Tikko tvnetā izlasīju, ka SIA videoklips rosina uz domām par pedofīliju,
Esat redzējušas šo video?
Ko par to domājat? Vai arī jums tas liek domāt par pedofīliju? :-|
Patiesībā, man žēl, ka es to video redzēju tikai pēc tam, kad biju izlasījusi rakstu tvnetā. Jo skatoties es cenšos saskatīt vai tas tiešām liek domāt par kaut ko, ko nevajadzētu domāt vai tomēr nē? :-D
Nezinu, man šitā maļavka nav patikusi ne iepriekšējā klipā, ne šajā... Par piedauzīgu priekš bērna, bet ko gan var gribēt no mūsdienu šovbiznesa?... Jo šokējošāk, jo labāk.
Kas tā vispār ir? Kaut kāda jaunā zvaigzne? Pirmoreiz dzirdu par tādu... Dziesma pilnīgi nekāda, klips tāds pats. Par pedofiliju domāt neliek, tāpat kā bojeviki vai Angry Birds mani nepadara agresīvu, laikam noturiga psihe. :D
nesaskatu neko piedauzīgu, neko seksuālu un es nesaprotu to cepienu.. tiešām cilvēki skatās uz mazu meiteni dejotāju un sasaista to ar seksu!?
laikmetīgā deja vispār šķiet skaista, nav popkultūrā ierastā dibena kratīšana, un konkrētajā videoklipā ir ļoti viegli nolasāma ideja.
Man klips patika, bet nebrīnos, ka kāds aizdomājās līdz pedofīlijas tēmai - daudzām sievietēm durvju pieturēšana no vīrieša puses jau skaitās atklāts flirts.
Patīk video no tā viedokļa, ka viņš ir interpretējams dažādos veidos, bet galvenā doma esot SIA's attiecības ar savu tēvu. Jebkurā gadījumā atšķirīgs un pārdomāts darbs.