Man mati ir gari (paari kruutim), lokoju ar taisnotaju. Sanak smuki lielas lokas un kupli. Aiznem 15min. Citreiz pat mazaak ja tikai galus lokoju. Kadreiz aiznema ilgaak bet pieshaavos
man ir dabīgie lokaini, bet lai lokas būtu noturīgas nevis cirtainas,es matus izmazgāju,sapinu bizē un nākamajā dienā atpinu bizi,tad tādi feini lokaini mati (l)
Apple-pie Juutu Tavu saapi! Es tik loti daudz video biju saskatijusies un kaa meginaju nekas man nesanaaca. Vienu ritu netishaam ielokuoju skipsnu un kopsh taa rita pieshaavos. Man loti palidzet tas ka es tikai no puses saku lokot. Jo man nepatik ja pie saknem ir lokas.
Vel pamaniju ka man patiik ka izskatas labaak uz mani ka es nedalu matus. Dazos video rada ka nodala "augshejos" no "apakshejiem" matiem. Bet es taa nedaru, lokoju pa diezgan lielaam skipsnaam apakshejod un augshejos matus kopaa. Vel jaievero virziens ka turi taisnotaju (lai abaas sejas pusees loka ietu uz aaru).
Galigi nesakarigi izklausas bet ceru ka domu saprati. Raxtu no telefona tapec tik daudz kludu :s
Es arī lokoju ar taisnotāju un tur ir iespējami vismaz pieci loku varianti, šādas lokas arī vislabāk turās manos matos, mierīgi līdz nākošajai mazgāšanai varu nostaigāt.
esmu meiginaajusi ar taisnootaju, man kka nesanak, neesmu pesaavusies :-D
saads man ir, kad saku lokot pieturu ar pirkstiem otru galu, sakuu lokot pirksti jau apdegusi:-D
un tapeec lokoju ar soooo
aii, tā arī lokoju :D Ielieku, saspiežu, bišku paturu un tālāk. Sanāk tādas viļņainas lokas, kā no izjauktām bizēm. Šitās ir vienīgās lokas, kas manos matos turas ilgāk par 3h :D