Turies! un izsaku visdziļāko līdzjūtību gan Tev, gan citām meitenēm, kas zaudējušas kādu ļoti tuvu cilvēku.
Es savu tēti zaudēju, kad man bija 13 gadi. Mamma ar tēti bija šķīrušies, taču tētis tikai dažas mājas tālāk dzīvoja no mums. Bija labas attiecības, līdzīgi kā MySoul rakstīja, bet nebija tādas īpašās tēta un meitas attiecības, un zinu, ka tēvs mani mīlēja, līdz tētis pēkšņi nomira...ar ērču encefelītu. Gluži kā arietas tēta gadījumā, konstatēja ko citu, bet ne patieso slimības iemeslu.
Tas bija man tik smags trieciens, mana sirds plīsa pušu...visvairāk mani sāpināja tas, ka ar tēti nebijām TIK tuvi, liekas jau, kas tad var notikt...kā pārdzīvoju, ka nebiju pateikusi viņam - es Tevi mīlu tēti....tad pēc kāda laika, pēc gada vai ilgāk, tēvs atnāca pie manis sapnī, pirmoreizi mūžā, nebija bijis man sapnī ne kad bija dzīvs, ne kad miris, bet šo sapni es atceros vēl tagad, kad man ir 25 gadi. Bija tāda saulaina, silta diena, viņš pienāca pie manis un apskāva mani, smaidīja un teica - es Tevi mīlu meitiņ...un es sāku raudāt, un atbildēju to pašu. Tad viņš pagriezās, pateica, ka vienmēr domās par mani,pamāja un aizgāja prom, iekāpa kuģī un aizpeldēja....es raudot pamodos. Bet pēc šī sapņa, manā sirdī ielija miers.