HEI, varbūt ir laiks uzvārīt kafiju un mazliet astlābināties? :)
Mazliet pabūt kādā sapņu zemē un izbaudīt.. :) Jāāā..
Mans piedāvājums ir ievietot šeit jūsu Tumblr blogus (tiem kam ir) klāt pierakstot mazu aprakstiņu. Tādā veidā varēsim pabūt kāda cilvēka uzskatu, domu un sapņu pasaulē.. :)
WOOOHOO!
Nesekoju tādiem blogiem kur veido bildes no citu bildēm, bet man ļoti patīk šī cilvēka blogs Flickr, viņš ir fotogrāfs, dzīves baudītājs, ceļotājs, fantastiskas bildes, motivējoši, skaisti, aizraujoši :)
Zilāmētra - man nepatīk.
Paldies par iedvesmu, vakar sāku taisīt savējo! Man ļoti patika badgirlfoundout un kaut kas, kur figurē vārds ieva. Abi precīzi manā gaumē :D
Zilāmētra Man ļoti nepatīk, jo īpaši, ja tajā mirklī, kad tādu blogu atveru, pati klausos savu mūziku. Varbūt skarbi, bet man galīgi neinteresē, kāda mūzika patīk bloga autoram vai rada blogam raksturojošu noskaņu. :D
Zilāmētra - man nepatīk. Vakar klusumā sēdēju, vēru vaļā visus blogus pēc kārtas no šitās diskusijas un pēkšņi vienā sāka skanēt mūzika. Es tā nobijos! :D Uzreiz izslēdzu to blogu vispār ārā un nemaz neskatījos, kaut arī gan jau tur kkā var nogriezt pašu mūziku nost, bet mani sadusmoja tas, ka es nobijos. :D
Man arī tā īsti nepatīk, jo es vēru vaļā diezgan padaudz blogus, kad pēkšņi pa visu māju roks sāka skanēt, pilnīgi pārbijos un redz ne vienīgā no jums (l)