Es bez taisnotāja nespētu - mani mati ir katastrofa, putnu ligzda, sprādziens makaronu fabrikā :D ja taisītu dabīgās lokas, tad būtu apmēram šāda:

Daaaudzus gadus tāda arī staigāju (bet arī tur daudz darba un soļu, lai lokas smuki savītos, nevis izveidotu siena gubu uz galvas), bet tad iemācījos ar taisnotāju apieties un tikt pie smukajām lokām, tagad gadiem staigāju tikai ar taisnotiem vai ar taisnotāju salokotiem matiem. Mati par savu stāvokli nesūdzas. Biju izaudzējusi ļooti garus, tad pirms kādiem diviem gadiem no ogļu melniem, sagribējas ombri, sabalināja man galus, palika sausi/briesmīgi, nošņikāju un atkal sabalināju :D un nogriezu atkal (siiievietes :D :D :D) Tagad atkal audzēju, bet jau atkal sāk gribēties kaut ko pabalināt :D.
Ai, aizrunājos no tēmas :D
Esmu mēģinājusi dažādu cenu, ķīmiju un bezķīmiju produktus, matu savākšanai - nekas nepalīdzēja novākt sīkās pūkas, vai savaldīt to mudžekli, kas man uz galvas darījās. Nekādas copes, bizes, pūšana ar gaisu un apaļo ķemmi, manus matus nav spējīgi savākt, kur nu vēl smukus padarīt (tik vien kā puttnu ligzdas efektu piedot), tā kā taisnotājs ir brīnišķīgākais izgudrojums.
Tagad bonusam esmu pārlaimīga par savu ebay keratīna eksperimentu - burvīgi, lieliski, slideni un spīdīgi man mati (l), kas nečokurojas pie galva, līdz ko saskaras ar pilīti mitruma. Laimīīīga, bet joprojām matus lokoju ar taisnotāju :D