...un ir slinkums gatavot, no kurienes jūs pasūtat ēdienu uz mājām? Ko tieši parasti ņemat? Izdomājām, ka gribas kaut ko garšīgu, tikai nesaprotam līdz galam ko. :D
:)
nepasutu uz mājam neko..uzmačāju kautko kas mājās ir :)
man ļot garšo auzu parslas apgrauzdē ar cukuru... (l) tad var ar saldējum ,ja aizkavējies saldētavā :D
Nedzīvoju LV, bet man ar vīru, kad ir anormāls slinkums gatavot un nav vēlme pēc suši un picām, izvēle krīt par labu kebabiem, indiešu virtuvei vai meksikāņu virtuvei (l)
Nepasūtu, dzīvojot centrā ir daudz variantu, kur aiziet un tas būs ātrāk, kā piegāde :D
Zinu, ka "Vairāk saules" ir piegāde. Bet man take out food tieši saistās ar burgeriem, picām, suši, visādiem čainīziem a la Woki Toki/ Wok to walk utt. Es nepasūtītu uz mājām laša steiku, jo vairs nebūtu tas.
"Picu darbnīcā" iepirkāmies regulāri, pat personāls mūs zināja un deva atlaides, bet, kopš esam nopirkuši cepeškrāsni, nav vajadzības pirkt picas, paši uztaisām. :)
Man laikam klasiski - pica (Lulū), suši (Tokyo).
Pēc burgerīša, frī kartupelīšiem no Delisnack gan parasti savācos un aizeju pati - no turienes kauns uz mājām piegādi organizēt, pārāk tuvu :D
Šad tad sakārojas statoila bageti - tai arī aizeju pakaļ, nav tālu.
Tagad sarakstīju te, gandrīz žēl paliek, ka plānoju no tik labas ēdiena vietas pārvākties :'-(