Man ir savādāks uzgalis, bet arī tam jēgu nesaskatīju. Tā kā bikini zonu noepilēt man nav drosmes, priecājos, ka iegādājos epilatoru ar skūšanas uzgali.:-D
Jautājums, vai tiešām izmantosi epilatoru bikini zonai? Man it kā ar sāpju slieksni problēmu nav, vaksācija arī baaigi nesāp, bet nespēju iedomāties kā var epilēt bikini... brrr...
Paldies, man jau bija tada aizdoma, ka tas uzgalis vienkārši nevajadzīga "extra" :D. Skatos uz epilatoru, kam komplektā nāk skūšanas uzgalis. Mēģināšu bikini zonu noepilēt, ja galīgi nekā, tad epilēšu tikai kājas +paduses, bikini ar skūšanās uzgali noskūšu :D
Es kā sāpju bailule arī visu laiku šķībi skatījos uz epilatoriem. Mans labākais pirkums pa dzīvi!
+ :D
Es gan tikai kājām pagaidām lietoju, citās vietās bail. Nopirku arī pašu lētāko Braunu pirmajai reizei - pamēģināt vispār, kas tas tāds ir un ko ziemā ēd. Esmu apmierināta!
tas uzgalis ir domāts, lai samazinātu darbības 'zonu" līdz ar to padarītu epilēšanu nedaudz mazāk sāpīgu. Raujot tik jutīgā zonā 1cm rādiusā būs daudz mazāk sāpīgi kā raujot 3-4cm, kā arī mazāka iespēja kaut ko ne to ieraut ;)
Es vispār nespēju epilatorus izmantot :D Man tikai vaksācīja un miers :D Kārtīgas sāpes vienā reizē, bet toties normāls gabals spalviņu likvidētas :D bet pa vienam ar epilatoru raut man ir pārāk sāpīgi. Varbūt kādreiz tālā nākotnē arī varēšu. :)