Sveikas!
Kā Jums ar Jūsu vīriešiem gultā, kurš vairāk iesaka ko jaunu vai dara ko savādak?
Es ar savu esmu kopā vairāk kā pusgadu. Mums ir paliela vecuma atšķirība un viņš man ir otrais. Es daudz ko jaunu esmu iemācījusies ar viņu, protams viņš man ir parādījis vai pamācījis kā viņam patīk, man tas patīk līdz vienam brīdim. Taisīju viņam minetu un viņš manu roku uzlika man lai apmierinu sevi. Sāka pats sev glāstīt krūtis, tad jautāj avai gribu lai parāda vel kaut ko, es teicu protams. Viņš ar roku apmierināja sevi, es skatījos. Juatāja vai man patīk skatīties. Teicu jā. Tad teica, lai apmierinu arī sevi, es negribēju, skatījos uz viņu. Tad viņš uzlika manas rokas man uz krūts un tur lejā man. Es mazliet sevi glāstīju, bet ne tā lai apmierinātu, jo negribēji. Skatījos uz viņu un teicu lai izdara to līdz galam, jo man patīk, izdarīja, beidza. Nu un aizgājam gulet.
Man nepatika tas moments, ka liek manas rokas man, tā itkā es būtu lelle vai pilnīga bremze, ja es pateicu, ka negribu, kāpēc tā jādara?
Tagad man ir tāda nepatīkama sajūta, ka itkā būtu pilnīga 0.