Patīkamās lietiņas dzīvē

Reitings 351
Reģ: 22.10.2014
Sveikas!

Kas ir tās sīkās, mazsvarīgās lietiņas dzīvē, kuras jums patīk darīt un patiešām izbaudat tās?

Sākšu ar sevi. Man ļoti patīk tā sajūta, kad tūlīt, tūlīt gribas šķaudīt, un pats šķaudīšanas process, ļoti izbaudu to. Kā arī ja niez, piemēram, kāja vai galva, tad diezgan patīkama sajūta ir to pakasot.

Vēl ļoti patīk mazgāt veļu ar rokām, patīk "sajust" to, ka drēbes top tīras, nevis kad veļasmašīna tas izmazgā.

Tagad kārta jums! Jauku vakaru! :-)
07.01.2015 21:34 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Man patīk pļaut zāli, šķūrēt sniegu, iegulties tīrā gultasveļā. Visiem augļiem, kuri ēdami ar mizu, vispirms noēst mizu un tad visu pārējo, patīk kasīt/ glaudīt drauga rugājus. (to es varētu visu dienu darīt. :D )
08.01.2015 00:56 |

Reitings 22
Reģ: 26.09.2014
Dievinu lūkoties zvaigznēs.
Tiko pļautas zāles smarža.
Atceros pirms pāris gadiem biju siena talkā, manā pirmajā... Un tad iepazinu to superīgo sajūtu,ka esi visu dienu karstumā, saulē, asā zālē grābusi sienu, padzerties, kad tiešām slāpa... Un pēcpusdienā ieiet pelnītā dušā... Tā sajūta, kad noskalo nost visu dienu no saviem pleciem... Dievīgi.
Apmierināt sevi karstā vannā, tikai es, bauda un ūdens.
Patīk ātrāk parasties no darba, zinot,ka man ir nedaudz vairāk brīvs laiks, ko veltīt sev.
Kad mans vīrietis kvēli pasaka,ka mīl mani.
Jau no mazotnes izbaudu to brīdi,kad esmu viena, kad neviens mani nevēro. Tad es parasti lasu. Uzvelku visērtāko apģērbu, iekārtojos visērtākajā pozā un baudu labu grāmatu, dzerot karstu tēju.
08.01.2015 01:03 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Patīk skaņa, kad no rīta leju krūzē kafiju un tā uzputo.
Patīk kutoņa, kad uz pleca uzliktais žurkulis baksta ausi. :)
Patīk korektora smarža.
Patīk vienatnes sajūta un skats, kā plīvo aizkari lielā vējā, pie loga, izšūt, saņemt no kāda īsziņu, atcerēties epizodes no mīļākajām filmām un vēja dziesma kokos.
Patīk griezt salātus, zāģēt dēļus.
Un ļoti patīk braukt ar riteni un mašīnu (visvairāk tumsā)!
Patīk arī, ja kāds smēķētājs paiet garām un nosmaržo tinamā tabaka.
Patīk pagraba smarža un balkoni.
Patīk viss, kas saistīts ar grāmatām - senatnes smarža un tipogrāfijas aromāts, apdzeltējušas lapas ar dzejoļiem, neatgrieztas lappuses no pagājušā gs. sākuma grāmatām u.tml.
08.01.2015 06:57 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
fantastiska diskusija! tieši dzeru kafiju un lasu. Jā, man patīk šī sajūta :)
08.01.2015 08:21 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Patīk iegulties tīrā, saklātā gultas veļā.
Patīk brīvdienu rītos pamosties no kafijas smaržas blakus.
Patīk svaigais gaiss pēc lietus.
Patika vasarā nopirkt mazo cigarešu paciņu un iet uz Arēna Rīga rajonu pirms tur uzbūvēja tās lielās mājas. Patika vienkārši sēdēt uz bluķiem, pīpēt, domāt/nedomāt, atrasties klusumā un vientulībā, baudīt kā paliek tumšs. Žēl, ka tur vairs nav tik kluss un mierīgs. Tā bija mana Miera vieta.
Patīk kārtot māju (ne tīrīt).
Patīk taisīt ēst, kad visas sastāvdaļas ir un es redzu, ka man patiešām sanāks tas ko gatavoju.
Patīk lasīt brīvā dabā pavasarī- tad apkārt ir īpaša svaiguma smarža.
08.01.2015 08:48 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Patīk pēc nakts peldes, saģērbties siltās drēbēs - āda pilnīgi it kā deg/kņud.
Patīk tā sajūta, kad izkāpju svešā valstī, tieši tā pirmā soļa speršana.
Patīk, kad brīvdienu rītos, četras mazas roķeles apvijas ap kaklu un to īpašnieki ieritinās blakus (l).
08.01.2015 08:59 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Patīk sēdēt karstā vannā un uzreiz pēc tam ielīst gultā, kad tik tikko uzklāta tīra, izmazgāta gultasveļa un ieritināties drauga siltajā azotē. (l)
Patīk tas brīdis, kad jādodas ciemos- patīkamā rosīšanās pa māju pirms tam, meklējot drēbes, krāsojoties utt.
Patīk "tikko no friziera" sajūta matos.
Patīk aukstā ziemas dienā ietīt nosalušās kājas siltā segā. |-)
Patīk vakara pastaigas vasarā.
Patīk vasarā 5 no rīta braukt ar riteni, kad ielas tukšas, cilvēku maz un gaiss vēl mazliet dzestrs.
Patīk kārtot drēbju skapi.
08.01.2015 09:05 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Patīk skaldīt malku. Patīk sēdēt pie plīts un dzert siltu tēju. Patīk skatīties ugunī. Varu stundām notupēt pie plīts vai pie kamīna un skatīties kā liesmas sprēgā pa malkas pagalēm. Vasarās patīk pēdu ierušināšana pludmales smiltīs, patīk staigāt pa smiltīm, taisot gurkstošu skaņu. Patīk bužināt vīra īsos, spurainos matus.
08.01.2015 09:18 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Patīk tā enerģija un motivācija, kas parasti ir otrās kafijas laikā (pirmā ir tīri, lai no gultas izkāptu :D), kad mācos un pildu visādus darbus.
Tikko noskūtas kājas vispār ir fantastika (mm), tas nekas, ka katra otrā diena, bet katru reizi sajūtos traki labi.
Braukt ar riteni vienītī un klausīties mūziku.
Ēst kaut ko īpaši garšīgu, kad ļooti gribas ēst.
Skatīties filmu un tas brīdis, kad saproti, cik filma ir laba. Un tā sajūta, kad parādās mīļākie aktieri tur, tad vispār sajūsma.
Dzert labu vīnu ar labu sieru.
Svaigi izmazgātas un sakārtotas mājas sajūta.

Un, protams, kā reiz sezona - iziet no eksāmena ar sajūtu, ka labi uzrakstīts.
08.01.2015 09:23 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
patīk tā sajūta, kad tikko iegulies svaigi izmazgātā un izgludinātā palagā un vispārīgi gultas veļā :) (l)
08.01.2015 09:36 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Patīk vakaros gultā ieritināties dūnu segā.
Patīk mājā uz siltās grīdas gulēt un bužināt suni.
Patīk labi izgulēties un dzert garšīgu kafiju ar pienu.
08.01.2015 11:38 |

10 gadi
Reitings 3122
Man arii patiik mazgaat traukus. Riita dusa, karsta vanna.. Vispaar viss patiik, kas saistiits ar siltu uudeni.
Un veel, reizeem, kad bijusi gruuta un saspringta darba diena, man patiik atnaakt maajaas, ieliet glaazi viina un izbaudot to izdzert, sajuutot kaa stress un spriedze atstaaj kjermeni.
Un veel, ljoti patiik taa sajuuta kad noskrieti 5k vai kad izeju no sporta zaales peec kaartiigas fiziskaas slodzes. Vienkaarsi dievinu to patiikamo nogurumu.
08.01.2015 11:43 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
patīk tusēt pa lidostām. man pat prieks, ja transfērā jāpavada vairākas stundas, staigāju pa veikaliem, dzeru kafijas, lasu ārzemju žurnālus, visi apkārt tādi anonīmi :)
patīk skatīties kā citi ēd manis gatavotu ēdienu. (laicīgi gatavojos omes lomai :D )
peldēties kailai.
pabeigt grūtu projektu. tieši tas mirklis pēc iesniegšanas, ahh :)
uzvilkt jaunas drēbes pirmoreiz.
karsta karsta duša.
ostīt smaržīgu vīrieti :D
kāds gudrs blakus, ar ko parunāties uzreiz pēc laba kino vai izrādes.
08.01.2015 11:46 |

Reitings 243
Reģ: 06.11.2014
*Patīk satikties ar mammu un bezrūpīgi staigāt pa centru, veikaliem. Kaut kur paēst gardas pusdienas un pēc pāris stundām jau meklēt vietiņu, kur kopā iedzert kafiju ar garšīgu kūku :)

*Tā sajūta, kad pēc tveicīgas vasaras dienas redzu, ka nu jau nāk neganti negaisa mākoņi. Un tad tas lietus un pērkons... gribas vasaru :)

*Vanna - lai sasildītos, gan relaksētos, gan lai atvēsinātos. Tā ir mana mīļākā vieta atpūtai, un ja vēl glāze laba vīna, tad es jūtos laimīga.

*Protams, garšīga rīta kafija un kafija pēc kāda labi padarīta darba - garšo fantastiski.

*Labās dienas - kad ir prieks par visu, enerģija, optimisms :)

*Ēdiens - ļoti baudu ēdienu, manas garšas kārpiņas spēj niansēti izjust katra ēdiena īpašās garšas (smējos, kad man deva spinātu lapu un teica, ka tas ir salāts bez garšas).
08.01.2015 12:07 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kad gatavoju ēst, ieeju dziļi savā harmoniskajā pasaulītē.. Reāls prieks :D
08.01.2015 12:15 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Ļoti patīk šķaudīt.
Tā sajūta, kad esi nedaudz par tuvu ugunskuram vai kamīnam un mazliet dedzina ādu.
Salda tēja, kas pārgājiena laikā vārīta virs ugunskura.
Kad nakts vidū pamostos, paskatos pulkstenī un saprotu, ka vēl ir veselas 2 stundas, ko gulēt. Kaifs.
Ingvera un kafijas smaržas.
Pamosties blakus puisim ar kopā sastutētiem dibeniem vai sakrustotām potītēm. Es to vienmēr tulkoju tā, ka mums katram vajag savu teritoriju, bet nakts laikā mēs tomēr atradām ceļu viens pie otra, jo mums pat bezsamaņā vajadzīgs ķermenisks kontakts.
Kad pastnieks atnes amazon paciņas.
Algas dienas. :D
08.01.2015 12:56 |

Reitings 65
Reģ: 18.11.2014
Es vispar cenšos priecāties par to ka esmu dzīva, dzīvoju šajā interesantajā pasaulē! Patīk tik ļoti daudz kas, ka nav vērts raxtīt!
Patīk būt dzivai!
08.01.2015 13:00 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Patīk karsta duša, kad karsts ūdens tek uz muguras... dievīgi.
08.01.2015 13:57 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Vasarā staigāt ar plikām kājām (principā, kā es es atnāku no darba vai ir brīvdiena, tad apavi pa gaisu un līdz rudenim ar plikām kājām drasēju)(l)
tikko sasnigušu sniegu tīrīt, tad viņš ir viegls kā pūka..īpaši vakarā :-)
Kad no mana frizieru krēsla aiziet pilnīgi izmainījusies sieviete..man patīk ka es varu palīdzēt cilvēkam izskatīties skaistāk:-)
Dejot..tā sajūta pirms koncerta un koncerta laikā..deju svētku emocijas vispār ir pāri visam(l)
08.01.2015 14:13 |

Reitings 296
Tādā drūmā laikā, kāds aiz loga, man tās patīkamās lietas vairāk ar gultu asociējas :D
Patīk tie brīvie rīti, kad esmu mājās viena. Patīk tā mierīgā sajūta. Uzreiz pēc pamošanās necelties, bet pagulēt, padomāt, pastaipīties. Tādos rītos man arī kafija liekas visgaršīgākā. Ideāli, ja vēl kas garšīgs klāt- kāda maza kūciņa. Patīk pufīgas, lielas segas. Šausmīgi patīk masāžas, bet nejūtos ērti salonos, tā ka īpaši izbaudu, ja pielaužu draugu pamasēt muguru :D
08.01.2015 14:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits