Dellicious, ir taču dažādas situācijas. Piemēram, ja tu vēlies, lai tevi redz un uztver kā pieaugušu cilvēku, lēdiju, ar kuru viss kārtībā, kuru nekas nesatrauc... nevis psihopāti, kaut iekšēji labprātāk mestos virsū kliegdama.
Es saprotu, par ko Tu runā. Ļooooti daudz esmu bijusi tādās situācijās un attiecībās ar cilvēkiem spēlējusi teātri, lai kādā dienā piedzīvotu kritienu un varētu pateikt, cik nevajadzīga lieta ir šī liekuļošana, kas bieži cilvēkiem jau pamatā veido greizas un nepatiesas attiecības. Teātrim jāpaliek teātrī.
Man liekas, ka, ja gribas kādam mesties virsū, tad ir jāsaprot, kāpēc. Lielākajā daļā gadījumu problēma ir iekšā pašā un visdrīzāk - izdomāta vai krietni pārspīlēta.
Tā ir tikai un vienīgi nevajadzīga sevis mocīšana, kam vēl pa virsu nāk vēlme sevi parādīt kā labsirdīgu un pašpārliecinātu lēdiju vai vismaz neaizskaramu būtni.
Bet, ja es teikšu, ka cilvēkam ir jāstrādā pie tā, lai šādas negatīvās emocijas viņā nerodas un jāizprot viņas saknē, lai saprastu, cik viņas liekas... laikam izklausīsies pārāk ēteriski.
Neko nemācu un negribu iestāstīt nevienam. Man pašai ir vieglāk domāt par to, kas ir traucēklis tam, lai pašā saknē varētu būt tā
nobriedusī un sirdssiltā lēdija nevis audzēt sevī briesmoni un pieslīpēt veidus, kā viņu labāk apslēpt. :)
Saprotot to, cik daudz negatīvas enerģijas rada negatīvas reakcijas, domas un emocijas (un izprotot, kas viņas rada un cik tas, kas rada ir izdomāts un bezjēdzīgs), un sajūtot, kā Tu sevi piesārņo ar to, briesmonis pazūd pats no sevis.
Vārdu sakot - es par mieru dvēselē, nevis izlikšanos, ka miers ir dvēselē.