Ja jūs esat, piemēram, aizbraukušas iepirkties, vai vienkarši pa darīšanām, kur jūs parasti ejat paēst? Izvēlaties kafejnīcas, ēdnīcas, vai varbūt restorānus? Un nosauciet kādus tieši.
Es vienmēr izvēlos kafejnīcu "Orange", "Kebabu Fix", un retāk "Hesburgeru". Pa restorāniem nestaigāju, jo nevēlos tajos atstāt prāvas naudas summiņas. Kā ir jums?
Stenders.(Saldus)
Metrapole.(Kuldīga)
kadreiz bij Jāņu nams tagad laikam sauc Jēkab :D (Kuldīga)
un Rīgā kkādas vietas nekad nepaskatos kur ieeju-jo vnmēr apmaldos tur :)
Ēstuvēs tik pat kā neeju. Ja eju, tad kādā kafeinīcā. Bet man princips ir tads, ka labāk retāk, bet garsīgi un veselīgi paēst restorānā, nekā ikdienā hesburgers. 1x ēdu hesburgeru, mocījos ar vēdersāpēm visu dienu, jo mans organisms to plastmasas burgeri neatpazina.
KevinaMamma..., Kuldīgā man vislabāk patīk Stenders(Rimi), ja pa lēto, tad Bistro (Elvi pie Plūdoņa..ja nekļūdos). Tur man šķiet gardākās kūkas.. (l). Hesburgera gan kādu gadu nav būts :D
Rīgā, mācību laikos patika Lauvas nams. Ja gribējās kafiju ar kādu garšīgu maizīti, tad Mārtiņa Beķereja patika. McDonalds un Hesburger arī šad tad.
Jamma.....ak pareiz par to Elvi biju sen aizmirsus uz to pusi parast neeju varbut tapeec :D
Stenders ir labs bet nepatīk ,ka ilg jagaid vai arī man liek gaidīt.. :D
Gan bei, tokiyo, kabuki, lido, hesburger, piens, elande, Daily, asia, statoil, cili pica. Ja grib lēti un jebkurā diennakts stundā un vēl pietam ātri, tad ELANDE. Pusdienu pied-Gan bei. Pasēdēt var SKYLINE vai vecrīgā 1000 restorānu.
Lido, Gan Bei, Tokyo City, sliktākajā gadījumā Hesburger. Vecrīgā mums ir cieņā DeliSnack. Ā, un ar draugu mēs esam iecienījuši Grill Bar iekš Origo. Tur ir ļoti garšīgi un lēti :)
Visbiežāk sanāk Pipars un Daily. Piparā vienmēr ir ļoti plašs piedāvājums un katru dienu tas mainās, tāpēc ir no kā izvēlēties. Daily gan sanāk tā retāk, jo cenas tur ir salīdzinoši augstas priekš tādas ''ēdnīcas'':-/