Primadonnas, ar vīru nav viegli - tās ir tās, par kurām zinu, ka iet tagad.
bet ir citas ļooooti labas izrādes, kas nav komēdijas - visas viņas grāmatas, saules bērni, nakts vēl nav galā... :)
Par komēdijām nezinu, jo žanrs kā tāds nav tuvs, bet ļoti patika Vējiem līdzi un Nakts vēl nav galā :) Bovarī kundzē kaut kas lïdz galam nebija, bet nu ir vērts redzēt :) Tagad ļoti gribu uz visām trim jaunajām un vēlreiz uz Izraidītajiem :)
Vējiem līdzi ir laba. Pati biju. Man tas laiks nevilkās tik ilgi. Ja izrāde patīk, tad 5h paiet diez gan ātri . Tur jau tā moderni un brīžiem liekas,ka par traku:D(erotisku :D ) , dažbrīd tādi dramatiski momenti
Zini kā ir ka ja ilgi nav būts tad grūti atkal sākt iet. Nav jau ar tas laiks tik daudz cik agrāk un cilvēki ar ko iet ar mazāk, bet vienatnē neciešu iet :D Jāsaņemas un jāpalūdz lai draugs atnāk līdzi, viņš jau ar gribētu, man tik pašai tāda psiholoģiska cīņa ar sevi notiek iekšēji kad cenšos saņemties uz to :D
Ja vējiem līdzi ir "brīžiem liekas par traku" (lai gan neko tādu tur neatceros :D) tad es nezinu, ko teikt par Izraidītajiem .. vai to pašu Bovarī kundzi, Šeipingu :D :D