Trenažieris mājās

Reitings 154
Reģ: 09.06.2010
Nu, tātad esmu izdomājusi, ka gribētos izkustēties, nomest kādu kg svara un tā... BET zinot sevi, skaidrs ir tas, ka sporta klubs man nav īstā vieta sportiskām aktivitātēm. Tāpēc ir radusies doma par trenažiera iegādi, lai varu pasportot mājas apstākļos. Palasījos jau te citu pieredzi par velotrenažieriem un body baikiem, ka tie savam mērķim tiekot izmantoti max mēnesi un tad labi kalpojot par drēbju pakaramajiem :D, bet tā kā apņēmības, ja kaut ko tiešām gribu sasniegt, man netrūkst, tad apsveru domu iegādāties tieši kādu velo. Uuun tātad... Meitenes, tās, kurāmm mājās ir trenažieri... Jebkādi... Lūdzu padalieties, kuri ir tie labākie, cik bieži sportojat, kādi rezultāti utt. Gribu iegūt jebkādu informāciju, lai saprastu, vai ir vērts. Jauku vakaru visām ;-)
10.01.2015 22:39 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
kādreiz bija eliptiskais, nav ne vainas. Nav jau nozīmes mājās vai zālē - trenažieris ir trenažieris. Ja tas vienkārši nestāv stūrī, tad kaut kāda jēga no tā būs.

Pašlaik mājās man ir bench ar svariem, arī kettlebells. Eju arī uz zāli vairākas reizes nedēļā.

Principā, ja ir galva uz pleciem un māki lietot youtube un internetu, tad nekādu trenažieri nevajag mājās. Gribi cardio? Izej paskrien vai uztaisi burpees. Mūsdienās ar tik daudz vizuāliem resursiem (youtube, blogi, raksti utt) nemaz nevajag trenažieri. Pietiek ar apņēmību un to, kas mājās jau pašam ir ;)
11.01.2015 11:50 |

Reitings 154
Reģ: 09.06.2010
Agnese 192, piekrītu par to, ka principā jau var iztikt bez visiem palīglīdzekļiem, bet ar sportu šobrīd esmu vairāk uz JŪS nekā uz TU, līdz ar to šobrīd iesākumam meklēju nedaudz vienkāršākus variantus kā, piemēram, uzkāp-padarbojies-nokāp :). Skriet arī ir mēģināts, bet sapratu, ka tas man nesagādā prieku un piespiedu kārtā ilglaicīgi to nevarētu darīt.

Lee, cik bieži un cik ilgi darbojies uz mājas trenažieriem?
11.01.2015 12:17 |

Reitings 170
Reģ: 31.05.2012
Es pēc grūtniecības iegādājos skrejceliņu,
ar apņēmību nekad nav bijis problēmas,bet ... :D
Mēnesi skrēju 2-3x dienā, tad retāk un retāk...līdz vecais stāsts par pakaramo.
Vīrs man teica, lai nepērku, bet man par katru cenu vajadzēja, teicu, nu man jau noteikti tā kā citiem nebūs :D Es vēl domāju, ka ja tādu naudu samaksāšu, būs kauns no vīra, ka neizmantoju. Diemžēl, pat kauns nelīdzēja, pēc pusgada nācās atzīt savu sakāvu. Par laimi izdevās pārdot ar 20 eur zaudējumu. Turpinu apmeklēt trenažieru zāli :)
11.01.2015 13:28 |

Reitings 170
Reģ: 31.05.2012
Piebildīšu ka dzīvā dabā skrienu siltā laikā 10-15 km, ļoti patīk skriet.
Lai gan māja man ir ļoti liela, tāpat tas gaiss ir tāds sauss,nedabisks, nu nav patīkams..Un ir arī mājās kkā garlaicīgi.
11.01.2015 13:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits