Grūtāk kā citos veikalos,manuprāt.Izņemot,protams,pārtikas. Viss iepriekšminētais,kā arī obligātā bāšanās virsū katram pircējam. Strādāju mēn pirms dažiem gadiem, kad bija bezizejas situācija:D Labāk kā Rimi vai Maksimā jau drošvien ir:D Biju konkrēti Origo Drogās,kur vecākā pārdevēja atļāvās man klientu klātbūtnē kliegt,lai piedāvāju palīdzību:D Tad vēl mēnesi nostrādāju citās Drogās,tur bija labāk,bet man bija diezgan lieli iztrūkumi kasē. Lielas aizdomas,ka vecākā pārdevēja apzagās,jo tas bija viņas maiņas laikā un summas bija 10,20 ls un tas viss nedēļas laikā...labi,ka tiku prom,bet dzīves skola pamatīga:D Pēc 3 nostrādātajiem mēnešiem jāliek kkāds eksāmens,lai varētu strādāt arī pēc pārbaudes laika.Taču realitāte ir tāda,ka visi strādā,iztur vai nē,tad iet pārlikt,tik alga tad visu laiku kā pārbaudes laikā. Alga nav vēl tā trakākā,minimālā gluži nebija man,bija vidēji kaut kur 250 ls,strādāju apmēram tā-3 dienas jāstrādā pa kādām 12h, 2 brīvas,mazākas maiņas īpaši nelika,jo kolēģes visas acīmredzot vinojušās par šādu kartību. Aizsūta kādreiz uz kādiem semināriem,apmācībām,es 2 mēn laikā,laikam, uz 2 vai 3 biju,paraudziņus dabūju:D Katrā ziņā,ja esi bez darba pieredzes vai ļoti vajag ātri darbu,aizej,pastrādā,bet paralēli meklē kaut ko labāku. Ja pareizi atceros,viens no darba līguma nosacījumiem bija,ka nedrīkst citur strādāt kā Drogās...it kā jau ar tādu slodzi,kur vēl citur?Bet WTF???:D