Oij...gribēšana ir viens, bet reālā situācija kas cits. Jā, ja varētu, es labprāt pirktu tikai eko produktus, taču, pirmkārt, man līdz galam nav tā ticība, ka viss, kas sevi dēvē par eko tāds tiešām ir, un, otrkārt, es gatavoju ļoti daudz, līdz ar ko tas, ka es visu izmantotu eko man radītu lielus izdevumus. Bet man ir pieeja vairākiem produktiem, par kuriem 100% zinu, ka ne to audzēšanā, ne pēcapstrādē nekādas ķīmijas netiek lietotas, tiem tad arī citas alternatīvas nelietoju, neceļas roka (nu, ja vien negadās, ka supersteidzami ir vajadzīgs kaut kas, ko es nevaru tā uzreiz dabūt).
Par pašiem ēdieniem - neiespringstu! Es neesmu no tiem, kam uzskati ir no sērijas "viss, kur ir eļļa un kviešu milti, ir slikts". Es paļaujos uz organismu. Pati jūtu, kad vajadzīgi vairāk c vitamīnu saturoši augļi utt. Tas pats arī ar sportošanu - var jau just, ja esmu aizsēdējusies par daudz un prasās vairāk pasportot.
Nu, un tā palēnām, palēnām jau notiek tā pāreja, bet neesmu neko tā pilnīgi un galīgi izslēgusi, tas uz mani vienkārši nedarbojas, jau n-tās reizes esmu darījusi tā - no tās un tās dienas neēdīšu to un to - bezjēdzīgi. Drīzāk atrodu vienk veselīgas alternatīvas, ne tik veselīgām lietām + manā iepirkumu sarakstā nav vairāki ar E vielām pārpildīti produkti, piem, cepumi, jo gatavoju pati ļoti daudz ko. Un mājās ir ieviests augļu/dārzeņu groziņš, kurā vispirms meklēju pēc kaut kā uzgraužama (kaut gan te atkal jautājums par to, ar cik veselīgu ķīmiju tie ir apstrādāti) un tad tikai skatos neveselīgo uzkodu virzienā.
Laikam baigais palags, sorry.:-P