Kā tikt pie attiecībām?

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Šķiet esmu izmēģinājusi visu... Ja kaut ko neesmu, sakiet, arī tiks izmēģināts ;)

Pirmkārt, nekā nedarīšanu.
Tik vien dzirdu šos tekstus, ne uz ko nevajag iespringt, tad viss nāks pats no sevis. Darīju tā, vienkārši dzīvoju, neko nedarīju, lai atrastu vīrieti. Nekas tā arī nenotika.

Otrkārt, iešana ārpus mājas.
Apmeklēju vairākus kursus, esmu ciemojusies pie draugiem, biju arī klubā. Rezultāts - ballītē iepazinos ar vienu čali, sākām satikties, bet mums galīgi nesaderēja. Tātad rezultāts faktiski nekāds.

Treškārt, iniciatīvas izrādīšana.
Noskatīju pāris kandidatūras un uzrunāju pati. Kaut kādas nelielas sarakstes izveidojās, bet ar nekas tāds. Rezultāts vājš.

Kas vēl?
14.01.2015 15:29 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Šķiet esmu izmēģinājusi visu... Ja kaut ko neesmu, sakiet, arī tiks izmēģināts

Gunita24 Interesanti... Es arī gribu uzzināt, kapēc sieviete nejēdz atiecības? Pat izlasīju tavu "Dalība forumā". Bezjēdzīgi. Varbūt pamēģini nolaisties uz zemes! Ganjau būs labi.
14.01.2015 20:46 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Kad man negribās attiecības, tad man arī daudzi īpaši uzmanību nepievērš, jo esmu tad diezgan auksta, nerunīga un visi to sajūt. Kad attiecības sagribās un to izrādu, tad arī ātri viss notiekas, tā ka es īsti neizprotu to ''nevajag neko gaidīt un tikai tad attiecības izveidosies''.
14.01.2015 21:09 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Atceros periodu, kad es ar "izmisīgi vēlējos mīlēt skolas puiku" - Dumb and Dumber :D
Bet, sapratu, ka visam ir savs laiks, galvenais ir neiespringt. Kā man sanāk? Labāk nejautat :D:D
14.01.2015 21:17 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Es ieteikšu neiespringt un pie pirmajām neveiksmēm nenolaist degunu :)
14.01.2015 21:22 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Pēc pēdējām attiecībām nolemu, ka nekad vairs. Būšu vecmeita un āmen. Pēc Cosmo ieteikuma vēl kaķi paņēmu - tēlam piedien un tā.

sasmējos :D

Es arī esmu iiiilgi alone :D. Protams, ir mirkļi, kad ir reāli grūti, bet cenšos pēc iespējas aizpildīt laiku, lai nav par to jādomā. Skola aizņem daudz laika, draugi, ģimene, tagad arī darbu atradu, mājās filmas/grāmata, kas liek aizmirsties un tā. Nu nav uz to jāieciklējas.
Un skaties no gaišās puses - nav katru dienu kājas jāskuj un jāiet regulāri uz bikini vaksāciju, nav ne vienam jāmazgā veļa, vari ēst vakariņās cepumus, kā arī, milzum daudz kretīnu uz pasaules, kurš teica, ka atradīsi perfekciju, kas radīs tikai prieku :D
14.01.2015 21:23 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Gunita24, Labvakar!

Šķiet esmu izmēģinājusi visu... Ja kaut ko neesmu, sakiet, arī tiks izmēģināts

Nekad tā nesaki, ka esi visu.Kā arī necenties pārgalvīgi uz ko tiekties izmēģināt, domāt ka būs labāk! Vienmēr der nosvērti padomāt, analizēt iepriekšējo attiecību kļūdas, pilnveidot sevi dažādos veidos.Jo, ja Tu jutīsies par sevi pārliecināta, tad to jutīs arī vīrietis.Ar mums ir līdzīgi kā ar sievietēm, kuras mūs nolasa jau pirmajās sekundēs, pēc mūsu uzvedības, mīmikas, reakcijas, balss tembra, ļoti daudz faktori visu ietekmē.Apgūsti piemēram pamatus, par " ķermeņa valodu" ļoti noderīga lieta dzīvē.Sakārto savu dzīvi, piestrādā pie saviem mīnusiem.Esi apmeklējusi klubus, tas labi.Varbūt tie bija neīstie un neīstajā laikā apmeklēji.Kā arī tos, kurus vēlies iepazīt, neizdodas tikai tāpēc, ka viņi Tevī jūt, ka neesi pārliecināta par sevi, emocionāli.Jau pirmajās sekundēs redzot, jau sevī iekšienē, sevi pozicionē, ka nekas neizdosies.To ko mēs domājam ir ļoti būtiska lieta saskarsmē ar otru.Jo ilgāk nevēlēsies ielaist savā komforta zonā, jo grūtāk būs izveidot pozitīvu diskusiju.

Varbūt nāktos Tev pakonsultēties ar kādu stilisti, par drēbju izvēli.Aiziet uz skaistumkopšanas salonu kaut ko paeksperimentēt, pajautāt par sev interesējošām tēmām.Par frizūru Tev atbilstošu.
Labi, tas īsumā vēloties palīdzēt! Nav īpaši daudz laika, veiksmīgu visiem vakaru! :-)
14.01.2015 22:53 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Ziemasvilks,

Domājams, ka no pašu pieredzes. Ne viņa pirmā, ne pēdējā, kas alkst attiecību, bet neizdodas tās izveidot. Vismaz es toč rakstīju,atceroties savas sajūtas laikā,kad biju viena. Un to,kā es to izmainīju,līdz ar ko atradu arī attiecības. Nevajag tā šokēties.
14.01.2015 23:38 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nesaskatīju autores tekstos nekādu izmisumu, par kuru tik pārliecinoši spriež liela daļa komentētāju. Loģiski, ja autori uztrauc jautājums, KĀ izveidot attiecībās, atrast vīrieti, tad tēmā būs vis un ap VĪRIEŠIEM, nevis rozā ponijiem, jo tēma nav par viņiem.
Un autore pa punktiem sarakstījusi, ko esot darījusi lietas labā. Diez vai viņa katru savu vīrieti testē kā trusīti, vienkārši plāna punkti arī pieder pie šī topika, lai neklausītos 101 malto komentāru par to, ko iedpējams, viņa jau izdarīja..

Protams, var kaut ko darīt lietas labā, var nedarīt, bet laikam ticu kaut kam nedaudz pārdabiskajam, liktenim, tam pašam ja lemts.. Un tas ir faktos, ko nevar mainīt, jo nav mūsu spēkos, bet tas nenozīmē, ka, ja Tev ir vēlme darīt kaut ko lietas labā, jāsēž rokas klēpī salikusi, jo nav lemts. Toeši tā - nepamēģināsi, neuzzināsi!
14.01.2015 23:58 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Būšana vienai un nevienam nedošana ir divas dažādas lietas.
15.01.2015 00:01 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Meksikanka,

Par tavu pēdējo rindkopu runājot-protams, ka nav rokas klēpī jāliek un jāgaida,kad atjās princis baltā zirgā. Protams,ir jāiet un jādara visas interesantās lietas. Bet autore to dara ar mērķi,lai ar kādu iepazītos. Nevis tikai un vienīgi savam priekam un labsajūtai. To vispār ir grūti izstāstīt cilvēkam,kurš pats nav nonācis pie šīs atziņas.
15.01.2015 00:41 |

Reitings 25
Reģ: 10.01.2015
Pardon ,bet cik Tev Gunita24 gadu? ;)
15.01.2015 00:53 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Nu bet kas tad autores tekstos ir tik maniakāls?

Manuprāt, daudzas pie sevis domā "ak jel kaut man būtu otrā pusīte!", vienkārši skaļi to nesaka. Un kad nu beidzot kāda pasaka - uzreiz jau maniakāla :D

Bet lai vai kā, man gan liekas, ka labāk ir censties, darīt un meklēt, nekā sēdēt mājās rokas klēpī salikušai un gausties, ka nav neviena.

Cik nu mana pieredze ir pa tēmu, varu teikt tā - kamēr biju Latvijā, vēlējos sev otro pusīti. +/- bija tāda pati situācija, kas Tev, bet nu es labāk nemaz neizteikšos par tiem latvju bāleliņu ''eksemplāriem'', ar kuriem man nācās saskarties.

Kā pārcēlos uz Angliju - manī tāda kā čakra atvērās (:D) un esmu sapratusi, ka puišu klātbūtnē jūtos daudz labāk nekā starp meitenēm, jo beidzot varu būt es pati.

Ko es ar to gribu teikt - manuprāt, ir jāsasniedz tas stāvoklis, kad jūties labi pati par sevi, esi 100% tāda, kāda tu esi, bez liekas pietēlošanas, ņemšanās u.tml.
Vienkārši jābūt dabiskai - izklausās jau klišejiski, bet manā gadījumā tas nostrādāja un jau vairāki angļu puiši ir izrādījuši savu interesi par mani.

OK, baigi gari sanāca, bet nu vēlu veiksmi :)
15.01.2015 01:24 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Nu nezinu, es ieteiktu padomāt par sekojošo...

1)Lai iepazītu 1. svarīgākais tomēr ir izskats. Ja nemaz neliksies pievilcīga pēc izskata, tad puisis vispār visticamāk neuzrunās. (Tātad vispirms paskaties uz sevi no malas. Ja jūties pelēka, varbūt vienkāršas pārmaiņas vajag un pati sajutīsies vērtīgāka un puišiem spīdēs acis skatoties uz tevi)

2)Raksturs.
Izturēšanās.Vai nu nedabīgi izturies puiša klātbūtnē - pārāk vēsi, vai atkal otrādi esi pārāk ekscentriska un runā pārāk atklāti, pārāk daudz, vai 3. variants esi pārāk vēsa un puisim rodas iespaids tur jau nekas nebūs, pati neko negrib, cik var uzbāzties...

Ja viss beidzas īsti nesācies noteikti problēma ir kādā no šiem diviem... ;) Jāmāk būt reālai. Visam ir risinājums, tikai jāzina, ko vajag uzlabot un jādomā kādiem līdzekļiem. Problēma var būt no tāda sīkuma kā - uzacu korekcija, līdz pat nopietnai notievēšanas programmai vai plastiskajai operācijai. Tas ir mans subjektīvais viedoklis ;-)
15.01.2015 01:59 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
ir tāds forever alone variants
15.01.2015 02:40 |

Reitings 438
Reģ: 18.03.2013
uzturies IT speciālistu sabiedrībā, tur vīriešu netrūkst8-)
15.01.2015 02:40 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Nepiekrītu viedoklim par apsēstību. Ja autorei līdz 25, var neiespringt un baudīt dzīvi, līdz īstais uzskries virsū. Tajā vecumā nekas ilgi nav jāgaida. Ja autorei ir virs 35, tad tāda pasīva gaidīšana beigsies ar kaķi vientulībā. Tāpat ir starpība, vai autore viena ir gadu vai desmit gadus. Gribētu redzēt, kādu dziesmu dziedātu "neesi izmisusi" dziedātājas, ja pašām būtu 35 gadi un pēdējie 10 no tiem bez jebkādām attiecībām. Pazīstu divas tādas.
15.01.2015 07:49 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Acimredzot, vel na. Ta s laims. Drosi vien tu tiec gatavota kam lielakam un nopietnakam. Es sapratu,'ka to laiku, kad man neizdevas izveidot nopientas, ilgstosas attiecijbas, es gaju cauri parbaudijumiem,'lai manas attiiecibas un es, butu taa, kaa tagad ir ar manu viru. Beigas laiku izmantoju, lai sev formuletu velmes un, kadu virieti veletos sastapt. Lidz ar to nekam nederigiem kandidatiem ar nedevu nekadas ceribas, lai atkal kkur neiekultos, jo es gandriz pievilku visus neveiksminiekus. Tad sapratu,'ka pasa sakuma jau jaizskiro. Un,'ja kkas nepatik, tad nav ko vilkt garuma. Protams,'sadi var aiziet ari galejibas.
Bet pienaca laiks jn sagaju kopa ar savu viru. Tiesa gan, iepazinamies viena darba vieta stradajot, bet attiecibas izveidojam,'kad jau labu laiku stradaju citur.
Visticamakais, ka tu vel neesi gatava kam tik loti nopietnam un tev vel jamacas prieks savam nakotnes attiecibam.
15.01.2015 08:24 |

Reitings 619
Reģ: 09.10.2012
ielādē aplikāciju TINDER un iepazīsties ar džekiem. ja būs kopīgi match'i, tad pārsvara ari puisi uzraksta.
15.01.2015 09:33 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Es ieteiktu tomeer internetu, bet taa vietaa lai rakstiitu garas veestules viens otram, labaak pameeghini uzreiz saakt ar randinju, randinjaa sapratiisi Ir vai nav kontakts. Meegjini tvert to vieglaak, izbaudi,ka nav veel nopietnas attieciibas, iepaziisties ar jauniem cilveekiem. Man vairaakas draudzenes taa iepazinushaas un es pati arii. Iepaziities biblioteekaa, protams, ir romantiskaak, bet buusim reaali, tas ir rets gadiijums.
15.01.2015 10:31 |

Reitings 190
Reģ: 02.06.2014
Tādi kā es parasti iet uz bibliotēku, lai patroļļotu netā un policija nevarētu pēc tam atrast(ja ir iemesls meklēt).
15.01.2015 11:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits