Kā tikt pie attiecībām?

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Šķiet esmu izmēģinājusi visu... Ja kaut ko neesmu, sakiet, arī tiks izmēģināts ;)

Pirmkārt, nekā nedarīšanu.
Tik vien dzirdu šos tekstus, ne uz ko nevajag iespringt, tad viss nāks pats no sevis. Darīju tā, vienkārši dzīvoju, neko nedarīju, lai atrastu vīrieti. Nekas tā arī nenotika.

Otrkārt, iešana ārpus mājas.
Apmeklēju vairākus kursus, esmu ciemojusies pie draugiem, biju arī klubā. Rezultāts - ballītē iepazinos ar vienu čali, sākām satikties, bet mums galīgi nesaderēja. Tātad rezultāts faktiski nekāds.

Treškārt, iniciatīvas izrādīšana.
Noskatīju pāris kandidatūras un uzrunāju pati. Kaut kādas nelielas sarakstes izveidojās, bet ar nekas tāds. Rezultāts vājš.

Kas vēl?
14.01.2015 15:29 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Izlasīju vienā intervijā šādu teikumu: lika aizdomāties.

.. uz jautājumu, ko darīt, ja sieviete ir gatava būt sieviete, bet viņai blakus nav īstā vīrieša, lai viņa būtu sieviete, astropsihologs vēlreiz atkārto - mīlestību var nodrošināt tikai sieviete, vīrietis - drošu vidi, kur visiem dzīvot. Ja sieviete būs realizējusi savu galveno uzdevumu - būt mīlestības avotam, kas gatavs dot otram, tad viņai vienmēr blakus būs cilvēks, kas to novērtēs ..
15.01.2015 14:04 |

Reitings 136
Reģ: 07.12.2014
Nu man arī ir bijis periods, kad meklēju attiecības, neko neatradu, sāku par to nedomāt un tad uzkrita uz galvas manējais tagadējais draugs :P un pēc tam rinda izveidojās, jo tikko kā esi aizņemta, tā visi uzrodas, ja esi brīva un viena kā sētas miets, tad neviens arī neuzrodas vismaz man tā ir...

++++++

Esmu viena 7 mēnēšus, gribu arī attiecības un ļoti iespringu uz to, mainīju izskatu, rūpējos par sevi, protams , ir kādi pielūdzēji , bet nekas neaiziet līdz galam, varbūt nemaz neesmu tam gatava. Izlasot šo diskusiju , palīdzēja saprast to , ka nevajag tā iespringt. Izbaudīšu savu vientulību, jo uzradīsies īstais , kad vismazāk to gaidīšu
15.01.2015 15:18 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
odyssey, KUR? :D
Esmu kā kritusi uz IT džekiem (foršākie cilvēki, ko pazīstu, ņemās IT sfērā) un pašai datori un tiem saistītās lietiņas tīri labi patīk, bet kur tādus satikt pat tikai paziņu/draugu loku paplašināšanai.. Have no idea :/
15.01.2015 15:24 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Nu kāds vēl maniakālisms :D Lasīju un šķita tik jautri, gaiši uzrakstīts, vesela iedvesma īstam Cosmo stila rakstiņam - single and fabulous :)

Zini kā, nu a varbūt tiešām nemeklē nevienu? Tu teic, ka lieliski jūties viena pati, sevi visādi bagātini, izbaudi dzīvi - varbūt Tavs šā brīža dzīves uzdevums un liktenis arī ir to visu darīt, nevis satikt vīrieti? Citādi tā pretruna mazliet sanāk, ka esi laimīga viena un neizstaro izmisumu nokļūt attiecībās, bet tajā pašā laikā galvā kalkulē - kur vēl iepazīties?
Varbūt tas ir tikai apkārtējo spiediena un kaut kādu stereotipu dēļ, ka sevi tā nodzen īstā vīrieša meklējumos??! Esi - un patiesi esi - laimīga ar sevi vienu pašu, izbaudi flirtu un randiņus! Un tiešām neiespringsti!
15.01.2015 15:51 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Kā tikt pie attiecībām?
Parasti attiecības jauc ārā mātes ....saviem dēliem un meitām.

Jo pastāv dabīga enerģētiska saite pa čakrām starp māti un viņas bērniem,
tā ir veidojusies dabiski, bet sasniedzot pilngadību šī saite sāk traucēt, un mātei paliekot vecākai, arī veselība pasliktinās, māte sāk ņemt enerģiju no saviem bērniem .
Ir gadījumi, ka arī ekstrasensi šādi noņem visu enerģiju no saviem dēliem un meitām-kuru pēc tam izmanto slimnieku dziedināšanai.

Rezultāts ir tāds, ka māte vienkārši izjauc saviem bērniem turpmāko dzīvi, tiem neveicās visās dzīves sfērās, jo trūkst dzīvības enerģijas.

Pie attiecībām arī netiek,jo sievietēm mātes ir nobloķējušas sievisķo enerģiju. Sievišķo enerģiju izstaro olnīcas-to ļoti labi uztver vīrieši pa gabalu,jo tas vīrieša smadzenēm dod informāciju ,ka sieviete ir gatava radīt bērnus.Olnīcu enerģētiskais nobloķējums norāda uz turpmāko neauglību.
Mūsu pasaule ir uzbūvēta tā, ka bez enerģijas nekas nenotiek.
http://www.astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/
Rakstiet [email protected]
18.01.2015 18:05 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Pie attiecībām arī netiek,jo sievietēm mātes ir nobloķējušas sievisķo enerģiju. Sievišķo enerģiju izstaro olnīcas-to ļoti labi uztver vīrieši pa gabalu,jo tas vīrieša smadzenēm dod informāciju ,ka sieviete ir gatava radīt bērnus.Olnīcu enerģētiskais nobloķējums norāda uz turpmāko neauglību.

Var redzēt, ka esi totāls šarlatāns.

Un vispār, sirds čakra atbild par mīlestību . Cilvēks dzīvo bez mīlestības, ja viņu sirds čakra ir nobloķēta. Un čakras bloķē pats cilvēks, piemēram "Mani nemīl, es neesmu mīlestība svērts. Vainas izjūta pret mīļoto cilvēku. Man nesniedz pretjūtas. Nomākta mīlestība. Viss man traucē tā, kā vajadzētu. Pasaule ir nežēlīga, tajā valda lielā un spēcīgā tiesības. Man viss vienalga, un es daru tā, kā gribu. Es dzīvoju, sevi piespiezdams, jo tā vajaga, un nekā labāka nav ko gaidīt".
18.01.2015 18:20 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man nav atbildes, protams, bet varu Tev ieteikt kādam brīvam mirklim blogu, nav jau tur tikai kristālpatiesība, bet varbūt būs interesanti priekš Tevis. http://www.ineseprisjolkova.com/

"Un tici, ja vien patiešām cilvēkos arvien vairāk redzēsi labo, ja arvien vairāk iemācīsies saskatīt to iekšējo gaismu, kas nāk no dvēseles, tad vienā mirklī tu atpazīsi savu īsto un vienīgo. Un tad vairs nebūs jābaidās, jo tad šīs attiecības jau sākotnēji netiks balstītas uz kādu no māņu vērtībām – tas noteikti nebūs aiz bailēm palikt vienai, jo tu jau vairs nebūsi viena. Tev jau būs savs loks tuvu cilvēku, ar kuriem jutīsies īpaši. Tas noteikti nebūs balstīts tikai uz kaisli, lai gan īstenai mīlestībai kaisles netrūks. Tas noteikti netiks balstīts tikai uz ārējo izskatu, jo tu jau būsi iemācījusies saskatīt cilvēkos dziļāko būtību. Tas noteikti nebūs, lai pašapliecinātos. Tas noteikti nebūs balstīts uz ko virspusēju. Kāpēc? Tādēļ, ka tu jau būsi iemācījusies dzīvot pa īstam. Mierīgi un harmoniski. Ar pašapziņu. Nevis, lai kādam izpatiktu, bet lai dzīvotu tā, kā saka tava visdziļākā būtība, kā saka tava dvēsele. Jo tieši dvēsele ir tā, kas satiek otru dvēseli.

Kad dzīvo pa īstam, tad arī mīlestība atnāk īstā. Un cilvēks īstais. Tad izveidojas īstena un stipra ģimene. Un tad gan sieviete, gan vīrietis ir laimīgi.
"
18.01.2015 18:43 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Dimanti apkārt nemētājas. Iesaku pievērsties sevis pilnveidošanai.
18.01.2015 19:27 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Vīriešu medības.

Pirms sākam,pārliecinieties,ka Jums patiešām ir vajadzīgs vīrietis.Bieži pietiek ar naglu un āmuru.

Lai medības būtu veksmīgas nepieciešams:

1.Māneklis jeb ēsma
.Vēlams vairāki.Vislabākā ēsma ir automašīna ar viegli saremontējamu bojājumu,pilošs krāns,torte,kam iepakojums ir izjucis vai mobilais telefons ar izlādētu batereju.Vissliktākā ēsma ir netīrs suns izvests pastaigāties, vai raudošs bērns.

2.Balss imitators.Pietiek pāris frāzes''jaunais cilvēk vai Jūs nevarētu'',''vai Jūs nepateiktu'',''atvainojiet''.Tās ir universālas skaņas,uz tām ķeras jebkuršs objekts.

3.Ieroči.Vecmāmiņas senos laikos izmantoja vēdeklīšus,šodien der mini kleita,vidēji augsti papēži,lai rezultātā Jūs nebūtu garāka par upuri un somiņa.Nelietojiet vecas čībiņas,striķi,mājas halātu.Objekts no tiem baidās.

4. Māka radīt viltus manevru
:plati atvērtas ,krāsotas acis un smaids uz lūpām,lūpas ,protams ,sarkanas-tas signalizē upura smadzenēm, ka sieviete ir uzbudinājusies un gatava seksam.

5.Viduklim jābūt ļoti mazam,bet gurniem ļoti platiem
,un garām ejot, tie ir vienā ritmā jāšūpo,tas upurim ir signāls ,ka varētu labi pavairot savu dzimtu.

Nav ieteicams uzlekt uz medījuma un vicināt rokas.Mānekli izliek uzreiz pie slēptuves,kad medījums pienāk tuvāk ir jāpalaiž balss signāls,ja medījums sakustināja ausis un acis, ātri ir jāizņem ierocis un jāpielieto.

Viltus manevru lietojam arī tūlīt ,lai nenobiedētu medījumu un viņš neaizmuktu.

Bieža matu ķemmēšanaun zobu rādīšana nozīmē -agresiju un medījumam rodās šausmas.Kad medījuma uzmanība ir vājinājusies,droši ved uz to savu slēptuvi.

Vislabākās vietas ir kafejnīca,dzīvoklis(ar pārtikas rezervēm un alkohola krājumiem),skvērs vasarā.

Nebūs panākumu ,ja iesiet uz Dzimtsarakstu biroju, ļoti dārgu restorānu,kapiem,purvainām ,tumšām vietām.

Nav ieteicams medīt upuri,kuri iet blakus tavai māsai(tā jau ir citam piederoša trofeja),guļošus pagrabā un kāpņu telpā.

Atceries ,ka no veksmīgām medībām ir atkarīga tavs dzimtas turpinājums.

Veiksmīgas medības!
http://www.astral-temple.com/lv/blog/varis-2/946-medibas-uz-viriesiem-ir-sakusas/
Ja vajag patronas rakstiet [email protected]:-D
18.01.2015 21:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!