Nu ir škrobe!

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Atnāca vīrs šodien no darba un paziņoja,ka esot pazaudējis laulības gredzenu. Laulības! Protams,esot meklējis un skatījies,bet ko nu vairs... Tagad sēžu visu vakaru mazliet apvainojusies,mazliet vīlusies. Tāda stulba sajūta. Jā,nu gadās,bet laulįbas gredzens man saistās ar ko īpašu. Ko lai dara? Iet pirkt jaunu,iztikt? Nu tas vairs nav tas...
Eh. (t)
09.01.2015 02:02 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
zinot sevi, būtu superdusmīga! un liktu viņam pirkt jaunu! :-D

par gredzena slīdēšanu nost - jāizvēlas atbilstošs izmērs!
09.01.2015 12:05 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Gredzens var traucēt, manam vīram viņš kaut kā pamanās pat uzrivet, ko līdzīgu tulznai , es pirktu jaunus sev un vīram, savu "veco" nēsātu kaklā....
09.01.2015 12:21 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Mans vīrs darbā reizēm ir spiests noņemt laulības gredzenu, jo viņš ir automehāniķis un jau vairākas reizes pirkstu ar gredzenu aizāķējis motorā tā, ka roku vairs izvikt nevar. Jaunībā ar citu gredzenu gandrīz bez pirksta tā palicis. Bet viņš ļoti nopietni pret gredzenu izturās, noglabā tā, ka pazaudēt nevar un uzreiz velk atpakaļ. Bez gredzena liekoties pliks un neaizsargāts.:-D Ja arī viņš gedzenu pazaudētu, domāju, ka nedusmotos, vienīgi mazliet žēl būtu. Nu gredzeni mums arī paši vienkāršākie klasiskie, jo abi uzskatām, ka ne jau gredzenā ir tas laulības stiprums. Sarunājām, ka uz 5.kāzu jubileju uztaisīsim smukākus gredzenus, jo tad jau laulībai būs rūdījums.:-D Mana draudzene, piemēram, katru mēnesi savu gredzenu zaudē un atrod. Viņa pēc 5 laulības gadiem strauji pazaudēja svaru un pirksti palika tievāki, līdz ar to gredzens vienkārši ļurkājas uz pirksta. Bet, redz, samazināt gredzenu viņa nevar aiziet:-D
09.01.2015 12:22 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Mans vīrietis vispār paziņoja, ka nekad neko uz pirkstiem nav licis un neliks. Ne jau tas nosaka,vai ir precēts, vai nav. Ko man tagad darīt- neprecēties? :D Es jau viņam piedāvāju viņa gredzena naudu ieguldīt manējā- lai tad man ir šiks, bet nē- gredzenu grib, bet nevalkās, lai stāv uz plauktiņa.
09.01.2015 12:35 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
cheeky*, ceru kadreiz ieraudzīt jūsu gredzenu bildi! :-D(l) Vai kāzu datums nav noslēpums?

Pa tēmu, man nepatiktu, taču uzsatu, ka nav jākoncentrējas uz tādām lietām!:-P Nu notika, notika, labāk sameklē kaut ko pozitīvu tajā, pasaki, ka nu viņam būs jauns gredzens! Lai viņš tev arī noperk gredzenu, ne laulības, bet vienkārši smuku!(l):-P
09.01.2015 12:37 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Mums vispaar nav gredzenu. Nav gredzeny, nav probleemu. :-D
09.01.2015 12:42 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Jūsu situācijā, domāju, nepūties, bet nopērciet vīram vnk jaunu gredzenu. Cilvēkiem taču gadās, ne jau ļaunprātīgi valkāja nost (lai dotos uz klubiem vai pie mīļākās :D ).

Vīram darba laikā savu laulības gredzenu sanāca ielocīt. Tāpēc tagad stāv atvilktnītē par piemiņu, bet uz pirksta cits. Man savukārt vispār skaistumlietas ļoti ātri apnīk vai sāk traucēt, tāpēc jau pirms precēšanās nobrīdināju, ka ar laiku varu izdomāt nomainīt :D Un jau tā esmu izdarījusi, plus iepriekšējo jau vienreiz nācās mazliet samazināt. Tagad kādu mēnesi nenēsāju vispār, jo pirkstam gadījās trauma un joprojām piepampis. Nez, mēs tos gredzenus tiiik simboliski neuztveram. Tā mums arī DzN teica, ka daži vispār pat neliek precoties - tas, kā kuram.
09.01.2015 12:52 |

10 gadi
Reitings 4614
Reģ: 29.01.2009
Pirmais darbs, vienmēr, ko izdaru atnākot mājās - noņemu gredzenus. Ja darbā es viņu nejūtu, tad mājās man uzreiz sākas nenormāls diskomforts. Tāpat nekad neeju dušā, peldēties ar gredzeniem. Man vīrietis vispār nenēsā un nespēj iedomāties valkājam gredzenus. Turklāt viņa mīļākais hobijs ir ķimerēties ap visādiem mašīnu dzelžiem, kur gredzens var būt bīstams, ja aizķeras.
09.01.2015 12:57 |

Reitings 942
Reģ: 04.11.2014
Pazaudēja, pazaudēja. Visādi var gadīties, nav pienācis pasaules gals. Maz ticams, ka tev pašai nekad nekas nav pazudis.

Ja tas ir tik ļoti svarīgi, iegādājieties jaunu gredzenu.
09.01.2015 13:04 |

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Šodien teica,ka darbā apjautāsies,bet nu neticu,ka atradīs. Teicu,lai pērk jaunu. Savu it kā negribu mainīt,ko tad ar diviem darīšu.
09.01.2015 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits