Gatavojamies vasaras sezonai.

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Sveikas meitenes,
Tuvojas vasara, pavisam drīz sāks kust sniegs, un sāksim vairāk domāt par fizisko formu. Vēlos kādai meitenei individuāli palīdzet uzlabo šo fizisko formu. Jāpiemin, ka neprasu nekādu samaksu. Lai būtu veiksmīgāks progress, palīdzēšu tikai 3 meitenēm. Treniņi notiks svaigā gaisā - nekāda fitnesa zāle, būs jāpiepūlas. Turklāt, došu vingrinājumus arī mājās. Pati atrodos Rīgā, un tāpēc labāk būtu, ja arī Tu būtu no Rīgas.
Iemesls kāpēc piedāvāju trenēties? Man patīk palīdzēt cilvēkiem, un priecājos par viņu sasniegumiem. Pati plānoju pabeigt šo mācību gadu un tālāk mācīties par fitnesa treneri (papildus noteikti - fiziotrepētu un sporta masieri)

Interesējošos jautājumus rakstas privāti vai komentāros :))
13.01.2015 10:14 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kabanam droši vien cosmo forums pieslēgts signalizācijai-tiklīdz parādās vārdi - sports, fitness, muskuļi, tā droši vien trauksmes sirēnas pa visu māju kauc :D
Palasot tavus komentārus, es neuzticētu tev trenēt pat suni :) Nu neatstāj tu zinoša speciālista iespaidu. Tieši pretēji. Tad jau tēmas autore šķiet uzticamāka, kaut neprofesionāle.
13.01.2015 21:26 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
lionne - es arī labprāt, bet skatos, ka jau daudz meiteņu pieteikušās.
Pati tūlīt pēc 20 dienu pauzes atsākšu skriet - varbūt kāda grib kādreiz paskriet kopā
(centrs un uz mežaparka pusi)? Gribu izmēģināt, vai man patīk skriet ar kādu kopā, jo līdz šim esmu vienmēr gājusi skriet vienītī un tad, kad nonāku kkādā no organizētajiem skrējieniem liekas šausmīgi daudz cilvēku un esmu diskomfortā - bet šogad plānoju piedalīties 3 organizētajos, tāpēc gribu morāli sagatavoties, skrienot kopā :D
13.01.2015 21:31 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
teika_spolite
Lūk šo nesapratīšu, kāpēc cilvēkiem tik ļoti tracina, kaitina otra, cita cilvēka izteiktais pamatotais, subjektīvais savs viedoklis.Otrs vēl atļaujas kritizēt, katram cilvēkam ir iespēja izteikties, varbūt ne vienmēr būs pa " spailvai" sakritīs ar citu cilvēku, biedru, kolēģu domām.

Lūk iemesls personīgi man pēdējā laikā vairs tik aktīvi neiesaistīties, nesniegt padomus, cilvēkiem kuriem ne tik labi veicās..Jo, vienmēr atradīsies, kāda kuras savā negatīvismā izpaudīsies, jo būs uz kaut ko uzēdušās un izpaudīs to visu uz Tevi. Pilnīgi neadekvāti komentāri, apvainojumi.Priekš kam tas vajadzīgs.Un meklē vainu tur kur nav tās.Jo, neviens teksts, ieteikums, no manas puses nepamatoti netiek rakstīts. Tikai rakstīšanas pēc, ko te dara lielākā daļa.To var detalizēti pārbaudīt atbilžu vēsturē.
Kā arī par šo diskusiju runājot! Kabans iesaka, to ko viņš zin un par ko ir pārliecināts. Kāpēc to nenovērtē vai izsaka skarbas replikas. Takā iesaku Tev neziedo savu brīvo laiku, rakstot ja cilvēks/ki nenovērtē, turas!
Veiksmīgu dienu!
13.01.2015 21:48 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Man prieks par lielo atsaucību no meitenēm. Man tiešām gribētos palīdzēt jums visām, bet jau ir liela daļa, kura pieteikusies vien to izrunāt, dažas kurām vienkārši sastādīšu, vienkāršu, nepārāk smagu programmu, un tādas , kurām tiešām rūpīgi palīdzēšu, pati jau šķeļos un nevaru izlemt - kuri nu tagad.... Ja ir interese esmu dr.lv lapas īpašniece http://www.draugiem.lv/httpstwitter.comuzvarasgar/ un administrātore, vel 3 citām sporta lapām.
13.01.2015 21:58 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Super piedāvājums! Es labprāt 1-2 reizes ned.pieteiktos papildus patreizējiem treniņiem un ja būs vēl labāks rezultāts, tad uzdāvināšu kādu labu dāvanu karti, smaržas utml.
13.01.2015 21:59 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Neizlasīju par Imantu. Esmu no cita gala.
13.01.2015 22:00 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Egamons
Profesionālis spētu atšķirt sievieti no vīrieša. Saprastu, ko grib viens dzimums un ko-otrs. Kabans to nespēj aptvert pat tad, ja cosmo sieviešu pūlis viņam to acīs bāž. Tas tik maļ savu maļamo visās fitnesa diskusijās pēc kārtas. Nu kāds tur profesionālis! Profesionāļi izklausās klientu vēlmēs nevis visiem vienu un to pašu iesaka.
13.01.2015 22:01 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
teika_spolite
Lūdzu pamato savu viedokli - ko tieši es tavuprat pateicu nepareizi ? un kla tad butu pareizi?

Redz lieta tada ja pati butu zinoshaka saja visaa tad saprastu ka patiesiba vienalga vai esi sieviete vai virietis - vai tavos merkos iegut muskulmasu vai notieveet.. visos gadijumos ir jaievero uztura lietas... pie vienadaa merka uztura pamatlietas virietim vai sievietei nemainaas - mainas tikai apjomi.... ari trenins pie vienada merka sievieeti vai virietim nemainaas - mainas tikai darba svars ar ko tiek stradats...
tas vai velies but skinny vai sportiska auguma ipasniece katra pasa izvele.. reiz jau bija tepat topiks ar bildem kas ir skiny un kas ir sportiska figura.. gandriz visas komentetajas mineja ka nevelas but skinyy ka tas ir pat pretigi... Redz bet kad ko iesaka lai tada nebutu - uzreiz ir nepamatota blaiusana ka ko es maisos un cik neprofesionals es esu....

Vispar ka var spriest par manu profesionalismu ja nemaz mani nepazist.... kas zin - tikpat labi es varu but viens noi vadosajiem LV atletiem kurs saja joma strada ka treneris jau entos gadus un augstako izglitibu ka treneris..

Bet nu vissnepacietigak gaidu Tavas atbildes uz maniem jautajumiem.. ko es pateicu nepareiiz kas tev lika noprats ka esu nezinoss utt...? un ludzu savu atbildiu pamatot pasakot ka tad tavuprat butu pareizi....
14.01.2015 09:29 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
tikpat labi es varu but viens noi vadosajiem LV atletiem kurs saja joma strada ka treneris jau entos gadus un augstako izglitibu ka treneris..

bļin, tad gan čābīgi. būsi iztrenējis sev gramatiku ārā... :D

joks
14.01.2015 09:33 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
kabans -
ari trenins pie vienada merka sievieeti vai virietim nemainaas - mainas tikai darba svars ar ko tiek stradats...

Tu pastaavi par sho teikumu? Kaa ar squats un lunges? Cik man personaalais treneris (izglitots cilveks nevis tikai saka ,ka ir profesionaalis), vienmer uzsver,ka sievietes kermenis ir savaadaaks no viiriesha. Un lai izvairitos no traumaam gan squats gan lunges sievietem jatisa savaadaak..

14.01.2015 10:06 |

Reitings 88
Reģ: 04.12.2014
lionne
Lieliska ideja! Manuprāt, tas ir superīgi, ka vēlies palīdzēt cilvēkiem :)
14.01.2015 11:06 |

10 gadi
Reitings 4443
cheeky*
princips nemainaas.. piemeram squat sievietes taisa savadaak jo velas izceltaku dibenu... te jau ari merkis ir citadaaks attiecigi... sievietes kuras piemeram cel squat uz rezultatu sacensibaas jau bus atkal savadaak... pie pareizas tehnikas un neparforsetiem darba svariem traumas neguus... ka viena intervija mineja viens no Lv izcilākajiem solotajiem - traumas ka tadas tapatvien nerodas - traumas rodas ja veic nepareizu kustibu vai ari uzliec tadu slodzi kadai muskuli-locitavas-saites nav sagatavotas (uztrenetas)... attiecigi ja strada tehniksi pareizi un darba svari ir adekvati ne parpsileti - traumas negusi...
14.01.2015 11:10 |

10 gadi
Reitings 4443
cheeky*
bet ta visparigi tu pareizi domaa.. tikai sis ir tik sikas nianses par kuram nav verts pat runaat ar cilvekiem kuriem nav pat pats pamats zinashanaas un pieredze ap so visu... kuras te tadas ir ~95% .... par sadam lietaam var sakt padzilinataak diskutet tad ja ir apguti pasi pamati...
14.01.2015 11:12 |

10 gadi
Reitings 4443
cheeky*
cepums tev no manis .. par so jautajumu....
14.01.2015 11:12 |

Reitings 2784
kabans - pats tiko teic traumas rodas ja dara nepareizas kustibas! un kustibas kadas ir javeic sievietei un kadas virietim taisot squat ir savaadakas! To tach nevari noliegt? tatad ir atskiriba!

Women also have a much wider pelvis since you are built to carry children, so there is a bigger angle between the femur from the hip to the knee joint. And a woman's pelvic bone has an anterior tilt, making your butt and belly naturally stick out some.

Because of these differences, women should modify lunges and squats for better form and, of course, to head off injury.
14.01.2015 11:15 |

10 gadi
Reitings 4443
cheeky*
toko tu raksti nenoeliedzu.. parasta treninja ta aari ir... bet ja merkis ir citadaaks tad ari tehnika ir nedaudz citadaka.. piemeram stiena spiesana gulus arii loti lidziga situacija.. kulturisti kuriem merkos audzet muskulus cel saavadaak neka lifteri kuri cel uz rezultatu... ja mes iedzilinamies tik sikas temaas tad te varetu loti daudz diskutet kas nav nepieciesams prieks totalaa iesaceja... bus tikai vel lielaka putra galvaa.... bet ka jau mineju - ja pagriezam so vius no tada skataa punkta ka mini tu - tad jaa.. saja zinja tehnika loti minimali izmainaas... bet ari nosaciti.. jo topashu squat var trenet ari dazaadi - ar plaatam kajama, ar kopa kajaam utt...
14.01.2015 11:19 |

Reitings 2784
Kabans –Es zinu ,ka teema ir liela un shiis ir ‘mazas’ lietas ko nepiemin sarunaas biezi, bet taas pastaav. Tapec es Tev ieteiktu neizteikt tik vispaarigus apgalvojumus kaa Tu mineji iepriekshejaa komentaaraa,ka atskiriba starp viriseshu un sievieshu vingrojumiem nav nekaadas. Jo tagad pats saki,ka tomeer ir, bet Tu redzi tik loti neiedzilinies. Tad arii taa no sakuma vaig teikt! Ka tehnika ir savadaaka,bet neiedzilinaasies.. Savadak pats ar sevi sanaac domstarpiibaas..
14.01.2015 11:27 |

10 gadi
Reitings 4443
cheeky*
teiksu taa - tiem kuriek tiesam tas viss interese padzilinati - tiem ari stastu sos visus sikumus... nemot visparigi lietas kopbilde neminaas - jo ~95% vingrojumu palike tiesi tadi pasi... ja es katra atseviska tema uzsakititu kaut sis dazas sikas nianses kas tomer nav vienafasa tad tici man tas bus loti gari un nevajadzigi jo iesacejam bez jebkadam zinasanaam ta bus tikai vel lielaka putra un bus jaskaidro vel padzilinataak - tas atkal ir man slaiks ...

taspats kas piemeram vius nedelju edu sabalanseti pareizi bet 1x edienreizi nedelja apedu ko nevelamu - tak kopsuma nenozime ka edu nepareizi... piekriti?

runaju visparigi un ja kadam nepieciesams padzilinati tas ari to no amnis uzzinas padzilinaati...

vienkarsi nevajag meklet dazus dzintara gabalus lielaja okeanaa.. tie lietas kopejo buti bu nemainis...
14.01.2015 11:34 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Man vienīgajai Lienes vēders (tas bildēs) šķiet nekas īpašs? Man tāds ir, ar sportu nenodarbojos. :-D
14.01.2015 11:35 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Lionnes (auto correct pārveidoja)
14.01.2015 11:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits