Būt praktikantam labi

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Tikai ne latvietim Latvijā!
http://www.diena.lv/latvija/zinas/but-praktikantam-izdevigak-14084672
Vai man vienīgajai šis liekas absurds? Savējiem praksi pat grūti atrast, te latviešiem ar ārzemju augstāko izglītību piedāvā praksi par 1000eur mēnesī. Tepat LV ir tik slikta tā izglītība? Vai arī žēl, ka izbraukuši pašu gudrās galvas, turpina izbraukt citi un jaundzimušie nepaspēs izaugt līdz augstskolai kā 1/3 vien būs palikusi no pusotra miljona iedzīvotājiem?

Skumji, aij skumji.. dalamies viedokļos.
21.01.2015 20:29 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Ja jums ir tik lielas pretenzijas, sāciet domāt kā celtu savu algu un kvalifikācijas līmeni. Sen jau zināms, ka līmenis šeit ir 0, lielākoties. Man arī patiktos saņemt 1000 eiro mēnesī par atsēdēšanu.
22.01.2015 09:19 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
man nešķiet, ka 1000 būtu tik daudz, bet piedāvāt šo praksi tieši ārzemēs esošajiem ir muļķīgi.
šī un citas emigrantu atvilināšanas mājās akcijas man šķiet pretīgi tuvredzīgas. es uzskatu, ka pirmkārt, jānodrošina labklājība vietējiem, tad gan emigrējušie latvieši sāks skatīties māju virzienā, gan pilns ar imigrantiem būs šeit (kas notiks šā vai tā).

ko tie student darīs, kad prakse beigsies? brauks atpakaļ uz ārzemēm, paliks strādāt Latvijā par zemāku algu kā prakses laikā, vai Latvija gribēs turpināt nodrošināt viņus ar lielo algu bailēs, ka atkal neaizbrauc?
22.01.2015 10:25 |

Reitings 45
Reģ: 18.10.2014
Fraeulein, esi pārliecināta, ka visi poļi mācās cik ilgi vien var?
Pilna pasaule ar viņiem un nav reta parādība, ja kādam pat pamatizglītība nav iegūta, tāpēc esmu pārsteigta par tavu apgalvojumu. Pieļauju domu, ka tu apgrozies tajā izglītotākajā sabiedrības daļā, tāpēc tev tāds viedoklis.
22.01.2015 12:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!