Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iedomīgs personāls

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Kurā veikalā esat sastapušies ar iedomīgāko personālu, vērtējot attieksmi, atmosfēru utt. Man laikam jāmin, ka agrāk tāds, manuprāt, bija Armani veikals uz Elizabetes ielas. Likās ļoti vēsa attieksme, un pārdevēji bija ledus karalienes, haha. Pat negāju nekad vairāk uz šo veikalu pēc dažiem apmeklējumiem. Kaut gan pēc pārbūves jāteic, ka situācija ir mainījusies par 180 grādiem, jo vismaz pēdējo reizi, kad veicu pirkumu, tā bija viena no labākajām "shopping experience".

Tagad manā melnajā sarakstā ir City Dominā. Liekas, ka tur arī pārdevēji jūtas mazliet pārāk svarīgi it kā strādātu Hermes. Citu tirdzniecības centros šajā veikalā nav manīta tāda situācija, bet šis izceļas. Man gan nepatīk tie pārspīletie "Labdien", "Vai varu palīdzēt!", bet tajā veikalā, kas ir Dominā, pat nezinu kas būtu jāizdara, lai ar tevi sasveicinātos, haha :D.
11.01.2015 23:31 |

Reitings 979
Reģ: 03.01.2015
carolin, cik superīgs apsargs Zvaigznē! (l)
16.01.2015 00:10 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Mani sāpīgi skar, ka man savā valstī darbā ir jārunā krieviski (pamēģini tik atbildēt latviski), bet krieveles atrodas manā valstī un ar mani runā svešvalodā.. Nē tā nav norma

Te gan jau lielākā daļa mani nories, bet es krievu valodā nerunāju/runāju ļoti reti (ja tiešām redzams, ka latviski neko nesaprot) Vairāku gadu laikā tikai viena veca tante nošausminājās, ka nerunāju ar viņu krieviski, viss pārējais - oke, es latviski - pretī man krieviski (bet nu biežāk jau pāriet uz latviešu valodu, jo tie ir patsāvīgie iedzīvotāji, un māk runāt latviski, vienkārši negrib) Jā, es esmu ļoti principiāla :D

Tāpat arī riebjas, ka Plazā tajos stendos nāk meitenes un sasveicinās uzreiz divās valodās .. nu vienkārši ko? :D Pie tirgus tantēm, kas runā krieviski, nekad neko nepērku, nekad .. Sameklēju kādu, kas labi runā latviski un pie tās arī nopērku, augļus, dārzeņus vai nu ko, kas tajā brīdī aktuāls :)
16.01.2015 12:38 |

Reitings 95
Reģ: 27.05.2014
+++ Persephon, ar mani ir identiski ;)
16.01.2015 12:54 |

Reitings 979
Reģ: 03.01.2015
Vakar staigājot pa lielveikalu atcerējos, kas mani kaitina - tie stendi, kur piedāvā kaut ko izmēģināt vai arī pa gabalu bļauj "Lūdzu, dāvaniņa!" (e) Tas gan neskaitās pie sliktas vai iedomīgas apkalpošanas, bet ļoti tracina šis agresīvais mārketings! Tai pat laikā apbrīnoju tās meitenes, kuras spēj tā uzbāzties par spīti visam, man kam tādam dūšas nepietiktu un pārāk liela kauna sajūta mani pavada.
16.01.2015 13:31 |

10 gadi
Reitings 7233
Reģ: 05.08.2013
Nu bet tas "agresīvais mārketings" tiek uzspiests no vadības. Piemēram, Studentu gados strādāju narvesenā. Pilnīgi katram ir kas jāpiedāvā! Tad nu iedomājaties, pilns veikals ar klientiem, un man visiem jāuzbāžas!! Bet neuzbāzties nedrīkst, jo tur,piemēram, nāca "slepenie pircēji", kuri to visu vērtēja. Un ja nesasveicinos vai nepiedāvāju, tad atvelk no algas. Nostrādāju tur gadu un man pat sapņos rādījās dusmīgo cilvēku sejas, kuri mani lamāja par to, ka uzbāzos. Es pilnīgi saprotu visas tās douglas utt pārdevējas. Šeit runa nav par kaitinošām pārdevējām, kuras tādas ir "pa-žizņi"
17.01.2015 10:15 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pacelšu diskusiju. Doulgasā laikam ir mainījies personāls, jo pārdevējas pat ir pārspīlēti laipnas palikušas. :D
29.06.2016 19:46 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Douglas viennozimigi jau ienakot lur ka uz potencialo zagli un neuzdrosinos pat testeri panemt rokas
29.06.2016 20:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits