Pati izmantoju Tele2 pieslēgumu, tarifs Zelts, laikam SMS un zvani ir neierobežoti, klāt arī internets. Lai gan mājās izmantoju WiFi, patīk, ka esmu sasniedzama ārpus mājas, brīvi varu izmantot Waze, whatsApp
Man ir Amigo (LMT). Esmu pilnībā apmierināta - neierobežoti zvani un sms uz lielākajiem tīkliem Latvijā. Un nemainīga summa katru mēnesi,protams,ja nezvana uz ārzemēm vai nepārtērē internetu (tas uz mani neattiecas).
izmantoju Tele2, Nr.5. Tas pats, kas tev principā tikai nets ir 500 mb un pilnībā pietiek ar to. ārpus mājās bieži izmantoju whatsapp, twitter, instagram, fb un google maps.
Pirms mēneša pārgāju uz Bites Piektdienu :) Diezgan daudz aplikācijas vari izmantot, netērējot MB, piemēram, Waze, FaceBook, Viber, Banku aplikācijas. Nav ne vainas ;)
Turklāt, es regulāri pārtērēju internetu, kaut arī man ir 2gb. :D Man neliekas, ka es ļoti daudz sēžu netā - cik tur whats app, facebook, varu kādas 4x nedēļā pasēdēt vakarā cosmo caur telefonu, bet ne vairāk.
Es izmantoju LMT Brīvība (zvani, sms par velti) + Neatkarība (internets neierobežotā apjomā un ātrumā).
Neņemtu to internetu, ja mājās būtu pieslēgts internets datoram, bet no tā izdomāju atteikties, jo pārāk daudz laika aizņēma vienkārša tā nosišana internetā. Lai gan visu to pašu varu darīt arī telefonā, tomēr situācija ir uzlabojusies. Vairāk laika atliek jēdzīgākām nodarbēm. :D
LMT brīvība. Pašlaik nemainu neko tāpēc, ka sms uz ārvalstīm ir bez maksas. Man tas tagad ir aktuāli. Citādā variantā varbūt ņemtu ZZ Nr.5, kas sanāktu lētāk.