Man ir tāds rituāls no rītiem, kad dzeru kafiju, lasu ziņas, citreiz kādu funny video paskatos - paralēli arī uzkrāsojos. Tā ir ikdienā, citādi nav sajūta, ka diena ir sākusies, jo tas man tāds pozitīvais lādiņš. Aizņem - kādas 30 min. Bet tā kā es rītu parasti sāku ar pāris km skrējienu, un pēc skriešanas mazgāju matus - pa to laiku viņi izžūst, un pirms iziešanas no mājas atliek vien tos līdz galam izpūst ar fēnu (2 min), parasti vēl iesmērēju kko nogludinošu un esmu gatava.
Principā ilgi. Varētu nelasīt ziņas un kafiju taisīt pa ceļam, bet nu tā jau tik maz to brīžu sev, ka negribas sev liegt prieku no rīta - ir gadījies aizgulēties, tad protams viss pavisam šausmīgi notiek, bet tad arī parasti nekrāsojos, matus sasienu astē vai saspraužu zemā čupčikā, un just in case paņemu tušu līdzi uz biroju.
Uz īpašiem pasākumiem un kādās īpaši svarīgās dienās mati (mazgāšana, fēnošana, veidošana) - kādas 30-40 min, seja (tonālais, laineris, tuša) - 10 min.
Uz pavisam īpašiem pasākumiem (ziemassvētku balle, 1x gadā) - mati 30-40 min, seja - vēl kādas 158 stundas klāt, kamēr pieķipinu smuki pielīmējamās skropstas :D