Šādas attiecības nenosodu un neuzskatu par neko sliktu, ja tiešām tās spēj uztvert par nenopietnām attiecībām, savādāk ir sāpīgi.
Šobrīd sanāk kaut ko tādu piekopt, neteiktu, ka esmu par to sajūsmā, jo diemžēl esmu no tām, kuras ātri pieķeras, grib kādu ar ko vienkārši parunāt vakaros utt. Pati it kā saprotu, ka tas ir muļķīgi tādas attiecības piekopt, ja vēlos nopietnas attiecības un vienmēr esmu zinājusi, ka neesmu nenopietnām attiecībām ilgstošā laika posmā radīta. Taču pieķeršanās laikam jau ir tik stipra, ka nespēju atteikties no tā mazumiņa, kas tiek. Citas noteikti domā, ka ir muļķīgi sevi tā mocīt, taču no otras puses, labāk es izbaudu tos pāris patīkamos mirkļus ar viņu, nekā esmu pilnīgi viena un neviens man nesniedz tādas emocijas kā viņš :)
Par to laimi ir ļoti individuāli, ir sievietes, kuras tiešām to pilnīgi neuztver nopietni un vienkārši pavada labi laiku - tādā gadījumā es uzskatu, ka viņas ir laimīgas, bet ja sanāk tā, ka viņa kārtīgi saķerās vīrietī un mēģina viņu pārliecināt par nopietnu attiecību izveidošanu utt., tad tās ir tikai sirdssāpes un lieki kreņķi.