Vajag siltus, brīvā laika, ūdensnecaurlaidīgus zābaciņus patreizējiem laikapstākļiem atbilstošus. Svārstos starp UGGveidīgajiem un Timberland zābakiem. Ideāli būtu kādi siltināti gumijnieki, bet tādus neesmu pamanījusi. Ko pašas velkat kājās šobrīd? :)
undersun, vai tu izmanto saviem zaabakiem kkaadu spreju? ja jaa, kaadu?
Nē, vispār neko. Biju iegādājusies to speciālo krītiņu netīrumie, bet tas atstāj švīkas, tāpēc notīru ar parasto birtīti pielipušos netīrumus un ja ir kāds pleķītis ar lupatiņu uz ūdeni notīru. Tie apavi tak neko nepievelk :) Viss nobirst pats.
Vienīgais, kapēc 4 gadiem zābaki protams ir palikuši ne tik spilgti. Man ir sarkani. Bet vēl joprojām mani favorite apavi. Velku jau no zemiem plusiem līdz pat lieliem mīnusiem.
Vienīgais sāku bīties, ka maliņas sāks atlīmēties, jo tomēr ir stāžs un slapjums ir daudz ticis klāt. Drošībai aiznesu pie kurpnieka zolei šuves uzlikt. Tagad gan jau vēl gadus 4 iešu :D
Esmu dzirdējusi, ka ir tādu gumpīši no porainā EVA materiāla, kas ir ļoti silti, iztur lidz pat -30 salu. Vienīgais nezinu gan, kur tādus dabūt. Bet gan jau googlē var atrast.
Ugg ir sniega zābaki(kad ir sals un ir "sausais sniegs"),ne žļurgas zābaki.:-/
viennozīmīgi-Timberi;-)
Man šķiet,ka "Danija" ir atrodami siltie gumijotie zābaki.
Pēc vakardiena pastaigas,kad krustojumus nav iespējams šķērsot sausām kājām apsveru iegādāties siltos gumijaszābakus!
Man ir šie Crocs, solija pārdevēja, ka turēs līdz -20, bet reāli pie -5 grādi, pēc stundas kājas sāk salt, tomēr tādā laikā, kā šodien ideāli... Brienu caur slapjo sniegu, peļķēm, kājas sausas! :)
Man ir siltinātie gumijnieki, zolīda paskata. Ideāli šiem laikapstākļiem. Taisni žēl, ka tikai šosezon nopirku, jo parasti mocījos ar slapjām kājām. Iesaku!
timberland stila, bet no kkādas vācu firmas, rieker laikam. man tādi ir un ir ļoti labi žļurgai, jo ūdeni cauri nelaiž, iekšā aitas vilna, silti, bet nav arī ļoti dārgi, lai būtu žēl, ja gadījumā pēc vairākām mērcēšanās zudīs ūdensnecaurlaidības kvalitāte.
Velku timberlandus, bet ir žēl, jo šķiet, ka tā žļura ar sāli viņus bojā.. Esmu redzējusi veikalos siltinātus gumijniekus, bet nešķiet, ka tie ir piemēroti ziemai, drīzāk vēsam rudenim.
Vakar tieši bridu cauri peļķēm, jo citādi nebij iespējams ielām pāri tikt un sapratu, kapēc mani ziemas ādas zābaki pirms atlaidēm maksāja 120 eur. :D Kājas sausas! Par to, ka sāls bojā gan piekrītu.
Uggi noteikti nav žļurgas apavi. Visideālāk laikam tiešām siltinātie gumijnieki vai ādas zābaki, kuriem pēdas daļa no gumijas.
Pavisam nesen nopirku ādas zābakus, ūdens vismaz pagaidām nenāk iekšā, brienot pa sniegu un žļurgu. :-D Mērīju arī Uggus un jutos kā mājas čībās, ne zābakos. :-D