Varat ieteikt no kurienes jus parasti 'bukojat'lidojumus? Es parasti izmantoju tikai UK sites, bet tagd vajag lidojumu no Rigas uz Viennu tapec letak laikam bus latvieshulapaas
Man ari AirBaltic patik kjirsish akcijas bet godigi sakot - biju vilusies ar air baltic... it ka jaa lidmashinas likas bij tirakas salidzinot ar wizz air vai ryanair... ari "contingents" cilveku likas labaks, nebija alkani kas ed desmaizes lidmashina bet vienreiz pacelshanoa gaidijam 2h... brrr.... protams visadi gadas, bet toreiz riktigi tas uz nerva uzkrita, jo bija jasteidzas galamerkji uz ieplanotu pasakumu... uff...
Es nekas neesmu sapratusi, kā var noķert tās labās ķirsīšu cenas airbaltic Jo, ja parādās, ka kāds galamērķis ir ar cenu piem. 39eur, vai 49eur ( skaidrs, ka no šīs cenas ), bet man vienmēr ir minimālais kādi 150-200eur , kad iemetu konkrētu datumu.
nobukoju kjirsiitiwoop. vel pievienoju 2 vas somas. beigas sanaaca 200 eu bet tikuntaa uz pusi letaak,nekaa es skatijos pirms meenesha. Liels prieks. Paldies meitenes.