kāpēc jums ir svarīgi justies skaistām un saņemt no citiem apliecinājumus, ka tik tiešām esat skaistas?
Bet tieši tāds ir mans jautājums - kāpēc jums ir svarīgi justies skaistām un saņemt no citiem apliecinājumus, ka tik tiešām esat skaistas? Kāpēc tas skaistums jums ir tik svarīgs?
Un pēc komentāriem tiešām sāk likties ka Alīna__ ir meža briesmonis, kurš pārmet, ka citas grib būt skaistas :D :D (nekas personīgs)
Es nekrāsojos citiem - es to daru sev. Un tikai nedaudz, lai akcentētu acis. Es arī neapkraujos ar zelta kalniem, nav nepieciešams, lieku tikai tik, cik gribas. Un tās, kas pucējas ar vienu mērķi - saņemt komplimentus; ir ar zemu intelekta līmeni.
Es nekrāsojos citiem - es to daru sev.
Pieņemsim, jūs no rīta pamostaties vienas mājās un zināt, ka visu dienu vienas mājās arī pavadīsiet. Jūs uzkrāsojaties?es diezgan bieži tā daru.. :D
ddelirium, bet nav taču tā, ka bez kosmētikas ieskatoties spogulī, tu nepatikā novērsies?
Pieņemsim, jūs no rīta pamostaties vienas mājās un zināt, ka visu dienu vienas mājās arī pavadīsiet. Jūs uzkrāsojaties? Nē taču.
Nu a kāpēc panākumi ir svarīgi? Laba izglītība? Mīļotais cilvēks blakus? Particība?
Lai mēs justos labi, būtu laimīgas