Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecības nesākas ar meklēšanos...

 
Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Bieži vien esmu aizdomājusies, ka attiecības, otras pusītes meklēšana... Vai tas viss nav pārvērtēts šobrīd? Mums apkārt esošais ietekmē mūs, kas liek mums gribēt iekļauties kaut kādās normās.(TV, reklāmas, mediji) Kā jums liekas?
Es domāju...
Viena no īpatnībām -mēs redzam pārus filmās, pārus reklāmās... sanāk, ka mums visiem ir iepotēta tā ideja, ka mēs nevaram būt vieni. Cilvēki veido pārus, bet reti kurš tiešām jūt to otru cilvēku, kā savējo, vienīgo!, un esošais bieži vien ir tikai priekšmets sava ego apmierināšanai...
Nākamā problēma - Puiši meitenes mēdz atlasīt pēc izskata, internetā vai uz ielas izvēloties vispirms izskatīgākās. Tālāk ķidā tās atlasītās un beigās izvēlās labāko no tām, bet nav sajūtas, ka īsto un mīļāko uz pasaules!
Vai drošāk atrast īsto nebūtu, ja 1)reālajā dzīvē, redzot uzreiz žestus, mīmiku, sevis pasniegšanu, visu kopumā 2)pēc kopīgiem kaut kādiem piedzīvotiem notikumiem, tikai sākt domāt, ka šis cilvēks, varētu būt kas vairāk, jo ir tik interesanti un labi ar viņu 3)pirmajā reizē cilvēku neskatot kā iespējamo boyfriend girlfriend bet interesējoties par viņu vienkārši kā par cilvēku. Iepazīties, tā lai redzētu cilvēku no dažādām prizmām, lai rezultātā varētu atklāties, ka katrs ir no savas planētas, vai otrādi - ka abiem ir ārkārtīgi interesanti kopā un ir vēlme vēl un vēl dziļāk iepazīt otru... :) Kā jums liekas? Cilvēki pārāk nekoncentrējās uz partnera meklēšanu sev un nav tā, ka aizmirst par cilvēciskumu ikdienā?(kas varētu izrādīties iemesls, kāpēc palaižam garām iespēju, iepazīties ar kādu lielisku cilvēku, varbūt?) :)
05.01.2015 22:05 |
 
Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Neviens mums neko nepotē. Katrs cilvēks pats domā ar savu galvu. Kurš tev liedz izmest tv un sākt dzīvot savu dzīvi?
05.01.2015 22:21 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Un kā bija pirms gadiem 50? Sabiedrības spiediens - ja vēl neesi precēta līdz 30, esi pilnīgi norakstāma vecmeita un viss rajons jau sāk spriedelēt - kā tad tā. Tas tā ir bijis vienmēr.
05.01.2015 22:24 |
 
Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Cilvēki ir dažādi-citiem izskats interesē, citiem dvēsele. Nekāda spiediena nav, drīzāk esi vēl ļoti jauna un par sabiedrību spried pēc filmām :)
05.01.2015 22:30 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits