Gaidu, kad draugs pagatavos brokastis un tad man ir tāds pats plāns kā Mademoiselle! :D
Vakar bijām uz dzimšanas dienu, tāpēc šodien slinkums divtik liels. Gribētos gulēt un neko nedarīt :D
labs rīts! Vakar daudz laika pavadīju mašīnā, pabraukājām pa lietuvu, iepirkāmies. Brokastīs saldumu kaudze un cenšos aizdzīt miegu. padomā tas pats, kas pārējās dienas - iespējams, nogarlaikot visu dienu cosmo (l)
Labs rīts :) Šodien pamodos un liekas ka jūtos beidzot kā cilvēks. Aizgāju gulēt tik 6 no rīta un pat tad pagulēt nespēju, toties noskatījos filmu Gone girl, filma bija tiešām interesanta vienīgais žēl ka viņi principā beigās nonāca pie sākumpunkta.
Tagad dzeršu kafiju un centīšos izdomāt ko es gribu ēst :D Jo ēst gribās ļoti :D
Čau :)
Vakar tā forši pavadījām vakaru un šorīt grūti no gultas izlīst :D Satikām draugus, pavizinājamies pa pilsētu un pēc tam vakars divatā ar moku ar pienu :D Jāceļas, jātaisa brokastis, jāpiekārto dzīvoklis un jālaiž pie vecākiem pēc mazā. Un tad atpakaļ uz Rīgu. Tās brīvdienas ir tīīīk īsas :/
Foršu Jums svētdienu (l)
Pēcpusdienā jāaizbrauc pastrādāt.
Plānu nav nekādu,vārtos pa gultu,dzeru kafiju.
Šī ir vienīgā nedēļa sesijas laikā,kad varu nemācīties.To tad arī daru. :D
Kur var nopirkt zirga ziedi? Parastajā aptiekā? Varbūt muļķīgs jautājums,bet viens cilvēks saka,ka parastajā aptiekā, otrs,ka veterinārajā :D Negribas izgāsties :D
Visas brīvdienas pa laukiem. Drīz jau jātaisās uz pilsētu. Tā negribas uz darbu rīt...(t)
Vispār ES arī šodien sapratu, ka gribu vasaru...nu vismaz pavasari dodiet! :'-(
Labrīt!
Nesen piecēlos, jāsaņemās aiziet uz veikalu, nav nekā vispār ko ēst un kaut ko garšīgu gribas..Pēc tam visu dienu jāmācās, nedaudz stulbā māja jāpiekārto un jāpaskatās seriālu jaunākās sērijas ;D
Beidzot esam mājās no kalna. Bija tiiiik forši(l) Šis sāk palikt par mūsu ziemas hobiju! Abi ar vīru esam pārkusuši kā es nezinu kas :) Tagad tik jāatrod spēki, lai uzmeistarotu vakariņas pa abiem :) Un tad jau pārējais vakars divatā ar filmām un visu pārējo (l)