Madonna, ja interesē veselīgai relaksācijai, tad iesaku termālos ūdeņus Mondorf-les-Bains. Ja vēlies vairāka veida baseinus baudīt vienuviet, tad iesaku Olimpisko centru "Coque" Kirchberg sirdī. :)
Pie manis arī putina un vējš. Šovakar gan nekur vairs ārā nelīdīšu. Nesen bijām pastaigāties un tas sniegs ar vēju pilnīgi acīs sitās. Forši, ka ziema, bet nav forši, ka viss aizsnidzis.
It kā gribas ēst, bet jūtos pārēdusies. :-D Jo šodien kaut kādas neveselīgas ēdienreizes sanākušas jau kopš paša rīta.
Nu sanāca tā.
Sasodīti piesnidzis un visi maitas noparkojušies 2. stāvā, t.i zem jumta. A lai tiktu uz jumta, tur bija tāds slidenais, ka nu.. sanāca rāpties..
Man ir nemierīgs prāts.. gribu kaut ko darīīīt :D
Pie manis baigi putina, viss tik balts, man ļoti patīk (l) Istabā iededzu sveces, blakus stāv neatvērta čipšu paka, kuru labprāt notiesātu pie kādas filmas, bet nav ne jausmas, kādas. Ir kāds ieteikums? Zinu, ka negribu neko smagu vai ļoti, ļoti drūmu.
Jūtos drausmīgi. Jau pa dienu mani palaida mājās no darba. Augšējais asinsspiediens debesīs, pulss kā zaķim 120. Pa dienu vairākas reizes bija slikta dūša un tagad man ir 38.2 temperatūra.
Pilns komplekts.