Nesen iepazinos ar puisi,bet izrādās,ka viņš ir nevainīgs,un tas mani kaut kā bremzē..
Nevaru sākt veidot attiecības ar viņu,jo ir nevainīgs,man laikam tāds pieņēmums,ka puisim ir jābūt ar iepriekšēju pieredzi seksuālajās attiecībās,lai zin kas un kā..
Negribas jau būt tai,kas gultā ir galvenā,un saka kas un kā jādara..
Nu protams, tas jau vispārzināms fakts, ka visi puiši jau piedzimst ar lielu seksuālo pieredzi. Tikai mēs, meitenes, esam tās, kas drīkst atļauties būt nevainīgas....
Ja puisis tiešām patīk, neredzu, kur problēma. Visu mūžu nebus nevainīgs, pirmās reizes var gadīties neveiklas, toties vari izskolot pa savam :D
Manuprāt tā uzskatīt var tikai cilvēks, kuram nemaz tik ļoti puisis nesaista, ja seksa dēļ gatava mest plinti krūmos.
Nu protams, tas jau vispārzināms fakts, ka visi puiši jau piedzimst ar lielu seksuālo pieredzi. Tikai mēs, meitenes, esam tās, kas drīkst atļauties būt nevainīgas....
++
Kur problēma viņam ierādīt lietas tā, kā tev patīk? Tad viņš vismaz neteiks, "bet manai bijušajai gan tā nepatika" :D
Man tas nebūtu nekāds šķērslis un nekādā veidā nebremzētu. Arī vīrietis ar mega lielu pieredzi var būt totāls nepraša.
Bet mani arī ininteresēja tas pats, kas 57days :D
Dīvaini, ka tādas problēmas uzbriest. Sievietes jau pēc noklusējuma, intuitīvi dzēnās pēc sifilisa? Interesanti. Ne, nu es zināju šito, bet man vienalga nepielec.