Varbūt kādai no jums ir interesanti sporta šortiņi, airi?
vai tādus ir iespējams iegādāties tikai ebayā vai ali? gan jau ka nē, bet varbūt kāda spēs kaut ko ieteikt? :)
Man likās, ka tiešām meklē airi kādam airēšanas sportam :D
Tagad daudzos mūsu pašu Rīgas veikalos parādās sporta nodaļas. Pašai patīk H&M, bet redzēju vēl vairākos veikalos staipīgos sporta apģērbus. Šķiet, Lindex arī bija. Bet ebayā un ali noteikti var atrast lētāk.
sportshoes.com arī sūtu apavus sportam, man ir šīs Adidas Supernova
maksāja laikam 50-60 eiro, neatceros īsti. Izmēri atbilst perfekti, piegāde ļoti ātra. Ak jā, par piegādi nebija jāmaksā, jo pirkums bija lielāks kā 40 eiro? laikam tā bija ;) esmu ļoti apmierināta. Apģērbu sportam sūtu no sportsdirect.com
Man H&M kalpo labi gadiem, ar visu biežo mazgāšanu nekas neizstaipās, krāsas neizbalē un (stingrie) sporta krūšturi funkcionē kā pirmajā dienā. Parasti pērku uz kādiem piedāvājumiem / atlaidēm un kvalitāte vs. cena šķiet ļooooti ok.
svaru zāles apmeklēšanai, protams.
jāatrod vel vienas krosiņiem, citādi vecās jau padilušas!
biju iecienījusi veikalu ''Maratons'', bet tad tajā pašā SD atradu savas ''Maratonā'' pirktās botiņas par 50eur, biju šokā, jo Latvijā pirku par 150eur.
Nike Free apavi skaitās minimālie apavi, skriet ar Sammy apaviem var, bet kā jebkura skriešana, ieteicams, ka visu dara sākumā ar prātu, pamazām, mierīgi. ;-)
nedomāju, ka manis iepriekš ieliktās fitnesa botas derēs 20+ km skriešanai :D
tādēļ tam ir domāti skriešanas apavi, no kuriem izvēlos tikai un vienīgi asics.
Jo tie vienkārši nav skriešanai piemēroti apavi, katriem apaviem ir sava funkcija, tāpat kā ar augstpapēžu kurpēm, ar tām taču neiesi skriet, protams, paskriet tu vari ar tām botiņām, tāpat arī augstpapēžu kurpēm, bet skriešanai domātās neko sliktu nenodarīs tavai mugurai.