Vakardienas tēma ir vakardienas tēma... Tas bija vairāk par to, ka meitenes baigā pārliecībā postoja, ka jaunavība ir teju kaut kas briesmīgs un apkaunojošs. Ja runājam salīdzinot, tad manā uztverē apkaunojums ir gulēt ar ko pagadās, nevis "taupīt" sevi kādam īpašam momentam. Protams, pastāv visādas starpkrāsas, bet forumā vienmēr ir vieglāk runāt galējībās, jo tad doma un kopējā nostāja ir visai skaidra.
Kas attiecas uz so tēmu - atkal jau es protams izmantoju galējības. Apzinos, ka ir visādi starpvarianti, bet... ja mēs nedaudz pakustinam smadzenes, tad visiem ir skaidrs, ka visbiežāk dzīvē dominē tieši galējības. Diemžēl friends with benefits visbiežāk beidzas ar salauztu sirdi, vienas nakts sakari - ar neiegūtu baudu, pārāk daudz lietotu alko, morālām paģirām, nevēlamu grūtniecību, STS un vēl visādām šaizēm, un kopumā - viss šis rada vairāk problēmu, nekā reālu baudu un nepieciešamību tajā. Un protams, protams, ir arī pozitīvi stāsti šim visam, taču atgādinu - runāju par galējībām. Plus vēl pieskaitam čupiņu naivo būtņu, kuras skrien pakaļ modei un "popularitātei", kas apgalvo, ka sex līdz kāzām, pīpēšana, daudz partneru, anālais sex un visādas izvirtības (grupveida sex utt) ir ļoti vēlamas, bet nedomā par to vai tas tik tiešām ir tik nepieciešams (atkal jau ir cilvēki, kuriem tas ir nepieciešiems, bet taču ne tādā daudzumā kā to pozicionē bieži vien). Īsāk sakot - viena lieta ir mode, cita lieta - reāla nepieciešamība.
Kopumā - ja forumā pārsvarā ir visatļautības aizstāves, tad es vienkārši ieņemu otru pozīciju - esmu par to, ka less is more. Ja tāpēc mani te kāda uzskatīs par svētuli, naivuli, nepieredzējušu vai pārāk aprobežotu šajā jautājumā - jutīšos tikai pagodināta. :)