Iedomīgs personāls

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Kurā veikalā esat sastapušies ar iedomīgāko personālu, vērtējot attieksmi, atmosfēru utt. Man laikam jāmin, ka agrāk tāds, manuprāt, bija Armani veikals uz Elizabetes ielas. Likās ļoti vēsa attieksme, un pārdevēji bija ledus karalienes, haha. Pat negāju nekad vairāk uz šo veikalu pēc dažiem apmeklējumiem. Kaut gan pēc pārbūves jāteic, ka situācija ir mainījusies par 180 grādiem, jo vismaz pēdējo reizi, kad veicu pirkumu, tā bija viena no labākajām "shopping experience".

Tagad manā melnajā sarakstā ir City Dominā. Liekas, ka tur arī pārdevēji jūtas mazliet pārāk svarīgi it kā strādātu Hermes. Citu tirdzniecības centros šajā veikalā nav manīta tāda situācija, bet šis izceļas. Man gan nepatīk tie pārspīletie "Labdien", "Vai varu palīdzēt!", bet tajā veikalā, kas ir Dominā, pat nezinu kas būtu jāizdara, lai ar tevi sasveicinātos, haha :D.
11.01.2015 23:31 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Daudzos un dikti :D
Bet Dominas CENTRO - kad es pajautāju pieklājīgi, vai pārdevēja varētu palīdzēt atrast konkrētu pāri/izmēru, šī norādīja ar pirkstu uz zonu un paziņoja "kaut kur tur ir".
12.01.2015 21:58 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Manhattanite, a ko... meklē, ja tev vajag :D:D
12.01.2015 21:59 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Es pārspīlēju, protams, bet es aizrādītu. Es esmu savā valstī un mani kā latvieti ir jāapkalpo LATVISKI.

+
12.01.2015 22:00 |

Reitings 1224
Reģ: 11.05.2010
Bet Dominas CENTRO - kad es pajautāju pieklājīgi, vai pārdevēja varētu palīdzēt atrast konkrētu pāri/izmēru, šī norādīja ar pirkstu uz zonu un paziņoja "kaut kur tur ir".

Man bija precīzi tāpat! :D
12.01.2015 22:03 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
man liekas,ja veikalaa ienaak pirceejs ,un ar smaidu saka -labdien utt,tad paardeveejs ,kuram ir bijusi "slikta diena" -nebuus nepieklaigs!

Būs gan :D Nupat biju vienā picērijā, kur čalis ne tikai neatbildēja uz patiesu smaidu ar smaidu, bet pat īsti neatņēma sveicienu :D Tāda sajūta, ka šausmīgi traucējām (bijām vienīgie klienti).
12.01.2015 22:04 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Man gan ir divējāds viedoklis par to apkalpošanu krievu valodā.
Man, kā pircējai primārais ejot uz veikalu ir nopirkt vēlamo preci, nevis tas kādā valodā runā pārdevēja, ja es saprotu krievu valodu, neuzskatu, ka man būtu kas jāaizrāda viņām, pie tam pārdevēja savā valodā noteikti spēs par preci man pastāstīt labāk, nekā lauzītā latviešu valodā, no kuras es tāpat neko nesaprastu. Bet no otras puses, ja pārdevēja nevar neko pastāstīt nevienā valodā un atcērt diezgan parupji, pie jebkura jautājuma, nu tad piedodiet, atvainojiet. Bet valoda tik un tā nebūs tas galvenais ,pēc kā es vērtēšu cilvēkus. :)
Manuprāt, tas ir liels plusiņš man, jo to cilvēku dēļ es varu pielietot savu valodu zināšanas, kas ,savukārt, viņus neparāda tajā spožākajā gaismā.
12.01.2015 22:09 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Par Douglas atceros vienu gadījumu, kad meklēju tonālo krēmu. Pienāca pārdevēja ar klasisko jautājumu (kā palīdzēt?). Teicu, ka varētu palīdzēt izvēlēties toni, jo likās, ka viņas gan jau, ka vairāk saprot nekā es. Šī atbild apmēram tā- nu jāskatās, kāds jums labāk piestāv :D Wtf, nevis piestāv acu krāsai. :D Kā var toni izvēlēties pēc tā, kas piestāv, es, ko blūzi pērku? :D Viņa man ieteica ļoti tumšu, un tad es sapratu, ka tikšu galā pati. Vēl viņa man centās ieskaidrot, ka manai taukainai ādai derēs tonālais, kuram virsū rakstīts "sensitive, dry skin". Auza.
12.01.2015 22:35 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
Kad aizbraucu uz lv nevaru pierast pie taa ka rokaa naudu nevar dot tas vieniigais, bet jau atal taa nav rubjiiba.

++ es ar draugu bijām veikalā LV , es maksāju, dodu naudu rokās. šis pēc tam - nuu varbūt nedari tā :D bet tas man automātiski un liekas normāli, kā arī man ērtāk rokā saņemt atlikumu nevis skribināties ap trauciņu/virsmu :D

tā īsti neatceros savu iepirkšanās pieredzi lv. Pēdējo reizi ciemojoties biju triumph veikalā, Liepājā, pārdevēja bija ļoti jauka un izpalīdzīga.

Vienīgais manā piemājas TOPiņā gāju tad pirkt priekšapmaskas karti. Pie kases prasu kādas ir, šī saka, ka īsti nezina, dabū rokā 2o pārdevēju, viņa atkal domā, ka vispār nav, nu vēl 3ai paprasa. nē, šķiet, ka neesot gan. Beigās uz pastu aizgāju un dabuju.

Agrāk bailīgi likās iet Kolonnā (kad vēl bija, cik saprotu?) , bet tagad tāda tipa veikalos bez problēmām. Vienkārši pasaku, ka nē, paldies, palīdzību nevajag, tikai skatos. Ja kaut ko tomēr vajag - uzprasu.

Skotijā man bijusi diezgan pozitīva pieredze. Ja esmu jau kabīnē un vajag mazāku/lielāku izmēru pārdevējas vienmēr atsaucas un arī atgādā prasīto apģērbu, ja ir.

Pirms zvētkiem kad visi visur pērkās un ir neliels haosiņš ar draugu Debenhams skatījāmies džinsus, nebija vajadzīgai krāsai izmērs, paprasījām vienam asistentam paskatīties in stock. un viņam pat izdevās dabūt tos džinsus. savukārt 10 min vēlāk vienam džemperim gribējām mazāku izmēru un prasot 3-4 citiem asistentiem neviens pat īsti neaspaktoties saka, ka nav. Nezinu vai tiešām zināja vai sagadīšanās, bet pie kases pārdevejam prasījām to pašu un viņš ar saviem gadžetiem tiešām pārbaudīja un tomēr nebija.
12.01.2015 22:39 |

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
Douglas

+1
Vienreiz iegāju pēc Tangle Teezer, pacilāju, paskatījos, kuru lai ņem, visu to laiku pārdevēja stāvēja tieši aiz stenda un neatgāja ne soli. Beigās apnika tā lūrēšana un aizgāju.
Tas gan pagaidām vienīgais, kas man nāk prātā.
12.01.2015 22:47 |

Reitings 126
Reģ: 04.01.2015
Vienīgās jocīgās pārdevējas man ir gadījušās Alfas Rimi. Vienu reizi pērku avenes. Pie kases kasiere ierauga manu ogu kastīti un izbrīnīta prasa - kur Jūs to ņēmāt? Es apjuku. Skaidrs tak, ka es neatstiepu savas avenes, lai izjokotu pārdevēju. Teicu, ka paņēmu ogu stendā. Ilgi viņa man mēģināja ieskaidrot, ka viņu veikalā aveņu nav. Neskenē manu preci, bet smejas un saka, ka avenes es atnesu no citurienes. Beigās man tas balagāns apnika, skaidri norādīju, ka mani neinteresē viņas domas par avenēm, man tās vienkārši vajag. Un tad viņa cēlās un zālē gāja meklēt, vai tiešām viņiem tādas ir.
Otrs gadījums bija šodien. Pirku pārtiku, tostarp arī sveramo jūras velšu kokteili. Preces jau noskanētas, meklēju makā maksājumu karti, kad redzu - pārdevēja paņem manu jūras produktu maisiņu un sāk pētīt tā saturu. Cilā, groza, aptausta astoņkājīšus. Man tas likās ļoti jocīgi.
12.01.2015 23:13 |

Reitings 14
Reģ: 02.01.2015
Es nezinu kā Jums meitenes,bet man personīgi riebjas,ka ir tā divējādā attieksme pret klientiem gandrīz visos Latvijas brendu veikalos. Tā kā draugam mīļākie veikali ir "U.S. Polo Assn" un citi tad bieži vien tādos var novērot to,ka pārdevēji izčeko ar kuriem runāt pieklājīgi un kurus rupji ignorēt. Tā kā manam vīrietim un man pārsvarā vienmēr ir kaut kas no attiecīgo veikalu apģērbiem,tad pārdevēji skrien un palīdz un varētu teikt, ka dara visu ko pasaki,bet nepatīkamā šokā abi bijām,kad cita sieviete pienāca un paprasīja palīdzību,tad viņai vienkārši tika atteikts - nu kaut kur tur jau ir,tas ko Jūs meklējat. Lieki teikt,ka toreiz neko nenopirkām,bet devāmies prom,jo nu klients paliek klients un šāda attieksme pret citiem klientiem nav pieļaujama.
12.01.2015 23:24 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Katherine :D kā ar tām avenēm beidzās ?
12.01.2015 23:30 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Dominas CENTRO

Oooo jā tur ir unikālas pārdevējas. Vienu reizi tur biju iegājusi, vairs nekad negribu atgriezties.
12.01.2015 23:35 |

Reitings 126
Reģ: 04.01.2015
Dabūju es viņas, jo pārdevēja protams augļu stendā atrada arī avenes un noskaidroja, ka viņu veikalā tādas ir un es neesmu tās atstiepusi no kaut kurienes. Bet ievilkās tas viss uz minūtēm 15.
12.01.2015 23:36 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Pēdējais, kas nāk prātā, bija Laumas veikals.Meklēju bodyshaper, pārdevēja meklēja variantus un jautāja: "nu tu skaties, kam tev vajag tieši...""....tev tur nespiež šitam izmēram?"Man likās dikti dīvaini, jo es viņu uzrunāju uz Jūs, kā jau svešu cilvēku.Sajutos tāda maziņa, ne kā kliente.Tā jau strādāja ok, bet patiktu labāk, ja mani arī uz Jūs uzrunātu.
12.01.2015 23:37 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Sen neesmu bijusi Douglas veikala, laikam bus jaaiziet :) Pirms tam ipasas pretenzijas nav bijusas.

Esmu no tam pircejam, kas biezi izmanto pardeveju palidzibu. Man tiesam gan palidz, gan ieekonome manu laiku. Nav problemas pateikt, ka vispirms paskatisos, tad eju un jautaju, ja vajag.
Nesen Alfas Kristiana nopirku virietim smarzas un tas palidzeja atrast pardeveja. Gribeju, ko jaunu izmeginat, pateicu, kadas parasti patik un lai man nevajadzetu smarzot n tas pudelites, piedavaja variantus un atradu perfektas.
Tapat ar velas veikaliem, pasaku kada tipa modelis patik, eju merit un pienes klat. Vel pardevejas ieteica, lai labak nemu uz atlaidi tadu pasu modeli, ber tik cita krasa.
Motivi ari forsas pardevejas.
Vienigais, kas man nepatik, ka biezi verte pec izskata. Citreiz esmu " skrienosa" un tas, ka man nav shpakteles karta, ieveidoti mati un pa gabalu nav redzams " ar mani" nenozime, ka man nav naudas un netsisos pirkt. Ipasi labi nejutos, ka mani ari noverte no galvas lidz kajam, pedejo reizi sadu face control sanemu Denim dream veikala kaut parasti tur ir superiga attieksme :)
13.01.2015 00:01 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Nav tā, ka nelaipni, bet pēdējās reizēs ievēroju, ka H&M laikam darbs ir zvērīgs, jo visi pārdevēji tur ir kā pussprāguši skrien no vienas vietas uz otru un uz jautājumiem neatbild/nezina atbildi/negrib palīdzēt, jo ir aizņemti ar citām lietām, drēbju kārtošanu, piemēram.

Douglas apkalpošana patīk.

Man labāk patīk parunāt ar pārdevējām, nevis sastapties ar ignorēšanu.
13.01.2015 01:54 |

Reitings 270
Reģ: 28.11.2014
Vēro jūs visi, jo zagļi apģērbu un kosmētikas veikalso parasti tieši ir cacas, gaumīgos, normālos apģērbos, nevis bomzīgos vai ar feikotām birkām pa virsu.
13.01.2015 02:07 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Vienīgais trollis šeit ir Kubiete. Un kā maksā - tā strādā. :D
13.01.2015 08:57 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
BetijaB kurā Laumas veikalā tas bija?
13.01.2015 10:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits