Skatos te ir tievējam atbalsta grupiņa ,tāpēc iedomājos ,ka gan jau daudzas nomāc tādi pati problēma ,kā mani -ēšana bezjēgā ,pārēšanās ,emocionālā ēšana.
Gari nerakstīšu ,jo rīt agrais rīts un galva vairs tik labi nestrādā.
Bet ideja tāda.
Atbalstam ,motivējam -dodam padomus un vispār cīnāmies kopā (l)
Aiziet.
Mans bēdu stāsts.
Ar Ēdienu vienmēr bijušas mīlestības un naida pilnas attiecības ,bet pēdējā laikā aizvien biežāk sanāk apēst par daudz . Darbā bieži domāju -ai uzēdīšu vairāk ,lai vēlāk negribas ,no rītiem nav apetītes ,bet ēdu ,jo domāju ,,brokastis taču svarīgas ,kā nu es bez tām''.. šodien vakarā gribēju apēst dažus cepumus ,bet izvērtās par paciņu cepumu +lielo šokolādi un vairākām tējas krūzēm ,jūtos ,kā sivēns uz nokaušanu :-/..Protams ,ka pārēšanās iemesli ir dažādi ,arī psiholoģiski . Savus psiholoģiskos iemeslus pati zinu ,cenšos bēdas aizpildīt ar ēdienu un jā itkā pats zini ,bet vienalga turpini pārēsties + agrāk mājas ir bijis tā ,ka nav ko ēst (diemžēl ) un tagad kaut kāda instinkta rezultātā sanāk -ēd kamēr ir ,bet smadzenēm jau nepielec ,ka visu laiku būs :-|:-D ..
Varētu rakstīt un rakstīt par to ..
Šī diskusija ir viens no pēdējiem salmiņiem ,ļoti ceru ,ka redzot ,ka tur ārā :-D neesmu vienīgā tāda cīnīties ar to būs vieglāk -kā saka kopā plecu pie pleca :-).
Mērķis . Rīt apēst kaut ko vieglāku .. no rīta izdzert zaļo tēju (ne jau tāpēc,lai sodītu sevi ,bet tādēļ ,ka tā visa šmuce nebūs pārstrādājusies) ,klausīt savām sajūtām -neapēst par daudz un 2h pirms gulēt iešanas neēst..
Kā ar Jums?
Rakstāt ,ko ēdāt -kā jutāties ,kādi mērķi un vai izdevās :)
P.S. viesiem tiem ,kas pilni ar naidu un sak -redz tādiem jāiet pie psihologa vai vel nez ko . Zinu ,bet ko viņš jaunu pateiks -apēd emocijas?Centies domas novērst no ēdiena?
Mani vairāk iedvesmo apkārtējie cilvēki un tas ,ka zinu ,ka necīnos ar šo problēmu vienatnē.