Tām precēm, kas mani interesē, pirms izpārdošanas bijas tādas pašas cenas, kā tagad.
+
Man patīk kad cilvēki uzķeras uz "izpārdošanām" un lielajām "atlaidēm". Tiešām pirms ko sūtat, kārtīgi apskatiet cenas salīdzini.lv vai kaut kur citur, lielākoties citur cenas būs vai nu tādas pašas bez atlaides, vai pat lētākas.
Šo atlaižu un izpārdošanu principu man izskaidroja pamatskolā priekšmetā ekonomika jau pirms 15 gadiem. Tiešām brīnos, ka tik daudz pieaugušu cilvēku par šo vel šokējas un vispār runā, ak un vēl ir tie, kas pērk...
Un par nakts izpārdošanām šķiet bullshits, jo viss, ko skatījos arī pirms tam maksāja tieši tā pat..
Nu ko tur nesaprast. Atlaide 80% ir no sakotnējās cenas, tās kas bija sensenos laikos, kad telefons/ fotoaparāts/ dators bija tik tiko prezentēts kā jaunums. Pēc šādas loģikas arī klasiskā nokia ar 3 rindu ekrānu var cerēt sagaidīt atlaidi :D
Neiepērkos šajā veikalā un bloķēju viņu spamu. Brīnos kā šīs veikals var būt tik populārs, bet laikam klajs blefs+ agresīvs mārketings + lētticība = panākumi