Es pa dzīvi esmu tāda - taupīga, lai gan nu ir pienākuši laiki, kad varu tāda arī nebūt, bet tāpat esmu.
Galvā stāv obligātie, lielie maksājumi - dzīvokļa īre un komunālie un zinu arī cik man aptuveni vajadzēs pārtikai. To summu tad arī atlieku uzreiz, pārējo vai nu iztērēju tam, ko tajā brīdī vajag, vai dabiski sanāk, ka krāju.
Es, piemēram, vairs nepērku apģērbu haotiski un nesaskaņojot apģērba gabalus pēc stila un krāsām. Labāk mazāk un manā stilā/krāsās, nekā daudz un nesaderīgi.
Tāpat arī uzskatu, ka viss, kas mums it kā sievietēm domāts (entie krēmi visām vietām u.c. līdzekļi) ir daudz kas tāds, bez kā mierīgi var iztikt. Tad nu ļoti neaizraujos ar to visu. Lietoju tikai to, bez kā nu nekādi un par ko simtprocentīgi zinu, ka piestāv un vajag (dekoratīvā kosmētika). Solāriju neapmeklēju, skaistumkopšanas saloni man nav vajadzīgi, nagus lakoju pati utt.
Neesmu ballīšu cilvēks, tā ka arī izklaidēm minimāli tēriņi.
Nepērku visādus žurnālus kioskos un līdzņemamās kafijas, arī ietaupās nauda. Ja kaut ko gribas izlasīt, izmantoju bibliotēkas pakalpojumus vai ņemu no paziņām.