Patīkamās lietiņas dzīvē

Reitings 351
Reģ: 22.10.2014
Sveikas!

Kas ir tās sīkās, mazsvarīgās lietiņas dzīvē, kuras jums patīk darīt un patiešām izbaudat tās?

Sākšu ar sevi. Man ļoti patīk tā sajūta, kad tūlīt, tūlīt gribas šķaudīt, un pats šķaudīšanas process, ļoti izbaudu to. Kā arī ja niez, piemēram, kāja vai galva, tad diezgan patīkama sajūta ir to pakasot.

Vēl ļoti patīk mazgāt veļu ar rokām, patīk "sajust" to, ka drēbes top tīras, nevis kad veļasmašīna tas izmazgā.

Tagad kārta jums! Jauku vakaru! :-)
07.01.2015 21:34 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Man patīk, ka māja ir tikko iztīrīta, ēst uztaisīts, bērns guļ, un man ir brīvs laiks sev un miers mājās. :-)
08.01.2015 14:57 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Patīk sajūtas, kad atrodu ļoti labu dziesmu, un skandinu viņu līdz apnīk.
Patīk sēdēt putu vannā ar vīna glāzi, kkādiem našķiem un relax mūziku fonā.
Patīk tikko gludi skūtas kājas.
Patīk vērot cilvēkus no malas.

BET par visu VAIRĀK, man patīk tās sajūtas, kad sagaidu savus mīļos nolaižamies lidostā! (l)
08.01.2015 15:08 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Vēl patīk spontānas idejas, īpaši kad kāds cits tās ierosina..
08.01.2015 15:10 |

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
* Patīk skatīties ugunī, ūdenī un kā citi strādā :D NU, labi, pēdējais man nepatīk, jo rada trauksmi. Bet vispār esmu piromāns un man ļoti patīk ugunskuri, kamīni, sveces. Citreiz tāpat vien švirkstinu sērkociņus un dedzinu papīra lapas.
* Patīk zīmēt žirafes citu cilvēku plānotājos :D
* Patīk "šņurkstināt" ar kāju pirkstiem paklāja bārkstis un jūrmalas smiltis.
* Patīk mirkļi, kad līst silts lietus un nav nekādu konkrētu mērķu, kur jānokļūst. Tad pārlaimīgi slinki pastaigājos un ķeru kaifu.
* Puteņa laikā patīk gulēt dīvānā un dzert tēju vai karstvīnu. Skatos ārā un priecājos, ka iekšā tik silti un labi.
* Patīk vērot, kā eļļas krāsas sajaucas un uz audekla veido faktūras. Tāda mīksta un koša sajūta :D
* Patīk izkrakšķināt muguru un izstaipīties
* Patīk no rīta vai nakts vidū pamosties un saprast, ka vēl var gulēt stundu, divas vai piecas.
08.01.2015 16:35 |

Reitings 63
Reģ: 22.09.2013
Man patīk, kad pamostos no rīta un jūtos izgulējusies. (l)
Patīk, ka viss darāmais ir padarīts un varu justies brīva.
Patīk mierīgi pastaigāties pa pilsētas ielām, kad nav neviena cilvēka.
Svaigā sajūta, kad mati tikko izmazgāti.
Vēl pilnmēness naktīs patīk sēdēt pie loga un vērot mēnesi un zvaigznes.
Gan jau, ka ir vēl dažādas lietas, tikai nevaru iedomāties.
08.01.2015 20:02 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Patīk tas ceļš uz mājām, kad darba diena galā. (l)
08.01.2015 20:04 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Tik brīnišķīga tēma! Ceru, ka vēl turpināsies :)

Patīk ilgi būt dušā, ļaut ūdenim aizskalot projām visu nogurumu un liekās emocijas.
Dienas mīļākais brīdis ir novilkt drēbes un ieritināties zem pufīgās segas.
Patīk sajūta pēc sporta, kad esmu lieliski izkustējusies un garastāvoklis ir pamatīgi uzlabojies pēc treniņa.
Patīk vasarā lietus laikā lēkāt pa peļķēm basām kājām, kaut man sen jau vairs nav padsmit gadu.
Patīk tā sajūta, satiekot mīļus draugus, kad kopā sēžam, runājam, smejamies, esam visi ļoti priecīgi.
Patīk tā satraucošā sajūta pirms atvaļinājuma, kad tik daudz kas foršs ir saplānots, ko nevaru sagaidīt.
Patīk, kad man liek smieties un es varu kādu sasmīdināt.
08.01.2015 20:05 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Patīk sajūta, kad pēc vairākām mokpilnām studiju stundām, beidzot varu aizvērt grāmatas un atdoties miegam.
Patīk tikko nopūstas sveces smarža
Patīk sajust slapjus matus uz sava ķermeņa un kā slapjums lēnām rit lejā pa ķermeni.
Patīk tikko apstrādāts auto stikls ar mitruma atgrūdēju. Respektīvi - patīk vērot kā lietus lāsītes slīd augšup pa stiklu un nespēj pie tā pieķerties :D
08.01.2015 20:14 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Patīk ceriņu smarža pēc lietus.
Patīk pastaigas siltos vasaras vakaros.
Patīk braukt izbraucienos ar mašīnu, īpaši tumsā, klausoties iemīļoto mūziku.
Patīk būt pie jūras.
Patīk lidostu gaisotne.
Patīk sajūta pirms iemigšanas, kad ļoti nāk miegs.
Patīk pamosties un secināt, ka ir brīvdiena.
Patīk tikko izmazgātu matu sajūta.
(l)
08.01.2015 20:21 |

Reitings 213
Reģ: 27.02.2014
Patīk kad draugs skūpsta vēderu un kaklu ar mazām vieglām bučiņām, mmmm. Tad varu izkust. (l)
08.01.2015 20:25 |

Reitings 247
Reģ: 14.07.2014
beizot kāda skaista diskusija, prieks lasīt! paldies autorei! :-)
08.01.2015 20:26 |

Reitings 147
Reģ: 21.09.2014
patīk tas brīdis, kad es pie sava kaķa klusiņām pielavos klāt un viņam nemanot viņu noglaudu, tad ir tāds skaļš "murrrr" :-)

Dažkārt speciāli pieeju klusi klāt lai izdzirdētu šo murrāšanu atkal un atkal. :-)
It kā to dzirdu katru dienu, bet katru reizi, kad dzirdu vienkārši dievinu šo sakņu.
Mūsu kaķis vispār ir "runātīgs" :-D un arī pats nes mantiņas lai spēlējamies. :-D
08.01.2015 20:28 |

Reitings 207
Reģ: 14.11.2014
Patīk tās ātrākās idejas. :D
08.01.2015 20:35 |

Reitings 51
Reģ: 11.06.2012
Patīk tā gandarījuma sajūta pēc gara skrējiena
Patīk iet gulēt ar patīkamu nogurumu
Patīk pēc ilgāka laika netikšanās ar draugiem labi pavadīt laiku
Patīk tā sajūta, ka saņem pretī smaidu par padarīto darbu
Patīk saņemt un dot pozitīvas emocijas :)(l)
08.01.2015 20:40 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es dievinu vasaras vakarus, kad dzirdu kā vardes kurkst un ārā ir tik silts, ka var naktī būt plānā džemperītī :) Parasti sēžu uz terases un vienkārši klausos, kaifoju :)

Dievinu to sajūtu, kad uzpildu mašīnai pilnu bāku, šķiet, ka varu kaut uz pasaules malu braukt :D :D :D

Vēl dievinu, to brīdi, kad esmu perfekti sakātojusi un iztīrījusi māju, ielienu gultā, kurai tikko nomainīti palagi, pēc dušas un tad ir sajūta, ka viss man ir perfekts, pati esmu perfekta, visa pasaule ir perfekta :D

Dievinu otro dienu festivālos, kad pamostos izlienu no telts, un saprotu, ka ballīte būs vēl veselu diennakti. 8-)

Dievinu iekārtot telpas pēc remonta, salikt visas mantas paredzētajās vietās un smuki sakārtot :)
08.01.2015 20:54 |

Reitings 165
Reģ: 22.09.2012
Visu nelasīju, tikai daļu no rakstītā, tā kā noteikti atkārtošos, bet tas tā, kas man uzreiz prātā nāk:
Kā jau bija minēts iepriekš, man arī patīk mazgāt traukus. Tas savā ziņā nomierina, un ļoti patīk silts, tekošs ūdens.
Patīk, ja veikalā pārdevēja novēl jauku dienu vai pašai to izdarīt, parasti, saņemot atpakaļ atlikumu un čeku, vienmēr to izdaru - it kā sīkums, bet patīkami. :)
Patīk no rīta pamosties pirms modinātāja, kad pilnīgi bez steigas varu sataisīties.
Patīk tā sajūta, kad, izstaipot muguru, tajā nokrikšķ kauli - it kā esmu dzirdējusi, ka tā nemaz nevajadzētu būt, bet tā sajūta ir patīkama.
Patīk saņemt ar roku rakstītas vēstules un pašai patīk rakstīt vēstules ar roku; īpaši uz Ziemassvētkiem patīk rakstīt kartiņas.
Patīk silts vasaras lietus, kā arī dievinu pērkonu, īpaši naktīs.
Patīk uzkāpt uz aizsalušas peļķes un dzirdēt, kā salūst ledus.
Patīk, kā smaržo malkas pagales.
08.01.2015 20:59 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Patīk dejot valsi, ātri, īpaši zaļumballēs :D
Karsta duša, silta vanna, tur patusēt vismaz stundu (l)
Satikt manus jautros bijušos klasesbiedros un smieties ar viņiem līdz asarām.
Sabučot meitu daudz un bieži.
Peldēties, ilgi, ilgi.
Sauļoties.
Pastaigas vasaras vakaros.
Pirkt un lasīt žurnālus.
08.01.2015 21:11 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
karsta duša
ar draugu gulēt karotītē
svaigi palagi
novilkt kurpes pēc garas dienas
atstāt visgaršīgāko gabaliņu pēdējam kumosam
iztīrītu zobu sajūta
kad, kāds izbrauc ar pirkstiem caur maniem matiem (l)
08.01.2015 21:12 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Patīk pēc ilga shopinga beidzot apsēsties...
09.01.2015 00:05 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Patīk zīmēt žirafes citu cilvēku plānotājos

Tev vajadzeetu satuseet tad ar manu draudzeni, kura ziimee pingviinus citu cilveeku plaanotaajos. :D
Par sevi runaajot - dievinu taas piecas minuutes starp pirmo un otro modinaataaju, kad savaacos ar domaaam, saplaanoju dienas kaartiibu, arii pirmaa riita kafija ir iipasha. Veel patiik sajuuta, kad paarnaakot maajaas uzvelku savas baltaas, puukainaas un ljoti siltaas pidzambikses. Taas ir puukainas arii iekspusee un ir taada kaifiiga sajuuta aadai.
09.01.2015 00:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits