Vai poligāmija ir nosodāma rīcība?....

Reitings 6
Reģ: 05.01.2015
Sveiciens Jaunajā gadā!:)
Es vēlos saprast vai meitenei (23.gadi), kurai ir bijuši jau vairāk, kā 20 partneri ir pieņemama vai nosodāma rīcība?
Respektīvi vai tas ir daudz un vai viņa jau neskaitās kā "vieglas uzvedības" meitene?
05.01.2015 14:01 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Man liekas, ka meitenes vienīga problēma ir stāstīt, ka ir bijuši 20 čaļi 20 gadu vecumā.
Es turētu mēli aiz zobiem - kas kuram daļas??? Es moš vienīgo meklēju... A varbūt visi bija nejēgas seksā un gribējās beidzot vismaz 20 gadu vecumā saprast, kas ir labs sekss, tad nu meklējos, meklējos.
Vispār... vienas nakts sakars reizi mēnesī un 2 gados būs 24 partneri.
Kas nosodāms ir seksā reizi mēnesī?
05.01.2015 17:45 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
vienas nakts sakars reizi mēnesī un 2 gados būs 24 partneri.
Kas nosodāms ir seksā reizi mēnesī?

ja tie ir vienas nakts sakari tad tā jau var pamatīgu buķeti sts noķert :D
05.01.2015 17:48 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tieši tā.Ja jaunai meitenei patīk sekss kāpēc ne? Kad tad seksoos, kad būs 80 it gadi un zarka nagla tuvu un tad atčohnīsies ka jāker no vienīgās dzīves viss ko ta sniedz.
05.01.2015 17:49 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
ja tie ir vienas nakts sakari tad tā jau var pamatīgu buķeti sts noķert

Nu ja ir tik stulba, ka prezervatīvus nepazīst, tad pati arī vainīga. Normāli, sakarīgi domājoši cilvēki izsargājas.

Tieši tā.Ja jaunai meitenei patīk sekss kāpēc ne?

+++
Piekrītu. Un ja nu neizdodas tā uzreiz atrast nopietnām un ilgstošām attiecībām piemērotu partneri, bet seksu gribas? Dzīvot celibātā, jo, redz, daži nespēj iztikt bez savu aprobežoto viedokļu uzspiešanas citiem?
05.01.2015 17:54 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
givenchy teiktajam piekrītu :)
05.01.2015 17:57 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Vienas nakts sakari un celibāts ir vienīgās opcijas? :D
05.01.2015 17:58 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kāpēc sievietes mūžīgi stāsta to, ko nevajag? viena atklāt čaļu skaitu, otra slepenās tikšanās un pēc tam īd, ka redz vecis dusmīgs :D
05.01.2015 17:58 |

10 gadi
Reitings 2669
Neons, nu vienas nakts sakari, nenopietnas attiecības, friends with benefits, bet ja neizdodas atrast nopietnas attiecības, variantu nav daudz.
05.01.2015 18:09 |

Reitings 11996
Bonecutie, vienas nakts sakari manā skatījumā ir visnejēdzīgākā lieta. Nevaru saprast, kāpēc sievietes uz ko tādu parakstās... :D No vibratora ir daudz lielāks kaifs un mazākas psiholoģiskās paģiras, ja kas. :-P Pārējais tevi nosauktais arī - daļējs "glābiņš", jo var būt pavisam sliktas sekas... Ak, jā, domāt ar smadzenēm taču nav stilīgi! Stilīgi ir domāt ar kājstarpi... Sorry, aizmirsu! :D
05.01.2015 18:15 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
viņiem ar visiem 20 ir bijis sex ,vai arī ir tādi ar kuriem bija vienkārši randiņi?

ja jau viņa esot ar Tevi kopā 2 gadus Tevi nekrāpa,tad viņai vnk nepatīk būt vienai un meklēja īsto ar kuru viss sanāktu.
05.01.2015 18:19 |

Reitings 6
Pārsvarā viņai visi randiņi ir beigušies ar seksu...zinu tikai vienu gadījumu, kad puisis viņai atteica! Bet tur bija cits iemesls....
Stulbākais jau tas, ka viņai libido bija visai zems un viņa to darīja bieži aiz garlaicības vai pienākuma! Tāpēc nesaprotu kāpēc viņai vajadzēja tik bieži mainīt attiecības? Ko viņa meklēja? Taču tajā pašā laikā viņa paspēja daudziem salauzt sirdis...
05.01.2015 18:29 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
meitenei ir jāsaprot,ka uzreiz nav jāpleš kājas vaļā un sākumā jāiet vnk uz randiņiem, jāiepazīst otrs kā personību , jāsaprot vai sader kopā un tad tik jāliekas gultā. Varbūt,tad tas skaitlis tik ātri nedubultosies.
05.01.2015 18:53 |

10 gadi
Reitings 2669
Neon, varbūt nevajadzētu vērtēt visus pēc savas mērauklas? Nesaprotu, kāpēc ir tik grūti iedomāties, ka cilvēkiem ir atšķirīga seksualitāte un vēlme pēc seksa, tas, ka Tev to nevajag nenozīmē, ka visām citām arī ne. Un salīdzināt plastmasas gabalu ar dzīvu cilvēku... jāā :D Ir iespējams arī baudāms sekss bez lielās mūža loves esamības.
05.01.2015 19:03 |

Reitings 11996
Bonecutie, konkrēti par šo tēmu, lai kāda būtu cilvēkam seksualitāte, vienmēr būtu vēlams domāt ar smadzenēm. Par cilvēku izlaidību gan neizteikšos, jo tā ir slidena tēma un, lai cik izteikta būtu seksualitāte, tas tomēr neattaisno maukošanos pa labi un pa kreisi kā no vīriešu puses, tā no sieviešu. Bet orgasms ir orgasms - no plastmasas gabala, vai no diviem pirkstiem, vai no kāda garāmgājēja - nolaidi tvaiku un dzīvo tālāk. Not big deal. Taču, ja tik ļoti niez, nav jāmeklē īslaicīgs vīrietis, kurš visdrīzāk parūpēsies par savu baudu, ne jau nu par sievietes baudu. Manā izpratnē ir ērtāk iztikt pašai ar "pa rokai pieejamiem līdzekļiem", nevis paplest kājas kuram katram priekšā un tad uztraukties par kontracepciju, nevēlamu grūtniecību, STS, iespēju iemīlēties kādā žigolo, sabojāt savu "reputāciju", ievazāt kādu baktēriju sieviešu orgānos utt. Izvēlos to, kur mazāks risks un mazāks čakars. Un esmu pārliecināta, ka saņemu baudu daudz vairāk un rezultāts ir daudz patīkamāks. :D

Vēlos pieminēt, ka šis viss nav personīgi ne uz vienu attiecināms. Vienkārši pārdomas par tēmu...
05.01.2015 19:16 |

Reitings 21
Bet orgasms ir orgasms - no plastmasas gabala, vai no diviem pirkstiem, vai no kāda garāmgājēja - nolaidi tvaiku un dzīvo tālāk.

Ja būtu tik vienkārši, tad uz pasaules neeksistētu visa veida fetiši un sekss, cilvēkiem patīk izbaudīt procesu.

vienmēr būtu vēlams domāt ar smadzenēm

Tad kad peža mikla tās īpašniece atslēdz domāšanu un dara visu....
05.01.2015 19:38 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Neon, tev ir tāda ļoti vienvirziena domāšana par šo jautājumu. Gan šodienas diskusijā, gan vakardienas - par jaunavām. Vienas nakts sakari vai friends with benefits nav vienmēr tikai tāds "izdrāza un viss" variants. Nav tā, ka vīrieši nedomātu arī par vienas nakts partneres labsajūtu, nav tā, ka pret jaunavām izturas kā pret dūjiņām, bet pieredzējušākas sievietes ņem priekšā kā interneta tumšākajos nostūros atrodamajos video... Un ar vibratoru sasniegts orgasms ir tikai maza daļiņa no baudas, ko var sagādāt īsts vīrietis. Es pat vairs nesaprotu, kuram no tiem abiem tu neesi bijusi tuvumā.

Varētu piekrist par nevēlamas grūtniecības un STS risku, taču pārējās problēmas man šķiet aiz ausīm pievilktas. "Izlaidība" un "maukošanās apkārt" ir skaļi vārdi, taču bez reāla seguma. Neredzu, kam un kādā veidā kādam tiktu nodarīts pāri, tāpēc arī neredzu, ko tur nosodīt.
05.01.2015 19:50 |

Reitings 21
Un ar vibratoru sasniegts orgasms ir tikai maza daļiņa no baudas, ko var sagādāt īsts vīrietis. Es pat vairs nesaprotu, kuram no tiem abiem tu neesi bijusi tuvumā.

Ja vecis nemāk abakstīt pežu tā, lai būtu orgasms, tad vibrators labāks :D
05.01.2015 20:00 |

Reitings 11996
Vakardienas tēma ir vakardienas tēma... Tas bija vairāk par to, ka meitenes baigā pārliecībā postoja, ka jaunavība ir teju kaut kas briesmīgs un apkaunojošs. Ja runājam salīdzinot, tad manā uztverē apkaunojums ir gulēt ar ko pagadās, nevis "taupīt" sevi kādam īpašam momentam. Protams, pastāv visādas starpkrāsas, bet forumā vienmēr ir vieglāk runāt galējībās, jo tad doma un kopējā nostāja ir visai skaidra.

Kas attiecas uz so tēmu - atkal jau es protams izmantoju galējības. Apzinos, ka ir visādi starpvarianti, bet... ja mēs nedaudz pakustinam smadzenes, tad visiem ir skaidrs, ka visbiežāk dzīvē dominē tieši galējības. Diemžēl friends with benefits visbiežāk beidzas ar salauztu sirdi, vienas nakts sakari - ar neiegūtu baudu, pārāk daudz lietotu alko, morālām paģirām, nevēlamu grūtniecību, STS un vēl visādām šaizēm, un kopumā - viss šis rada vairāk problēmu, nekā reālu baudu un nepieciešamību tajā. Un protams, protams, ir arī pozitīvi stāsti šim visam, taču atgādinu - runāju par galējībām. Plus vēl pieskaitam čupiņu naivo būtņu, kuras skrien pakaļ modei un "popularitātei", kas apgalvo, ka sex līdz kāzām, pīpēšana, daudz partneru, anālais sex un visādas izvirtības (grupveida sex utt) ir ļoti vēlamas, bet nedomā par to vai tas tik tiešām ir tik nepieciešams (atkal jau ir cilvēki, kuriem tas ir nepieciešiems, bet taču ne tādā daudzumā kā to pozicionē bieži vien). Īsāk sakot - viena lieta ir mode, cita lieta - reāla nepieciešamība.

Kopumā - ja forumā pārsvarā ir visatļautības aizstāves, tad es vienkārši ieņemu otru pozīciju - esmu par to, ka less is more. Ja tāpēc mani te kāda uzskatīs par svētuli, naivuli, nepieredzējušu vai pārāk aprobežotu šajā jautājumā - jutīšos tikai pagodināta. :)
05.01.2015 20:07 |

Reitings 21
Tā nu daba iekārtojusi, ka sieviete vislabāko orgasmu sasniedz ar 2 peņiem pežā, līdz ar to piekopj poligāmiju. Protams baznīcas un sabiedrības spiediena rezultātā daudzas nodzīvo monogāmijā, nemaz nezinot, kā ir ja ir 2 peņi pežā
05.01.2015 21:05 |

Reitings 83
Reģ: 02.01.2015
Vēl lielāks efekts ir, ja dupsī paralēli ir dibenspraudnis vai arī trešais penis.
05.01.2015 21:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)