosprāgs pavisam,no piemēram,zvanīšanas)gribētos zināt kādu firmu,kura neražo telefonus-sprāgoņus.Es esmu ļoti maigs lietotājs,nesaprotu kā tas Samsung nav bankrotējis ražojot tādus mēslus,kas pēc 3 mēnešu lietošanas jau jādod remontā! Vecās Nokias varēja mest prest sienu,saliec kopā un iet,bet šito sprāgoni es vienkārši nevaru izturēt.
21.01.2015 22:31 |

Reitings 1
Reģ: 21.01.2015
SONIM
https://www.youtube.com/watch?v=pMMyTXRKDAs
21.01.2015 23:16 |

Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
Manējais Galaxy S4 kalpo jau 2 gadus, kalpo kā jauns, ir kritis zemē simtiem reižu,nekas nav pašķīdis. Vienīgi maliņas ar laiku nobružājas.

Draugam ir CAT, neiesaku nevienam, nav tik labs kā slavē. Gļuko visu laiku, nokrita uz paklāja un sašķīda displeys, ne galvenais, bet tā pirmā plastmasa kārta. Bet tā uz ūdeni izturīgs,tas gan:-D
22.01.2015 00:05 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Paldies par viedokļiem!Tā kā es ar savējo darbojos vairs tikai uz atmiņu un spiežot aptuvenās vietās,kur šķiet,ka bija tas,ko man vajag,nāksies kaut ko domāt.CAT,izskatās pēc tā,kas man varētu derēt,besī,ka jābaidās to mirlu ņemot rokās,ka kaut kas notiks. Visus gadus stingri turējos pie Nokia,tagad draugam ir LKumia,nu un sāka čakarēties jau pirmā mēneša laikā.
22.01.2015 23:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits