Vai atbalstat nenopietnas attiecības?

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Man ir radušās pārdomas par to, vai ir mainījusies sievietes būtība, vai tā ir vienkārši zemapziņā izstrādāta aizsardzība.. Būtībā sievietēm pašā būtībā ir emocionālais faktors ļoti nozīmīgs jebkurā jomā, sevišķi veidojot attiecības. Bet tagad daudzas pauž viedokli, ka pašas "bauda dzīvi" ar attiecībām bez saistībām.. Kā allaž vēlējušies vīrieši. Tādēļ man vairāk liekas, ka tā ir vairāk izstrādājusies kā atbildes reakcija "ja Tu nevēlies, es ne tik"..

Kāds ir jūsu viedoklis par šādu attiecību uzturēšanu, kamēr nav izveidotas nopietnas attiecības? Vai pašas būtu ar mieru un vai esat ko tādu piekopušas? Vai uzskatāt, ka sievietes būtībā spēj un ir laimīgas, to darot? Jo ir arī zināmi pētījumi, ka , jo vairāk vīriešu bijis, jo mazāk sieviete fizioloģiski, psiholoģiski spēs pieķerties vienam partnerim, neatceros precīzi, bet kaut kas saistīts ar hormonu izdalīšanos utml.
13.01.2015 20:56 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Ja nav vajadzīgas attiecības, tad nav. Kāda tad jēga no nenopietnām attiecībām, ja nemaz negribi attiecības?

Un kāpēc cilvēki dzer bezalkoholisko alu, decaff kafiju, dibina ģimenes bez bērniem, brauc ar elektriskajiem velosipēdiem? Jo dzīve nav tikai balts un melns, visu vai neko, bet dažām jau tas nekad nepieleks.
16.01.2015 14:06 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Nenopietnas attiecības ir arī bīstamas..ja vēl nav radīti pēcnācēji.....darbojas asins Rita likums jeb pirmā tēviņa un pirmās mātītes efekts---Telegonija.

http://www.astral-temple.com/ru/blog/varis-2/691-chem-bolshe-vy-vzaimodeystvuete-s-kem-to-na-intimnom-urovne-tem/:-)
16.01.2015 17:54 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Artijq - seksa partneri, jo seksa laikā izdalīties kaut kādi hormoni utt. Tiešām sen lasīju to, bet varbūt, ja parakstos varētu atrast
16.01.2015 17:57 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kāds ir jūsu viedoklis par šādu attiecību uzturēšanu, kamēr nav izveidotas nopietnas attiecības?
Uzkatu, ka tā ir laika, enerģijas izniekošana :)

Vai uzskatāt, ka sievietes būtībā spēj un ir laimīgas, to darot?
Uzskatu, ka nespēj :) Man jau šķiet, ka nenopietnas attiecības neapzinātā līmenī grauj cilvēku.. Iespējams, kļūdos :)

Protams, katris ir pats sava ceļa gājējs, tāpēc nenosodu :D
16.01.2015 18:06 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Sievietēm brīvas attiecības patīk tikai tik ilgi, kamēr partnerim neuzrodas īstas attiecības vai citas brīvo attiecību partneres. Nepatīk sievietēm konkurentes.

+
Tādēļ man vairāk liekas, ka tā ir vairāk izstrādājusies kā atbildes reakcija "ja Tu nevēlies, es ne tik"..

+

Vispār man liekas, ka šī jaunā "norma" rada liekas problēmas. Viens vai otrs tiek sāpināts, visbiežāk. Parasti vienam vai otram ir kādas mieles pēc tam, vai PAT ABIEM, bet problēma tā, ka ir tikai tā fiziskā pievilkšanās un ar prātu ir pavisam skaidrs, ka nekas vairāk tur nebūs. Nožēlot ko tādu arī ir grūti, ja reiz tas notika- tādad simpatizēja, pievilka. Pati esmu tādā situācijā... puisis, šķiet, meloja, nu... taču lai dabūtu gultā, es sev teicu, ka neticu tiem tekstiņiem, kuri ik pa laikam uzpeldēja, bet ar katru foršu vārdu, arvien vairāk tas tomēr spēj tuvāk piekļūt kaut kur dvēseselei. Kopā pavadīts superīgs laiks, tikai kaut kad jau sāc just to attieksmi, izmaiņas(skaistās melu ilūzijas izdziest). Sāk sāpēt. Tagad tā svārstos starp "gribu vēl" un "to vajag aizmirst pavisam":-/ Stulbākais tas, ka nenožēloju un ienīst neienīstu nemaz, jo viņš ir superīgs cilvēks, es vienkārši neesmu gana laba viņa standartiem! Vienkārši ir savā ziņā sāpīgi sēdēt un domāt - ja es būtu tāda un šitāda, varbūt viņš mani mīlētu un viss būtu savādāk...vai, ja es viņu spētu tā uzrunāt, emocionāli, lai liktu viņam aizmirst pagātnes sāpes, lai viņš mani iemīlētu. Bet realitāte ir realitāte. Viņam vienalga par mani, ja vien mana pakaļa neparādītos pie apvāršņa, viņš mani pavilktu aiz rokas, lai tajā iespraustu, bet citādi pakaļ viņš man netaisās skriet, jo neesmu viņa sapņu meitene. ;)
16.01.2015 18:19 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Gadīties var visādi, bet es nevienai neieteiktu pēc "50 shades of gray" iedomāties, ka tā notiks arī ar viņām. :D Manuprāt, labākais variants ir ja attiecības sākas ar cieņu, vienam otra iepazīšanu(pierašanu pie otra ķermeņa valodas, izskata, vēlēšanos iepazīt raksturu), brīvības ļaušanu(ļaut cilvēkam skatīties riņķi un izlemt vai viņš vēlās sevi piebremzēt un izvēlēsies tevi, vai tu tomēr nebūsi īstā). Nevis sākt visu ar pliku patikšanu un iekāri. Pieļauju, ka dažreiz viena kļūda - pārāk ātra atdošanās, var sabojāt visu turpmāko iespējamo attiecību turpinājumu, vai otrādi - ja atteiksies piekrist uz ko vairāk pirmajās tikšanās reizēs un puisis krasi izmainīsies attieksmē - viss skaidrs, viņš tevi nerespektē un domā par egoistisku pašlabumu!
16.01.2015 18:35 |

Reitings 459
Reģ: 02.11.2011
Man tieši tagad ir attiecības bez nākotnes, bez jūtām un saistībām. Drīz tas viss beigsies. Es nenožēloju, ka piekritu kam šādam, bet otreiz, domāju, ka vairāk nekad nepiekritīšu, jo tas nav man. Jūtu, ka sāku pieķerties šim cilvēkam, bet viņam absolūti tas nav vajadzīgs. Esmu sapratusi, ka man tas neder un vēlos nopietnas attiecības ar jūtām un nākotni kopā, vēlos ģimeni un man ir žēl, ka ar viņu tas nav iespējams. |-)
16.01.2015 18:42 |

Reitings 459
Reģ: 02.11.2011
Un nenosodu nevienu, kuriem ir nenopietnas attiecības, kamēr nav izveidotas nopietnas ar kādu, jo seksu taču visiem vajag (l)
16.01.2015 18:44 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Man jau šķiet, ka nenopietnas attiecības neapzinātā līmenī grauj cilvēku.

Un precīzāk? Kā tieši tas izpaužas?
16.01.2015 18:44 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
It kā liekas, ka tas nebūtu man. Esmu pārāk emocionālā un ļoti pieķeros cilvēkiem. Bet varbūt domātu savādāk, ja jau 17 gados nebūtu uzsākusi nopietnas attiecības, kuras nu jau ilgst gandrīz 10 gadus.
Bet vispār man liekas, ka tādas attiecības iztukšo. Jo tu it kā sevi ieguldi tajās, bet ilgtermiņā nesaņem pretī un neizdzīvo to, ko vajadzētu.
16.01.2015 19:02 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Nepiekopju un nepiekopšu. Tas nav priekš manis. Labāk tad vienai nekā pliku seksu ar kādu.
Ko un kāpēc dara citi - man vienalga.
16.01.2015 19:14 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Sievietēm brīvas attiecības patīk tikai tik ilgi, kamēr partnerim neuzrodas īstas attiecības vai citas brīvo attiecību partneres. Nepatīk sievietēm konkurentes.

Jā, vīrieši gan priecīgi sit plaukstiņas, tiklīdz uzzina, ka ir parādījies kāds konkurents un viņu partnerei ir vēl viens. Come on. :D Ne jau dzimumam ir nozīme, bet gan pašam cilvēkam, viņa raksturam, uzskatiem un dzīvei.

Bet vispār man liekas, ka tādas attiecības iztukšo. Jo tu it kā sevi ieguldi tajās, bet ilgtermiņā nesaņem pretī un neizdzīvo to, ko vajadzētu.

Kāda vēl ieguldīšana un pretī nesaņemšana? Cilvēki satiekas, viņiem ir labi, abi izbauda kopā pavadīto laiku, bet nopietnas attiecības neveido. Kurš tad šeit kaut ko iegulda un kurš ir kretīns? :| Atgādina to absurdo uzskatu, ka sekss ir bez maz vai dāvana vīrietim un sievietei to ir jāsniedz tikai tādos un tādos apstākļos, un pati to neizbauda...
16.01.2015 19:29 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Glābjam attiecības

Cilvēki ,kuri ir apmierināti ar attiecībām:

-Pāri ,kuri iet gulēt vienā un tai pašā laikā.

Laimīgi pāri izvairās iet gulēt dažādā laikā-parasti to dara kopā.Nav svarīgi ,vai kādam ir agri jāceļas vai ne.

-Laimīgi pāri attīsta kopējas intereses.

Kad pirmais trakums pāriet, parādās doma,ka lai būtu abiem labi -ir jābūt kopējām interesēm.Ja nav -tad jāattīsta,

-Abi,kad iet pastaigāties,tura viens otru aiz rokas.

Ļoti svarīgi ir būt kontaktā ar partneri.Ja Jūs ejot pa pilsētu to nedariet -drīz gaidāma šķiršanās.

- Abi māk dusmoties un viens otram piedot,tad patiešām abi ir laimīgi.

Ja to nedara -drīz būs šķiršanās.

-Abi pievērš uzmanību ,ko partneris dara pareizi.

Trūkumus var atrast jebkuram.Tikai priekš kam?
-Viņi satiekoties apkampjās

Cilvēka ķermenim ir'' atmiņa''Jo biežāk apkampjamies ,jo patīkamāk to darīt.

-Viņi atkārto ''es tevi mīlu'' un ''novēlu labu dienu''

Tas palīdz paciest vienam otru,strīdi samazinās.

-Viņi saka ''ar labu nakti''

Tas lēti maksā,bet dod stabilu efektu
-Vini bieži sazvanās pa telefonu.

Pazvanīt uz ofisu un uzprasīt ''kā iet''-laba metode uzlabot garastāvokli.
-viņi pieskarās viens otram.

Nekautrējieties viens otru aiztikt ar rokam,citām ķermeņa daļām publiskās vietās.Tas pastiprina saiti ar partneri.
Turpinājumā...Tas viss ir pareizi ,ja ir savienotas visas 7 čakras.

Laimīgi cilvēki ir atraduši ,zin savus ieradumus un tie stiprina ģimeni.

http://www.astral-temple.com/lv/blog/varis-2/932-glabjam-attiecibas/

Rakstiet [email protected]
18.01.2015 12:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits