Sen neesmu bijusi Douglas veikala, laikam bus jaaiziet :) Pirms tam ipasas pretenzijas nav bijusas.
Esmu no tam pircejam, kas biezi izmanto pardeveju palidzibu. Man tiesam gan palidz, gan ieekonome manu laiku. Nav problemas pateikt, ka vispirms paskatisos, tad eju un jautaju, ja vajag.
Nesen Alfas Kristiana nopirku virietim smarzas un tas palidzeja atrast pardeveja. Gribeju, ko jaunu izmeginat, pateicu, kadas parasti patik un lai man nevajadzetu smarzot n tas pudelites, piedavaja variantus un atradu perfektas.
Tapat ar velas veikaliem, pasaku kada tipa modelis patik, eju merit un pienes klat. Vel pardevejas ieteica, lai labak nemu uz atlaidi tadu pasu modeli, ber tik cita krasa.
Motivi ari forsas pardevejas.
Vienigais, kas man nepatik, ka biezi verte pec izskata. Citreiz esmu " skrienosa" un tas, ka man nav shpakteles karta, ieveidoti mati un pa gabalu nav redzams " ar mani" nenozime, ka man nav naudas un netsisos pirkt. Ipasi labi nejutos, ka mani ari noverte no galvas lidz kajam, pedejo reizi sadu face control sanemu Denim dream veikala kaut parasti tur ir superiga attieksme :)