Slaktiņš Francijā

Reitings 101
Reģ: 10.11.2014
08.01.2015 14:34 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Sorry nepareizi izteicos. Biju domājusi vai šādas fotogrāfijas drīkst likt avīzēs bez tuvinieku piekrišanas? Acīmredzot drīkst un par to cepos jo man tas nešķiet normāli. Es vairāk par šādām brutālām bildēm, nevis kādas pīles selfiju bukfeisaa.
09.01.2015 21:00 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Biju domājusi vai šādas fotogrāfijas drīkst likt avīzēs bez tuvinieku piekrišanas? Acīmredzot drīkst un par to cepos jo man tas nešķiet normāli.

Kāpēc lai nedrīkstētu? Jebko, kas notiek publiskajā telpā, drīkst bildēt un publicēt. Radiem gar to nekādas daļas galīgi nav.
09.01.2015 21:03 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nu gan jau, ka tā tas arī ir. Es vienkārši nespēju pat iedomāties redzam sava tuvinieka pēdējās dzīves sekundes iemūžinātas fotogrāfijā kura ir uz valsts populārākās avīzes titulbildes.
09.01.2015 21:13 |

Reitings 270
Par šo notikumu esmu šokā, ka kāds atļaujas kaut ko attaisnot = paši franči redz izprovocējuši!! Bļāviens, tādas pārgudrules savākušās! Tiešām, cik lasu ārzemju forumus, paši musulmaņi ir ļoti skumji, ka atkal uz viņiem ir pastiprināta uzmanība, kaut gan reāli ar to stulbumu izceļas vien pāris indivīdi, kuri šādi rīkojas, bet citiem par tām karikatūrām ir vienalga.

Vakar vien lasīju, ka kaut kāda nīderlandiete pieprasa bērziņam atsaukt savus vārdus, ka seksuālā orientācija nav jāafišē.

Nu to veco lohu (Bērziņu) jau sen jāatstādina par tādiem vārdiem. Viņš pretstatā Eiropai virzās uz Krievijas pusi politikā, homofobijā utt. Par politiku ļoti patika Freibergas viedoklis šodienas medijos.
10.01.2015 16:32 |

Reitings 270
10.01.2015 16:40 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Jā, islāms ir agresīvi noskaņota reliģija, tas jau redzams viņu tradīcijās valstu iekšienē, bet Allāhs viņiem ir svēts, svētāks kā visiem citiem Kristus, kuri sevi sauc par kristiešiem. Eiropa visu laiku brēc - jāizsakās politkorekti pret seksuālo orientāciju, politkorekti pret rasēm, politkorekti pret to un to, bet karikatūras.. vai tās ir politkorektas, zinot, cik augstu musulmaņi vērtē Allāhu? + radikāļu noradītais nedrīkst tik attiecināts uz visu reliģiju kopumā, bet kārtējo reizi atkal sacelts šums, musulmaņi vien skumjās var nogrozīt galvu, jo pasaule ienīst viņus stiprāk kā ienīda pirms nedēļas (naida jau tāpat pietiek).
10.01.2015 16:45 |

Reitings 435
Tiešām, cik lasu ārzemju forumus, paši musulmaņi ir ļoti skumji, ka atkal uz viņiem ir pastiprināta uzmanība, kaut gan reāli ar to stulbumu izceļas vien pāris indivīdi, kuri šādi rīkojas, bet citiem par tām karikatūrām ir vienalga.

Nopietnāki mediji raksta, ka tas ir drīzāk nevis reliģijas atriebšana, bet pašu brāļu vēlme demonstrēt savu slepkavniecisko kapacitāti pēc atgriešanās no Sīrijas ''apmācībām.'' Man arī tas šķiet ticamāks variants.

Par Bērziņu runājot - politiķiem nav tādas vārda brīvības kā medijiem un privātpersonām nevienā valstī un jau principā nedrīkst būt. Nevajag jaukt visu vienā putras katlā.

Eiropa visu laiku brēc - jāizsakās politkorekti pret seksuālo orientāciju, politkorekti pret rasēm, politkorekti pret to un to, bet karikatūras.. vai tās ir politkorektas, zinot, cik augstu musulmaņi vērtē Allāhu?

Kamōn, tu vispār apzinies šo lietu kontekstu? Izteikumi par seksuālajām un rasu minoritātēm parasti ir saistīti ar naida kurināšanu un aizspriedumu izplatīšanu. Charlie Hebdo nezīmē karikatūras par ''aizliegsim musulmaņiem to un to, omg viņi ir tik stulbi, viņiem nevajadzētu nevienam teikt ka vispār ir ticīgi, to vajadzētu aizliegt ar likumu.'' Ir starpība starp medija mēģinājumu ironizēt par reliģiju un Allāhu, un politiķa izteikumiem ka kāda sabiedrības grupa būtu jānostumj malā.
10.01.2015 16:53 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Vai kāds vispār atceras, ka Sīrijas kaujiniekus, no kurienes nāk Charlie Hedbo uzbruceji , finansiāli (un ar bruņojumu un militāro apmācību ) atbalstīja ASV, Francija un UK?
10.01.2015 17:33 |

Reitings 435
rietumi nesūtīja naudu radikāļu grupējumiem
10.01.2015 17:54 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Charlie Hebdo Shootings - Censored Video

Izskataas, ka policists pie aviizes redakcijas nav ticis sashauts galvaa.
10.01.2015 19:41 |

Reitings 7
Reģ: 10.01.2015
daudzi suņi ir vērtīgāki par daudziem cilvēkiem. 8-)
10.01.2015 20:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits