Latvijā atkal būs skaistuma kastītes?

Reitings 979
Reģ: 03.01.2015
Tikko pamanīju, ka būs atkal iespēja pasūtīt skaistuma kastītes.
http://glancebox.lv
Esat kaut ko dzirdējušas? FB ir lapa, tur laikam bija rakstīts, ka pirmā kastīte būs vien padsmit eiro, mājaslapa gan tāda tukša un aizdomīga
07.01.2015 19:51 |

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Carpe Diem summa katru mēnesi novelkās vai arī uzreiz samakāji visu?
Jāiet uz pastu vai atved kurjers?
05.09.2016 14:11 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man nāk lookfantasic kastīte un esmu dikti apmierināta. Vienmēr ir pa kādam pilnizmēra produktam un arī paraudziņi ir tādi, ka var krietni izmēģināt. Augusta kastītē esošais acu krems, piemēram, ir puse no standarta acu krema izmēra (un ļoti foršs). Katrā ziņā finansiāli man tas šķiet izdevīgs pirkums. Daļēji tāpēc, ka es mazāk pērku citu kosmētiku, jo "man jau ir ar ko spēlēties". :-)
05.09.2016 14:18 |

Reitings 413
Reģ: 29.05.2016
Bija man abonements saneribox 3 kastītēm. Par dažām lietām nepatīkami aplauzos. Saņēmu pēdējo un vairs nav iedvesmas sūtīt atkal.
Jau no pagājušā gada šad tad pirku lookfantastic kastītes, īpaši, ja bija kādas akcijas, kastīte nāca bonusā, bet tas jau sen mainīts. Lookfantastic arī labums tāds, ka pirmajos datumos instagram var apskatīt sastāvu un izlemt, vai ir vēlme ņemt.
Maijā paņēmu uz pusgadu, jo bija bonuss, ka dāvanā nāca kupons 10gbp, kā arī patika pēdējā laikā sastāvs. Vēl atlikušas 2 kastītes - septembrī un oktobrī, taču vairs neesmu pārliecināta, ka ņemšu turpmāk abonementu, jo kaut kā nedaudz jau atēdusies esmu. Novembra un decembra kastītes vienmēr labas, tāpēc tās atsevišķi gan jau nopirkšu.
Nāk uz pastu aptuveni 10 dienas. Ja ir abonements, tad noskaita katru mēnesi pirmajā datumā. Es tik nezinu, vai no šī abonementa var atteikties/pārtraukt. Nav bijusi tāda pieredze.
06.09.2016 13:11 |

Reitings 413
Carpe Diem
Kurā datumā pasūtīji?
06.09.2016 13:12 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Laikam bija 4.08., toreiz vēl jautāju cik ilgā laikā atnāks, sapratu, ka 2 nedēļu laikā vajadzētu būt. Tā arī mierīgi gaidīju tās 2 nedēļas.. Vakar no rīta vēl viņiem atbildēju, līdz šim brīdim vairs nekādu ziņu no viņiem..
06.09.2016 13:38 |

Reitings 413
Man jūlija kastīte neatnāca, kad jau bija pēdējais mēneša datums, rakstīju, ka mana kastīte nav atnākusi. Bet tur vēl pareizi jāizvēlas jautājuma tematu. Atbildēja 2 dienu laikā un jautāja, ko vēlos - aizvietot ar jaunu vai naudu atpakaļ. Toreiz tad atkal bija no jauna jāraksta vēstule kontā, kas noticis un ka gribu aizvietot. Un atkal bija jānogaida atbilde. Caur e-pastu viņiem vēstules neiet - apaksā parasti rakstīts Do not reply. Visu saraksti veic caur kontu.
06.09.2016 13:50 |

Reitings 3031
Ja, es jau viņiem rakstu caur viņu lapu, man jau vajadzēja apstiprināt adresi, bet man dusmas, ka viss tik lēni notiek. Nu jau drīz septembra vidus, bet augsta kastes kā nav, tā nav.. Un es pat īsti nesapratu vai ir bijusi izsūtīta. Vienā vietā ir rakstīts, ka ir izsūtīta, citā, ka nav..
06.09.2016 13:53 |

Reitings 413
Bet ko īsti atbildēja? Pirmajā reizē, cik saprotu, jautāja adresi apstiprināt. Kad apstiprināji, ko tad? Kādu atbildi deva? Jautāja, vai vēlies jaunu/atpakaļ naudu?
Man adresi neprasīja apstiprināt, jo bija jau daudz pirkumu iepriekš.
Pirmo reizi par jūlija kastīti atbildēja:
"In order for us to process this further for you, please can you confirm if you require a refund or replacement for this order."
Uz e-pastu saņēmu 10gbp kuponu. Tas mani baigi sadusmoja. Uz ko atbildēju, ka ne jau kupons nav atnācis līdz manīm, bet kastīte, kā arī uzreiz rakstīju, ka vēlos replacement, lai atkal nesaņemtu vēstuli par manu izvēli.
Tad kā trešā vēstule man atnāca šāda:
"I can confirm the voucher was included in your order as a free gift. Moreover, I confirm I have requested the box to be replaced for you."
Tajā pašā dienā atnāca tipiskā vēstule - Order Despatched
Sarakste vilkās 4 dienas. Ceru, ka kaut kas no šī noder, lai saprastu, cik tālu tikuši esat.
06.09.2016 14:06 |

Reitings 413
Kad viņi izsūta kastīti, uz e-pastu vienmēr atnāk vēstule ar nosaukumu - Order Despatched.
Man toreiz jūlija kastīte atnāca 8 dienu laikā, bet augusta saņēmu arī ātri, jau 09.08.
06.09.2016 14:09 |

Reitings 3031
Ok, paldies par ieteikumiem! LLaikam jāraksta būs viss ko vēlos uzreiz vienā vēstulē, lai nav tā gaidīšana! Gan jau tad ātri tikšu galā! ;-)
06.09.2016 14:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits