uguņgrēks

Reitings 107
Reģ: 21.01.2015
Labs vakars!
Un atkal televizoros atgriežas UG. Baigi apnicis jau, it kā interesē, kas notiks un kā atrisinās viss, bet nu, es domāju cik ilgi var to murgu filmēt :D
Omēm un bērniem gan jau viss baigi patīk, bet visu laiku viss uz rinķi iet, šaušanās, Zentiņas nedienas, Vadima mūžīgās mīlas, Ieva ar saviem brūtgāniem un tagad vēl tā jaunā, un tad atkal vilks visas sezonas garumā, kuru nu ta šī izvēlēsies.
Es domāju, tā vietā varētu uztaisīt kādu sakarīgu seriālu, ar humoru, kur katrā sērijā kas savādāks, kā kādreiz bija Sirdsmīļā Monika, nu var būt bija tāds mazliet muļķīgs, bet nu pasmieties varēja, un nebija jāšausminās, ko saskatās mūsdienu jaunatne, vairākkārt mazi bērni, jo visu laiku tik kādas negatīvas lietas, apkrāpšanas un tādā garā.

Kā jūs domājat?
21.01.2015 21:14 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tā kā LV auditorija nav pozitīvā ziņā izlaista ar daudz un labiem seriāliem, tad nu.. slavējam tādus, kādi ir.
LV ir maza, neesam ne Bolivuda un ne Holivuda. Par ko te vispar varam runat?
21.01.2015 22:36 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Ugunsgrēks ir murgains seriāls, bet ar labu humoru. Man šodien patika - "Smilga no kofera zvana". :D
Saldais pārītis bija favorīts. Žēl, ka internetā var tik vienu sezonu atrast.
21.01.2015 22:43 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
A par to koferi un Smilgu bija super.
24.01.2015 14:54 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
manuprāt, cilvēki neskatās šo seriālu tik nopietni, viņš ir tāds muļīgs, par ko var pasmieties gan vietās, kur joki domāti kā joki, gan ārpusloģikas dialogos :)
nedomāju, ka visi, kas skatās ir vai nu sīkie, opji vai muļķi, drīzāk Ugunsgrēks mums tāds guilty pleasure :D
24.01.2015 15:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits