Slaktiņš Francijā

Reitings 101
Reģ: 10.11.2014
08.01.2015 14:34 |

Reitings 736
Reģ: 29.01.2009
''Kāpēc cep bezjēdzīgas tēmas par pazudušām lidmašīnām''

Nedomāju, ka tās tēmas bija bezjēdzīgas, jo tās bija /ir akutuālas un galu galā arī tur cilvēki ir pazuduši un gājuši bojā, tas nekas, ka lidmašina nepazuda Eiropā.
Par Franciju- tam tā nevajadzēja notikt, protams, un ir nepatīkami lasīt tādas ziņas, jo tas ir tepat- Eiropā. Taču nedomāju, ka tāpēc sāksies trešais Pasaules karš, lai gan savā ziņā tas jau notiek Ukrainā.
Nobeigumā- neviena liela nelaime nebija, nav un nebūs bezjēdzīga! Mans viedoklis.
08.01.2015 15:05 |

Reitings 101
Nu bet cilvēks ir augstāka radība par dzīvnieku, vai tad nē? Vai tad paužam sašutumu, ja uzkāpjam un samīdam skudru?

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es arī īstenībā pabrīnījos, ka tik ilgi neviena nav uzcepusi tēmu par šo :) situācija, protams, šausmīga un neapskaužama, ja es atrastos Parīzē, no mājas nelīstu ārā, kamēr nenoķer visus tos šāvējus - gan nenotvertos brāļus, gan to vienu šāvēju, kas šodien nogalināja policisti. Taču nedomāju, ka no šī gadījuma sāksies trešais pasaules karš, manuprāt, tu pārspīlē! tagad tik daudzi domā, ka no katra mazākā sīkuma sāksies pasaules karš, esam sabaidīti.

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Šī tauta ''problēmas'' risina ar fizisku iejaukšanos

Tā jau nav tauta, pat ne reliģija, kas iejaucas. Nemieru cēlāji ir pāris grupējumi, kas prot piesaistīt sev gana daudz cilvēku, bet ne visi musulmaņi, islāmisti, sikhi un citi kristietim nesaprotami ir teroristi. Tas ir tikpat šaurpierīgi kā pateikt, ka visi krievi domā kā Putins.

Bet par to tēmu diskutēsim citreiz.

Tu pati diskusijas pieteikumā izsakies pārmetoši, ka te ir diskusijas par lidmašīnām utt. Tad neesi divkosīga - runā un uztraucies par visu, par visiem slaktiņiem, teroraktiem un uzbrukumiem.
Lai gan
Tas jau tikai suns
šis jau parāda intelekta un iecietības līmeni.
08.01.2015 15:06 |

Reitings 1493
Tas zoofils vnk ir debīls slimiķis, nevajag pievērst uzmanību.

Līdz viņš neizdomās pievērst uzmanību tev vai kādai citai... jo slimības neārstētas, kā zināms, tikai progresē. Arī zinātniski pierādīts - ja cilvēks spēj sadistiski izturēties pret dzīvnieku, to pašu viņš spēj arī pret cilvēku.
Es atkal uzskatu, ka nav, ko pievērst uzmanību Francijai, jo tas notiek patiesi pārāk attālināti. Tas, kas šeit uz vietas, to vismaz varam ietekmēt un nosodīt. Bet katram savs.
08.01.2015 15:07 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
Vispār drausmas, kas notiek lielajās Eiropas pilsētās! lielākoties tie nez no kurienes sabraukušie muslimi dzīvo uz pabalstiem un vēl atļaujas savus noteikumus diktēt (pret tiem kas godīgi strādā un nevienam neko neuzspiež iebildumu nav- bet vai daudz tādu?).
Riebjas taisni!
08.01.2015 15:08 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Cilvēks, kurš izvaroja suni, manuprāt, ir pilnīgs morālais kroplis. Grūti pat saukt viņu par cilvēku. Tas ir neaptverami, grūti iedomāties ko slimāku.
Man šķiet, ka tas ir tikpat briesmīgi kā, ja izvaro bērnu. Prieks, ka sunītim vismaz ir cerības izveseļoties. Lai spēks saimniecei tikt galā ar to nelieti un sunītim mīloša turpmākā dzīve.
08.01.2015 15:09 |

Reitings 101
08.01.2015 15:12 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
DaYa, tas, kas notiek attālināti, var arī pietuvoties mums. Pat Drošības policija izplatījusi paziņojumu, ka draudi pieaug un arvien vairāk eiropiešu dodas uz islāma valstīm karot viņu grupējumos http://bnn.lv/?p=147471 , un kādi tad viņi atgriežas? slimi un bīstami! šķiet, vēl nesen bija informācija, ka arī no Latvijas ir islāma grupējumos karojošie. Būtībā tā ir bumba ar laika degli un jo vairāk šādu cilvēku Eiropā sarodas, jo bīstamāki viņi kļūst arī mums, Latvijā dzīvojošajiem.
08.01.2015 15:22 |

Reitings 74
Reģ: 19.08.2013
Nu bet cilvēks ir augstāka radība par dzīvnieku, vai tad nē? Vai tad paužam sašutumu, ja uzkāpjam un samīdam skudru?

Es speciāli uz skudrām nekāpju. Jā, es arī staigājot pa dabas parkiem vai jeb kur citur ieraugu, piemēram, mārīti es to nolieku zāle. Es nenositu nevienu irsi vai lapseni, ja varu to noķert un izlaist pa logu. Jo- mēs cilvēki esam ielauzušies dabīgajās vidēs ar savām mājām, rūpnīcām u.t.t. Es nemēģinu pateikt, ka viss ir tagad jājauc nost un iesim lekt upē, lai dzīvnieki mierīgi var dzīvot. Bet ir jāciena arī viņi, arī viņi ir dzīvi organismi, arī viņi savā saprāta līmenī jūt sāpes.
Un kā cilvēks, kurš tā izturas pret dzīvnieku var būt augstāka būtne? Tāds cilvēks neciena dzīvību vai morāles principus.
08.01.2015 15:23 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tie tač franči, nav jau latvieši. Briesmas būtu, ja tie būtu latvieši.. a tā - pilnīgi pofig.
08.01.2015 15:24 |

Reitings 101
a tā - pilnīgi pofig.

Tevi neuztrauc fakts, ka pastāv cilvēki, kas bez sirdsapziāns paŗmetumiem var novākt 10+ cilvēkus vienā setā? Tas apts ar Breiviku, kad šis īsā laikā novāca 80+ cilvēkus. Tiešām vienalga.

Te arī forumā ir daudzas, kam nav sirdsapziņas un spētu nogalināt kā piemēram Zoyy vai wee.
08.01.2015 15:27 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Par to suņuku sākumā izlasīju FB, kur rakstīja pats saimnieks. Suni nozaga gaišā dienas laikā pie lielveikala. Tāpēc sargiet savus mazākos draugus. Melisssa, labi, ja tev dzīvnieku nav žēl, tad parunāsim par cilvēkiem tepat Latvijā. Imantas pedofīls vēl joprojām staigā brīvībā un meklē upurus. Ko bērni bija noziegušies, lai viņiem tādas ciešanas būtu? Vai paskaties LTV1 raidījumu par vadarbībā cietušām ģimenēm, kur ķirurgs bezkaislīgi stāsta par 4 mēn.vecu puisīti, kuru patēvs ir aiz kājas vairākas reizes triecis pret sienu, salaužot visus kauliņus. Par maz? Lielāku traģēdiju vajag? Lūdzu - Zolitūde, 54 cilvēki pagalam. Bet tu dusmojies, ka cosmo par maz uztraucas par Franciju, kur žurnaļugas paši izprovocē dvieļagalvas ar savām karikatūrām. Un nebūt ne pirmoreiz. Kādas tev, autore, tiesības norādīt, par ko mums satraukties un par ko nē?
08.01.2015 15:28 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Nē, melisssa, mani neuztrauc, tāpat kā tevi neuztrauc zoofils :)
08.01.2015 15:29 |

Reitings 15092
Varbūt skarbi, bet par šito suņa gadījumu, vienīgais, ko varu pateikt - žēl, ka mums tomēr nav nāves sods. Nu, nav man ticamības, ka tik slimus prātus var izārstēt vai pārmācīt..

Par Franciju - neiedziļinos negācijās, man tas nav vajadzīgs. Bet - lai cik ļoti negribas šķirot cilvēkus pēc ticības, tautības, utt., tomēr nesanāk.. Patiesībā jebkurš pārlieks fanātisms ne pie kā laba nenoved vai tas būtu Breivīks, musulmaņi vai vēl kas..
08.01.2015 15:32 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
pašas ES izveides sekas un milzīgā imigrācija pie vainas.

Ne tik daudz ES pie vainas, cik franču koloniālais mantojums... Gribēja kādreiz būt lielvalsts, tagad cīnās ar nēģeriem un dvieļugalvām.

Vakar skatījos sižetu un aizdomājos, it kā neesmu rasiste un nekas nav pret cilvēku migrāciju, pat atbalstu internacionālismu, BET tik tālu tas sniedzās pašas Eiropas ietvaros – tomēr mums ir vienota kultūras pamats. Kas attiecas uz emigrantiem no ārpus ES esošajām teritorijām ( melnie, arābi, kazaki, uzbeki, uttt.) ... grūti paust viedokli kas iekļautos tolerances rāmī. Lai kā censtos birokrāti, apšaubu vai tāda draudzīga kopā dzīvošana ir iespējama. Tie ciemiņi ir pārāk nekaunīgi un tikai laika jautājums, kad beidzot ES mainīs savu politiku.

Labi zina, ka islāmieši ir jūtīga sabiedrība, ka jāuzmanās ciniski vai izsmējīgi izteikties par viņu reliģiju un kultūru, bet nē - kā uzburti ar savām karikatūrām!

Bet šīs ir mūsu mājas, mūsu likumi. Lai šie brauc uz savām un tur kačā pravas, ko drīkst & ko nedrīkst zīmēt !!!! Kas būs nākošais ? Viņus aizvainos atsegtas sieviešu sejas ?

Lielākoties tie nez no kurienes sabraukušie muslimi dzīvo uz pabalstiem un vēl atļaujas savus noteikumus diktēt (pret tiem kas godīgi strādā un nevienam neko neuzspiež iebildumu nav- bet vai daudz tādu?).

++++
08.01.2015 15:32 |

Reitings 1493
tas, kas notiek attālināti, var arī pietuvoties mums

Tam es, protams, piekrītu. Bet tāpēc es globāli uztraucos par radikālajiem islāmistiem, nevis konkrēti to, kas notiek Francijā. Tajā mēs neko nevaram mainīt, pat mūsu nosodījumu šādā gadījumā nesadzirdētu. Bet varam pašūmēties, protams. Man tikai prieks, ka cilvēki kam jūt līdzi un ir gatavi par ko iestāties - mierpilnā, diskusiju ceļā.
08.01.2015 15:33 |

Reitings 303
Reģ: 06.01.2015
Vai tak nav skaidrs :D Liela daļa kosmo meiteņu pašas diezgan tuvu īslāmam uzturās (vai pat UK precējušās ar islāmistu) Tāpēc šoreiz izpaliek vaimanāšana par to kā tā varēja! :-D

Un spamo tēmai nesaistītus linkus ar kaut kādu tanti un suni, kurš (suns) itkā seksuāli izmantots. Redz tas ir briesmīgak nekā 12 cilvēku slepkavības 11 cilvēki ievainoti + (varbūt nesaistīti, bet nogalinats viens policists un ievainots sētnieks)
08.01.2015 15:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Labi zina, ka islāmieši ir jūtīga sabiedrība, ka jāuzmanās ciniski vai izsmējīgi izteikties par viņu reliģiju un kultūru, bet nē - kā uzburti ar savām karikatūrām!

Tieši tā, nav ko lauvu aiz ūsām raustīt.. Tagad "gudrinieki" dedzina Zviedrijā mošejas.. Gan jau vēlāk būs jālasa, kā nelieši musulmaņi palikuši pavisam agresīvi...
08.01.2015 15:35 |

Reitings 101
Šitos dzīvnieku aizstāvjus dēvē arī par zaļajiem fašistiem.

Brīnums nešausminās par nokautām cūkām, govīm, vistām.

Gan jau pašas rij gaļu no dzīvnieka, kuru nežēlīgi nokāva.

Korejā pat suņus ēd.
08.01.2015 15:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits