Sveikas! Tā nu laikam gadījies, ka esmu saķērusi kādu nelāgu vīrusu un jūtos visai draņķīgi. Vēlējos pavaicāt - ko jūs darat, lai mazinātu sliktu dūšu, kad mājās attiecīgo zāļu nav? (t)
Lielākoties neko, pārdzīvoju (vīrusu) un dzīvoju tālāk. Pirms jaunā gada sāķēru tādu vīrusu (pirmstam meitai arī bija). Nakti nomocījos, nākamo dienu nonīkuļoju un pēctam jau bija normāli.
Ja regulāri tā būtu, tad tikai ķertos pie zālēm.
Kokteilis - glāze ūdens, tējkarote cukura, šķipsniņa citronskābes un beigās iejauc nedaudz mazāk kā pustējkaroti sodas. Tas viss sāk šņākt un putoties un tad ir jādzer. Šādu man tētis kādreiz jauca, kad man bija slikti un nāca vemšana. Palīdzēja.
Kokteilis - glāze ūdens, tējkarote cukura, šķipsniņa citronskābes un beigās iejauc nedaudz mazāk kā pustējkaroti sodas. Tas viss sāk šņākt un putoties un tad ir jādzer.
Mans tētis arī tādu ir jaucis. Visiem citiem ģimenē vienmēr palīdzēja un palika labi, bet man palika vēl sliktāk. :D
man ari kola palidz un kumelisu teeja un vel meigs, miegs, miegs..ja ir iespeeja izguleeties un neatstaatmaaju tad ieteiktu gultaa palikt lidzpaiet, savaadak vel nogazties var.
Spīdola man spukteris palīdz tikai pie kunģa apstāšanās "kunģa darbības traucējumiem". Pret vīrusu tikai ar kolu vai arīparastu citronskābes dzērienu!
Veseļojies!:-)