Astroloģijā ir šāds interesants novirziens - horārā astroloģija, kas piedāvā atbildēt uz jautājumiem bez vajadzības analizēt jautātāja dzimšanas datus. Vērā tiek ņemts vienīgi laiks un vieta, kurā jautājums tiek uzdots. Esmu šim novirzienam pēdējā laikā pievērsusies un labprāt patrenētos atbildēt uz jūsu jautājumiem, lai pēc tam redzētu, vai manas atbildes ir piepildījušās.
Ja vēlaties piedalīties, lūdzu, izlasiet noteikumus.
1. Rindas neveidojam. Atbildu tikai uz vienu jautājumu, tad pati nosaku laiku, kad tiks atbildēts nākamais. (T.i., pirmais, kas būs ierakstījis atbilstošu jautājumu, saņems atbildi jau šovakar). Pēc tam uzrakstīšu, ka var jautāt nākamais, utt. Jautājumu uzdodam tepat tēmā, jo nekādi dati par sevi nav jāsniedz. (Par jautājuma "dzimšanas laiku" tiek uzskatīts tas brīdis, kad es to izlasu - attiecīgi, jums nav jāraksta arī, kur atrodaties, jo izmantoju savas koordinātas).
2. Jautājums ir jānoformulē vienā teikumā tā, lai atbilde uz to varētu skanēt - Jā vai Nē. Jautājuma darbības laiks nav pārāk ilgs, labāk jautāt jautājumus par tuvāko laiku - trim mēnešiem, pusgadu, gadu. Respektīvi, jautājums - vai man jebkad būs bērni - nebūs atbilstošs jautājums. Var jautāt, piemēram, "Vai es apprecēšos ar A., un kad?", "Vai es tikšu pie jauna darba?", "Vai tuvākajā laikā palikšu stāvoklī?", utt.
Gaidu pirmo, kurš pieteiksies! :) Galvenais - precīzi noformulēts un būtisks jautājums.