Sveikas.
Mans staastinjsh buus shaads. Bija meitenes,ar kuraam tajaa padalijos privaati,bet gribu dzirdeet vairaakus viedokljus.
Es sapzinos ar viirieti,kuram ir 34,vinjhs ir anglis,briivs,izskatiigs,liekaas jautrs.
Sapazinaamies caur internetu,apmainijaamies ar skype nikiem jo saakaam runaat par to,ka abiem patiik Taizeme. Protams sarunas temat mainiijas,un nonaaca liidz visu iemiiljotajai teemai sekss.
Kad par to runaajaam,respektiivi rakstijaamies skype vinjhs bija diezgan atraisiits. Gribeeju paarbaudiit cik taaalu buus gatavs iet,pajautaaju lai atsuuta man savu kailfoto,un peec 3 minuteem ari atsuutija.
Es vinju nemaz neatveeru,bet es cereeju,ka vinjhs pateiks nee,vai vienkaarshi vinju neatsuutiis bet atsuutija.
Es pateicu,ka mana interese par vinju zuda,jo man nepatiik taadas darbiiibas.
Vinjhs atvainojaas,luudzaas, un teica,ka grib mani iepaziit veel vairaak jo es esot taa veerta :D
Vinjhs man katru dienu jau 2 meeneshus no vietas raksta. Peec taam bildem,es atbildeeju veesi,bet peec tam atkal saakaam runaat normaali. Protams atkal fgureeja sekss.
Es ieveeroju,ka sazvanoties ar vinju caur skype vinjhs par seksu vispaar nerunaa,bet sarakstoties uuuj ka nu tikai.
Es pati tagad ari dziivoju Anglijaa,un nezinu tikties ar vinju vai nee.. es visu laiku domaaju jaa vai nee.