Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko,lai iesāku?

Reitings 19
Reģ: 07.01.2015
Labs vakars,dāmas! :)
Pat nezinu ar ko,lai sāku,esmu iesācēja forumos... :D
Lūgšu Jūsu domas,padomu...
Tātad situācija sekojoša- Laiku atpakaļ iepazinos ar vīrieti,kas tā īsti ar mani nopietnas attiecības nevēlējās, bet tomēr uzsākām kopdzīvi. Biju samīlējusies līdz ausīm. Viņš gan nē un man tas bija skaidri zināms-esmu viņam tā-lai būtu... Bet es dullā,par visām varītēm viņu turēju sev... Galvā bija doma,tas ir mans un viss-ir īstais... Daudz darīja man pāri(morāli), bet es cietu, jo mīlēju taču, nevarēju palaist...Gāja laiks un tas notika- iepazina mani,iemīlēja... Tagad grib visu- mani, laulības,bērnus... Nu tāds jaukums,ka tik turies... Tikai tagad es sāku saprast,ka man nemaz nevajag, negribu neko... Labāk būt vienai... A ko darīt nezinu... Žēl, pārāk mīksta eamu,lai to atklātu... Brīžiem skaidroju sev,ka viss ir lieliski, kolosāls vīrietis pie sāniem, bet iekšēji saprotu,ka kautkas trūkst... Nezinu, sāk likties,ka neesmu īsti normāla... :D
Kas Jums sakāms par šo? Esmu dīvaina? Palikt? Bet varbūt pārtraukt visu? Kā pateikt to visu,lai otru nesāpinātu?
07.01.2015 23:04 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
dabuji,ko gribeji, vairs nav interesanti. medisana beigusies, jamekle jauns upuris, kuru izmainit un pataisit par isto..
07.01.2015 23:11 |

Reitings 19
Uhh,skarbi...tagad liekās,ka esmu ļaunuma iemiesojums! :-|
07.01.2015 23:28 |

Reitings 141
Reģ: 08.02.2014
Tā jau vienmēr ir, kad iegusti to ko vēlies . Patiesībā nemaz nav vajadzīgs :-|
07.01.2015 23:30 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Drīzāk gan domāju, ka viņš Tavu mīlestību nogalināja ar visiem aizvainojumiem. Tas ir iespējams. Netērē lieki tad ar viņu laiku un enerģiju!
07.01.2015 23:33 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
izlasīju un nodomāju līdzīgi kā Winterra. bet ne jau tu esi ļaunuma iemiesojums, bet tā ir kā atkarība - tev patīk, kad viss nav ideāli, patīk, kad tevi pazemo, tad ir kur augt - piedabūt vīrieti tevi mīlēt. tagad, kad esi to sasniegusi nav vairs forši, būtu foršāk vēl pacīnīties?
man šķiet, ka tā ir tāda atkarība, ne mīlestība, ja jau apnika uzreiz kā sākās normālas, veselīgas attiecības. bet nu varbūt man nav taisnība.
07.01.2015 23:34 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Winterra

+
07.01.2015 23:38 |

Reitings 19
Tik daudz dažādu domu pa galvu lido, un nezinu kura ir pareizā...
LaLaLa- iespējams taisnība, bieži sevi pieķeru domās par pāridarījumiem, bet tad saprotu,ka pati jau esmu vainīga,pati pieļāvu...
TalisQualis- nu ne gluži uzreiz,laiks jau ir pagājis... Šāda veida atkarība dzirdēta lieta, bet neticās,ka esmu tik,tik,pat gruti izteikt-tadu sievieti,kas tā rīkojas laikam sauktu par tādu Lielu maitu...
07.01.2015 23:46 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
nezinot vairāk detaļas, es piekrītu diviem viedokļiem:

dabuji,ko gribeji, vairs nav interesanti. medisana beigusies,

un
Drīzāk gan domāju, ka viņš Tavu mīlestību nogalināja ar visiem aizvainojumiem
08.01.2015 00:19 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
bet es domāju, ka nevajag uzreiz neko darīt, vajag padzīvot, pavērot, pierast pie sajūtas, ka ir laime :)
jo tu visu laiku dzīvoji tādā stresā un bailēs un pārdzīvojumos, ka laikam nespēj aprast,ka tagad ir miers iestājis. pabaudi un laiks rādīs. nav jau uzreiz rīt jāprecas. protams, ja viņš tev nav palicis nepatīkams. tad neko..
08.01.2015 00:22 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
thestorm, don't be so hard on yourself.
"ļaunuma iemiesojums", "liela maita", nu nevajag sevi ierindot pie tiem sliktajiem. tavs vīrietis jau arī pretīgi rīkojās vispār uzsākot tādas attiecības, pati minēji, ka morāli darīja pāri.
ir jāsaņemās arī, lai varētu būt mierā ar sevi. neļaut citiem pret sevi slikti izturēties un arī pašai sevi nevainot pie visām pasaules problēmām, un nežēlot par to pašu.
08.01.2015 00:23 |

Reitings 19
Mau5- visām daudzajām domām pievienoji vēl vienu... :D
Varbūt tā kaut kāda aizsardzība? Jo patiesībā neticās,ka tagad viss var būt tik labi... Nav ticības tam,ka cilvēks tik krasi var mainīties... Laiciņu atpakaļ skraidīja apkārt, un te pēkšņi viss tik ideali...

Ko nepieminēju- viss mainījās brīdī,kad saņēmos aiziet,tas varbūt ko maina?

TalisQualis- vienmēr dzīvē esmu meklējusi vainu sevī, vienmēr esmu viņu atradusi... Laikam kaut kas ar mani nav kā vajag.. :D
08.01.2015 00:37 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tu ļoti alki pēc viņa mīlestības, bet veids, cik negribīgi no viņa puses tas nācis, atsit apetīti..

Netērē laiku, normāls vīrietis cienīs savu sievieti no pirmās sekundes, neliekot morāli ciest...

Domāju, ka šeit nav gluži "iekaroju-apnika" problēma..drīzāk nespēja sadzīvot ar pagātni, piedot pāridarījumus... Manuprāt, šādās situācijās arī nav jācenšas sadzīvot.. Ticu, ka tas necieņas izpausmes jaukā dienā atkārtosies no jauna..
08.01.2015 00:38 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits